![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
vreau
Last Updated: Oct 11 2005 19:10, Started by
tzohouse
, Oct 10 2005 21:28
·
0

Posted 10 October 2005 - 21:28

Salut!
Inca de la inceput va cer scuze daca va intreb ceva ce s-a mai discutat dar nu am timp sa ma uit. Eu am la firma la mine o mica retea simpla de 4 calculatoare. In curand vreau sa-mi bag net pe retea de la o alta retea de cartier. Problema mea este ca intre calculatoarele mele mai este dat share full si am nevoie de chestia asta, nu pot sa scot share-ul. Ce posibilitati am sa pot beneficia de net de la reteaua vecinilor dar in acelasi timp acesti vecini sa nu imi intre in calculatoarele mele? |
Posted 11 October 2005 - 19:10

Sau trantesti un router si baietii nu o sa mai poata sa intre la tine pe share-uri si in plus iti mai ofera si o protectie la virusii care circula prin retele. Testat
![]() Edited by apollo_expert, 11 October 2005 - 19:11. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users