![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Eutyrox
Last Updated: Dec 19 2011 14:18, Started by
SmartCard
, Dec 19 2011 11:24
·
0

Posted 19 December 2011 - 11:24

Buna ziua,
Am constatat cu stupoare ca nu mai exista in farmacii acest medicament si am aflat ca datorita unor "certuri" intre producator si distribuitor nu s-a mai importat. Am un copil de 2 ani care este sub tratament cu eutyrox si mai am doar pentru 4 zile. Rog pe aceasta cale cine are in plus sau cine se poate lipsi de o mica cantitate sa ma ajute, contra cost evident. Eu ii dau 1/2 dintr-o pastila de Eutyrox 25 mg dar orice alta forma este buna pentru am pe cineva la o famacie care poate sa faca orice gramaj. Va multumesc frumos! |
Posted 19 December 2011 - 12:04

1. Eutyrox poate fi inlocuit f. usor cu medicamentul similar de la Berlin Chemie:L-Thyroxine
Eu am schimbat de o luna si nu am simtit nimic. 2. Endocrinologul meu mi-a spus ca Eutyrox mai gasesti la farmaciile AlissaFarm de langa Spitalul Parhon sau pe Sos Pipera-Tunari. http://www.alissafarm.ro/farmacie.html |
Posted 19 December 2011 - 12:09

Euthyroxul apare și dispare, întrebați în fiecare farmacie.
Cu l-thyroxinul e aceeași problemă. |
Posted 19 December 2011 - 14:18

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users