![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
ajutor
Last Updated: Dec 28 2011 18:05, Started by
girlgirl33
, Dec 28 2011 17:57
·
0

Posted 28 December 2011 - 17:57

sper sa nu pun in discutie un subiect prostesc dar sunt tare nelamurita in legatura cu testiculele prietenului meu...am impresia ca are 3 in loc de 2...nu am auzit pe nimeni ca ar avea asa ceva...deci cred ca este vorba despre o anomalie sau despre un chist.nu sunt in tema cu bolile testiculare dar sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav.
mentionez ca nu l-amintrebat despre ce este vorba dar am vazut ca evita sa vb despre asta.asa ca inainte sa deschid o conversatie despre asa ceva prefer sa stiu despre ce este vorba.astept raspunsurile dumneavoastra. multumesc anticipat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users