Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Business Developer Manager

Sistem fotovoltaic 5kw off grid

Repunere minge in teren
 Telefon de pe Amazon sau site rom...

Digitalizare in domeniul Horeca

Asigurare la B7 cat mai ajunge?

cumparare masina inmatriculata in...
 Certificat fiscal auto

[CUM] Cum ati fi reactionat in ac...

Credex și altex fara dobanda

schimbare nume familie copil
 Problema mașina de spalat ve...

Ajutor incepator

Preturile https://www.colins.ro/ ...

LP - One Last Time
 

Salvare date

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
daddy cojo

daddy cojo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.07.2005
Am o problema in ceea ce priveste Visual Basic 6 ....
Va rog sa-mi spuneti si mie cine stie, cum fac, k atunci cand dau click pe un buton sa salveze tot ce am scris eu intr-un TextBox si alta data knd intru in program sa imi apara tot ce am scris...

Multumesc ! Raman dator... :cheers:

#2
Marmota

Marmota

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 24.09.2005

daddy cojo, on Oct 10 2005, 15:31, said:

Am o problema in ceea ce priveste Visual Basic 6 ....
Va rog sa-mi spuneti si mie cine stie, cum fac, k atunci cand dau click pe un buton sa salveze tot ce am scris eu intr-un TextBox si alta data knd intru in program sa imi apara tot ce am scris...

Multumesc ! Raman dator... :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>


Cea mai simpla solutie este sa folosesti un control RichTextBox : Project > Components > selectezi(bifezi) Microsoft RichTextBox > Ok

Plasezi controlul Rtb pe formular (sa zicem ca se numeste - Name - rtbText) si pentru salvare / incarcare folosesti:

rtbText.SaveFile "c:\fisier.rtf"

si 

rtbText.LoadFile "c:\fisier.rtf"


#3
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004

daddy cojo, on Oct 10 2005, 15:31, said:

Am o problema in ceea ce priveste Visual Basic 6 ....
Va rog sa-mi spuneti si mie cine stie, cum fac, k atunci cand dau click pe un buton sa salveze tot ce am scris eu intr-un TextBox si alta data knd intru in program sa imi apara tot ce am scris...

Multumesc ! Raman dator... :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>


cred ca ceva de genul:
Save:
Open App.Path & "\myFile.txt" For Input As #1
 Write #1, Text1.Text
Close #1
Load:
Dim FContent
Open App.Path & "\myFile.txt" For Input As #1
 Input #1, FContent
Text1.Text =  FContent
Close #1

Edited by RAZ, 11 October 2005 - 12:04.


#4
daddy cojo

daddy cojo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.07.2005
MULTZAM Marmota, MULTZAM RAZ !!!!
Mai am o intrebare ..... cum fac k atunci knd dau ENTER intr-un program, sa execute ceea ce l-am pus sa faca?....
De ex:

Sub txtMsg_KeyPress(KeyAscii as Integer)


End Sub

banuiesc ca e ceva de genul asta ... am incercat sa bag

Sub txtMsg_KeyPress(KeyAscii as Integer)

if txtMsg=vbEnter
lblX=txtMsg
end if

End Sub

dar nu a mers....pls :worthy:  :worthy: tell me  :worthy:  :worthy:  :worthy:

#5
licsandru

licsandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 23.12.2004

View Postdaddy cojo, on Oct 14 2005, 19:47, said:

MULTZAM Marmota, MULTZAM RAZ !!!!
Mai am o intrebare ..... cum fac k atunci knd dau ENTER intr-un program, sa execute ceea ce l-am pus sa faca?....
De ex:

Sub txtMsg_KeyPress(KeyAscii as Integer)


End Sub

banuiesc ca e ceva de genul asta ... am incercat sa bag

Sub txtMsg_KeyPress(KeyAscii as Integer)

if txtMsg=vbEnter
lblX=txtMsg
end if

End Sub

dar nu a mers....pls :worthy:  :worthy: tell me :worthy:  :worthy:  :worthy:




Private Sub txtMsg_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)

 If KeyCode = 13 Then

 'do your thing here

 End If


End Sub


#6
daddy cojo

daddy cojo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.07.2005
MS.... :coolspeak:

Sunt BEGINER in Visual Basic d-aia nu orea stiu....
Am facut pana acuma un programel care se aseamana cu un messenger....il voi pune pe un site in curand....:D MS a lot....

#7
Marmota

Marmota

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 24.09.2005

View Postlicsandru, on Oct 14 2005, 20:00, said:

Private Sub txtMsg_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)

 If KeyCode = 13 Then

 'do your thing here

 End If
End Sub

sau

IF KeyCode = vbKeyReturn THEN

vbKeyReturn este constanta Visual Basic pentru tasta 'Enter' .

Edited by Marmota, 15 October 2005 - 15:03.


#8
bogdan_cool

bogdan_cool

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 15.10.2005

View Postdaddy cojo, on Oct 10 2005, 16:31, said:

Am o problema in ceea ce priveste Visual Basic 6 ....
Va rog sa-mi spuneti si mie cine stie, cum fac, k atunci cand dau click pe un buton sa salveze tot ce am scris eu intr-un TextBox si alta data knd intru in program sa imi apara tot ce am scris...

Multumesc ! Raman dator... :cheers:

citeshte mai departe shi vei invatza

#9
daddy cojo

daddy cojo

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 13
  • Înscris: 10.07.2005
Multzam a lot  !!! :coolspeak:  :coolspeak:  
m-am gandit ceva si am reusit sa fac un prg in care poti face setari si sa le salvezi iar cand intri in prg setarile sunt load-ate  :coolspeak:   .... m-am inspirat de la oDC  :coolspeak:  :coolspeak: 10x again  :P  ..... i told you i'm a beginer.....i mean novice  :roflmao:

#10
calexandru

calexandru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 23.11.2006
Salutare baieti,

Am si eu o intrebare legata VB6.

Am un formular, in care se introduc niste date sper exemplu: Factura X / valoare / observatii / luna facturarii

Se fac si niste calcule, in acest tabel o valoare - alta valoare ceva de genul.

As dorii ca toate aceste inregistrari sa le salvez intr-o baza de date.

Intrebare:

Ce tip de baza de date recomandati? un fisier excel, txt? acces, sql.
Cum pot face aceasta salvare in baza de date.

Mersi mult

#11
freshmeat

freshmeat

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 10.04.2007

Quote

Salutare baieti,

Am si eu o intrebare legata VB6.

Am un formular, in care se introduc niste date sper exemplu: Factura X / valoare / observatii / luna facturarii

Se fac si niste calcule, in acest tabel o valoare - alta valoare ceva de genul.

As dorii ca toate aceste inregistrari sa le salvez intr-o baza de date.

Intrebare:

Ce tip de baza de date recomandati? un fisier excel, txt? acces, sql.
Cum pot face aceasta salvare in baza de date.

Mersi mult

Eu propun o baza de date txt (gen ini file) encryptata !

Attached Files



Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate