Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Norma de munca, part-time.

Lucrari publice in bataie de joc ...

Huawei health
 Recomandare Aparat de incalzit ae...

Ford a inceput construirea celui ...

Unde sunt descarcarile de pe yout...

Camera supraveghere solara
 Somaj Germania

Trepidatii Fiat Ducato 2.3 JTD 120

Cum aflu numar de dosar de la jud...

Recomandare vin alb, Cramele Reca...
 Lag/fps drop live twitch

Cum a fost omorat Tudor Vladimire...

AV surround receiver. Noutați

Pornire/Oprire Centrala Manual
 

Problema creare campuri HTML

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
As dori un ajutor cu privire la crearea de campuri de inregistrate si campuri de login stiu doare ca pentru a retine numele de utilizator si parolele am nev de mysqlsi asata nu eo problema ca ma descurc.Dar sunt in criza urgent ptr ca am creat blogul dar nu ma descurc la crearea acestor campuri sunt calsa a 9a si ma descurc destul de bine la HTML dar m.am incurcat aici:D.
Multumesc. :console:  :thumbup:  :notangel:  :coolspeak:

#2
loveparade

loveparade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,385
  • Înscris: 23.07.2006
La felul cum scrii, ma mir ca ai ajuns in clasa a IX-a. Cu gramatica si limba romana te descurci?

Edited by loveparade, 29 December 2011 - 20:15.


#3
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011

View Postloveparade, on 29th December 2011, 20:15, said:

La felul cum scrii, ma mir ca ai ajuns in clasa a IX-a. Cu gramatica si limba romana te descurci?
Scriu f repede si daia ca asa shtiu sa scriu nu iti face tu griji ca a avut cine sa ma invete:-j :thumbdown:

#4
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
As dori idul unui "specialist" sa zicem asa,care sa ma ajute la ceva in HTML sau daca este cineva care ma poate ajuta cu ceva la HTML sa dea add la [email protected] :naughty:

#5
secretalex92

secretalex92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,496
  • Înscris: 28.12.2008
Mai bine inveti HTML, http://www.w3schools...tml/default.asp

#6
gcelmic

gcelmic

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 22.09.2011
Posteaza codul tau (cel cu care ai incercat si nu ai reusit) si spune concret ce vrei sa faca.

#7
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011

View Postgcelmic, on 30th December 2011, 17:52, said:

Posteaza codul tau (cel cu care ai incercat si nu ai reusit) si spune concret ce vrei sa faca.
A.ti vazut atunci cand intrati pe google si dati pe imagini sau videoclipuri,cand da.ti clic vi se deschide o pagina nu?ASta vreau si eu sa se intample atunci cand apas pe contact sau servicii sau Fotografii sau ce am eu acolo.
Multumesc.Asta am nevoie de codul acela dar nu stiu care e cred ca e ceva de link sau trebe creat pt fiecare(contact,fotografii,ce am eu pe acolo o pagina) :confuzzled: :notangel: :naughty: :thumbup: :coolspeak:

#8
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,510
  • Înscris: 13.05.2008
Deci nu sti sa pui link la un buton ?

#9
gcelmic

gcelmic

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 22.09.2011
<a href="http://google.com">g...com">google</a>

<img src="calea catre poza" alt="" width="" height="" onclick="window.open('http://google.com,new');"/>

Trebuie sa fi mai explicit daca vrei mai mult de atat, e greu sa ghicesc ce vrei sa faci exact.

#10
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011

View Postgcelmic, on 30th December 2011, 19:31, said:

<a href="http://google.com">g...com">google</a>

<img src="calea catre poza" alt="" width="" height="" onclick="window.open('http://google.com,new');"/>

Trebuie sa fi mai explicit daca vrei mai mult de atat, e greu sa ghicesc ce vrei sa faci exact.
dati add va rog la [email protected] va zic akolo.

