Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Comanda online geaca

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...
 Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta
 TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau

De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

vreau

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

tzohouse

tzohouse

New Member

• Grup: Members
Salut!
Inca de la inceput va cer scuze daca va intreb ceva ce s-a mai discutat dar nu am timp sa ma uit.  
Eu am la firma la mine o mica retea simpla de 4 calculatoare. In curand vreau sa-mi bag net pe retea de la o alta retea de cartier. Problema mea este ca intre calculatoarele mele mai este dat share full si am nevoie de chestia asta, nu pot sa scot share-ul. Ce posibilitati am sa pot beneficia de net de la reteaua vecinilor dar in acelasi timp acesti vecini sa nu imi intre in calculatoarele mele?

ReKo

ReKo

Senior Member

• Grup: Moderators
share$ (hide sharing)

apollo_expert

apollo_expert

Inactive Member

• Grup: Senior Members
Sau trantesti un router si baietii nu o sa mai poata sa intre la tine pe share-uri si in plus iti mai ofera si o protectie la virusii care circula prin retele. Testat  :naughty:

Edited by apollo_expert, 11 October 2005 - 19:11.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate