![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
National Geografic Wild HD
Last Updated: Sep 09 2014 15:59, Started by
FlorinBentley
, Dec 28 2011 09:05
·
0

Posted 28 December 2011 - 09:05

Salutare
Ma poate ajuta cineva ............am un TV LED SAMSUNG C32U5000............prind toate posturile HD mai putin National Wild HD. Stiti ce setari trebuie sa fac.Multumesc. |
Posted 28 December 2011 - 10:57

In primul rand, trebuie sa fi sigur ca ai inclus in abonament canalul asta. Eu de exemplu il am. Si ca idee am un Samsung 22D5000. Nu am facut nici o setare speciala, ci doar am dat scan automat si pe analogic si pe digital.
Bye. Edited by megafanro, 30 December 2011 - 03:01. |
Posted 28 December 2011 - 11:07

Canalul este sigur inclus in abonament............o data ce receptionez celelalte canale HD............iar din cate stiu eu in momentul incheierii contractului erau doar 8 canale HD.....acum cu NatWild HD sunt 9.Poate nu am selectat corect tarile .........pt digital am selectat "altele", iar la analog am selectat "Marea Britanie".Am incercat si ambele pe älte".
Edited by megafanro, 30 December 2011 - 03:01.
|
Posted 28 December 2011 - 12:04

Salutare Ma poate ajuta cineva ............am un TV LED SAMSUNG C32U5000............prind toate posturile HD mai putin National Wild HD. Stiti ce setari trebuie sa fac.Multumesc. ![]()
(...) acum cu NatWild HD sunt 9. (...) |
Posted 28 December 2011 - 12:11

Bănuiesc că ai vrut să spui Samsung UE32C5000! ![]() Ni le spui pe aici care sunt cele 9 canale...? Mersi! ![]() |
Posted 28 December 2011 - 12:13

Bănuiesc că ai vrut să spui Samsung UE32C5000! ![]() Ni le spui pe aici care sunt cele 9 canale...? Mersi! Totusi daca ma poate lamuri cineva cu selectia tarilor pt activarea tuner-ului.multumesc |
Posted 28 December 2011 - 12:22

(...)Nu stiu ce sa zic.........oricum de cand am tv-ul (aprox. un an ) nu cred ca pro tv HD, acasa HD, sport.ro HD au emis vreodata. Posibil nu zic nu........ eu de cate ori am selectat canalele mentionate tot timpul semnalul era prost sau deloc. ![]() ![]() Quote Totusi daca ma poate lamuri cineva cu selectia tarilor pt activarea tuner-ului.multumesc |
Posted 28 December 2011 - 12:33

Scuze.........am incurcat literele la model.cele 9 posturi HD le gasesti pe siteul celor de la rds..........eu am abonamentul extra digital cu cele 9 canale HD incluse.Nu stiu ce sa zic.........oricum de cand am tv-ul (aprox. un an ) nu cred ca pro tv HD, acasa HD, sport.ro HD au emis vreodata.Posibil nu zic nu........ eu de cate ori am selectat canalele mentionate tot timpul semnalul era prost sau deloc. Totusi daca ma poate lamuri cineva cu selectia tarilor pt activarea tuner-ului.multumesc Pai tu cand ai intrat pe site-ul lor si ai vazut cele 9 canale, erau printre ele si cele ale trustului Pro, nu te-ai intrebat si tu oare de ce la tine nu se vad de un an de zile? E clar ca ai probleme cu acea frecventa, fiind pe 256 qam. Led-ul tau, fiind Samsung, nu trebuie sa selectezi nicio tara in mod special, eu il am pe Altele, si am acelasi model ca tine, numai diagonala difera, eu am 40. Iti recomand sa faci ce a spus crislacor sau sa cumperi un amplificator de semnal pe care sa-l pui in loc de priza montata de cei de la Rcs. Eu asta am facut, la Lcd-ul din ultimul dormitor aveam probleme cu semnalul pe vreo 3 fecvente, problema fiind de la cablul care ducea pana acolo, fiind foarte vechi. Fiindu-mi foarte greu sa-l schimb pentru ca e bagat pe dupa nu stiu ce tampenii, am cumparat un amplificator de semnal de vreo 45 de ron, si astfel problema s-a rezolvat, crescandu-mi semnalul in toata casa, acum in dormitor unde aveam probleme si aveam 35% semnal acum am vreo 80% acolo, iar in sufragerie unde am led-ul am 100% de la 80-90% inainte de amplificator. |
Posted 29 December 2011 - 16:59

Pai tu cand ai intrat pe site-ul lor si ai vazut cele 9 canale, erau printre ele si cele ale trustului Pro, nu te-ai intrebat si tu oare de ce la tine nu se vad de un an de zile? E clar ca ai probleme cu acea frecventa, fiind pe 256 qam. Led-ul tau, fiind Samsung, nu trebuie sa selectezi nicio tara in mod special, eu il am pe Altele, si am acelasi model ca tine, numai diagonala difera, eu am 40. Iti recomand sa faci ce a spus crislacor sau sa cumperi un amplificator de semnal pe care sa-l pui in loc de priza montata de cei de la Rcs. Eu asta am facut, la Lcd-ul din ultimul dormitor aveam probleme cu semnalul pe vreo 3 fecvente, problema fiind de la cablul care ducea pana acolo, fiind foarte vechi. Fiindu-mi foarte greu sa-l schimb pentru ca e bagat pe dupa nu stiu ce tampenii, am cumparat un amplificator de semnal de vreo 45 de ron, si astfel problema s-a rezolvat, crescandu-mi semnalul in toata casa, acum in dormitor unde aveam probleme si aveam 35% semnal acum am vreo 80% acolo, iar in sufragerie unde am led-ul am 100% de la 80-90% inainte de amplificator. |
Posted 09 September 2014 - 15:17

La documentarul de acum de pe National Geografic Wild HD, "ă"-ul nu mai este recunoscut la subtitrare, apare un patratel si a aparut inca o pista de subtitrare "Nedefinit" care este probabil greaca.
|
|
Posted 09 September 2014 - 15:59

Ok, ms. de informatie. Nu cunosteam caracterele(nu erau nici latine nici chirilice) de aia am presupus ca este greaca.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users