Edited by stefanutz13, 30 December 2011 - 18:48.


#11
caliux

caliux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 04.02.2010
Apuca-te si invata calumea.Nu le lua pe bajbaite ia o carte,un tutorial.Tu ai facut un blog?Ce stii despre securitate?Un blog facut de un incepator = 0.

#12
caliux

caliux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 04.02.2010
Apuca-te si invata calumea.Nu le lua pe bajbaite ia o carte,un tutorial.Tu ai facut un blog?Ce stii despre securitate?Un blog facut de un incepator = 0.

#13
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
Avand in vedere ca sunt incepator eu invat in continuare si app despre sec nu stiu cine stie ce dar am nev de cineva sa ma ajute la 2 lucruri si cine poate sa ma ajute sa dea add la bvst[email protected]\
MULTUMESC

Edited by stefanutz13, 30 December 2011 - 18:55.


#14
caliux

caliux

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 04.02.2010

View Poststefanutz13, on 30th December 2011, 18:54, said:

Avand in vedere ca sunt incepator eu invat in continuare si app despre sec nu stiu cine stie ce dar am nev de cineva sa ma ajute la 2 lucruri si cine poate sa ma ajute sa dea add la [email protected]\
MULTUMESC
Un incepator cauta si invata,nu primeste mura-n gura ca altfel nu invata nimic daca nu isi zbate putin creierasu si daca nici HTML nu duce ,nu duce nimic ;)
PS:w3school dupa ce termini cu asta poti trece si la HTML5

Edited by caliux, 30 December 2011 - 19:07.


#15
secretalex92

secretalex92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,496
  • Înscris: 28.12.2008
Ce tot ai cu add pe nu stiu ce id. Aici e un forum unde lumea is expune problema si restu incearca sa ajute, daca vor. Primesti mult mai multe sfaturi/opinii decat pe mess. Problema ta e simpla, nu sti HTML => nu sti sa faci pagini web => daca vrei sa faci pagini web inveti HTML si revi, altfel e cum am vorbim cu o moara stricata : tu vrei codul, noi vrem sa inveti ceva.

#16
stefanutz13

stefanutz13

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 04.12.2011
<ul>
<li class="current_page_item"><a href="#">Pagina de start</a></li>
<li><a href="#">Blog</a></li>
<li><a href="#">Fotografii</a></li>
<li><a href="#">Despre noi</a></li>
<li><a href="#">Contact</a></li>
<li><a href="#">Login</a></li>
Eu a dori sa adaug la fiecare cate un link ca at knd apesi pe fotografii sa te duca la pagina k fotografii....faza k <a href="link.com">sadhsa</a> o shtiu dar mai am o intrebare trebuie sa creez o pagina ptr fiecare din alea?(blog,fotografii etc?

#17
w3room

w3room

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 22.09.2010

View Poststefanutz13, on 3rd January 2012, 22:20, said:

<li><a href="#">Login</a></li>
Eu a dori sa adaug la fiecare cate un link ca at knd apesi pe fotografii sa te duca la pagina k fotografii....faza k <a href="link.com">sadhsa</a> o shtiu dar mai am o intrebare trebuie sa creez o pagina ptr fiecare din alea?(blog,fotografii etc?
Având în vedere că ești începător, da. Și nu uita să închizi lista pentru ul.

PS : Cred că mai ai câte ceva de învățat. Când o să ajungi la crearea paginii login o să râzi :roflmao:

#18
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,510
  • Înscris: 13.05.2008

View Poststefanutz13, on 3rd January 2012, 22:20, said:

...dar mai am o intrebare trebuie sa creez o pagina ptr fiecare din alea?(blog,fotografii etc?
Ce intrebare-i asta, adica vrei sa pui link la butoane catre blog/fotografii dar nu stii daca sa faci cate o pagina la fiecare :))
Atunci ce link mai pui la butoane daca nu creezi pagini pentru fiecare ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate