Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @Robert201!

La multi ani Romania!

La multi ani @Forumului Softpedia...
 Majoratu lu' Bebe de acum 23 ...

Skoda Octavia 2, temperatura apa ...

Samsung A33 5G sau Motorola G42 4G

Christine McVie nu mai este... vie
 Cocaine Bear (2023)

Test presiune cu apa traseu condu...

Cum schimb anvelopele - prima data

Problema cu CPU cores.
 ITP in alta tara

BMW AFR

Iesire cu familia pe 2 decembrie....

Defecțiune servodirectie ATV
 

aparatul foto sau cardul?

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
Salut!
Am cumparat de vreo cateva zile un aparat fujifilm ax300 de la altex, am primit la el card de 4gb, acumulatori si husa.
Angajatul de acolo mi-a zis ca sa imi dea altul mai bun dar eu batman, batman.
Acum din cand in cand imi da EROARE CARTELA si nu pot face poze, cateodata pot face poze dar nu o pot vedea decat pe ultima la celelalte imi da EROARE CARTELA. Are momente cand nu pot intra pe pe aparatul foto din calculator ca si cum nu ar fi nici o poza pe card.
Am formatat cardul cu optiunea din meniu aparatului foto pentru ca din windows nu imi apare optiunea.
La altex inca nu am fost desi cred ca este singura solutie, vreau sa ma duc la ei cu ceva cunostinte sa nu ma abureasca.
A mai patit cineva asa ceva?

#2
SirLaurentiu

SirLaurentiu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,697
  • Înscris: 19.05.2009
Nu are cu ce sa te abureasca. Atat timp cat aparatul nu este in stare de functionare 100% trebuie sa ti-l primeasca pt garantie.

#3
f300

f300

    30k si ma duc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,000
  • Înscris: 27.09.2008
Da-i format si trage poza dupa poza, daca-ti da vreo eroare il pui in brate la magazin.

#4
tom_1133

tom_1133

    utilizator Linux Mint

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,716
  • Înscris: 10.02.2011

View Postf300, on 16th December 2011, 18:36, said:

Da-i format si trage poza dupa poza, daca-ti da vreo eroare il pui in brate la magazin.
scurt si la obiect  :peacefingers:

#5
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,250
  • Înscris: 24.02.2007
Pana una alta, testeaza-l si cu alt card.

#6
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,254
  • Înscris: 06.01.2008
+1 pentru ce spune dani.user. Prea miroase a card busit (n-ar fi nici primul card defect inca de la cumparare, nici ultimul).

Edited by Hider141, 16 December 2011 - 21:18.


#7
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
ms ptr sfaturi.
o sa incerc alt card si daca face la fel o sa fac o vizita la altex.
sper sa fie cardul, ar fi mai simplu.

#8
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
am bagat alt card in aparat si merge, am bagat cardul in alt aparat foto si nimic MEMORY CARD ERROR, nici macar nu pot intra pe el sau sa il formatez din win imi zice ca nu il vede.
cel putin stiu care este problema si maine sa vad cu o rezolv.
ms inca o data pentru sfaturi.

#9
Alex-Softpedia

Alex-Softpedia

    Împărat Republican

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,377
  • Înscris: 10.03.2009
E card no-name sau e ceva brand cunoscut ? Si mie imi mai da card error si-mi arata sa-l formatez insa nu foarte des, pot sa il folosesc. Problema e ca m-am grabit, am zis ca un card e un card, rahat, mai ales ca nu am luat mare ci de 4gb, si am luat un no-name chinezesc, acum pun eroarea pe seama brand-ului. Desi teoretic e in garantie (12 luni parca, lol) nu sunt tocmai sigur daca il pot schimba.

Edited by alex-softpedia, 17 December 2011 - 19:42.


#10
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
Am fost la altex. am dat tot de cel care imi si vanduse aparatul, ii explic eu care este situatia si ii arat si sculele.
Ia cardul il baga la el in cititorul de la calculator si zice: - uite ca merge, la care eu: - pai stiu ca merge ca asa am zis si eu numai ca merge cand vrea el, si imi da perversa: - pai oricum nu are garantie cardul ca a fost cadou.
Am facut un mic atac cerebral si l-am intrebat si ce daca este cadou nu trebuie sa mearga sau ce, l-am mai intrebat daca pachetele de aparate foto cu acumulatorii si cardul vin sigilate impreuna la care el imi zice ca nu.
Isi revine pe jumatate si imi zic ca daca vreau pot lasa cardul numai cu aparatul foto cu tot ca cica in aparatul asta a dat eroarea si trebuie tot cu acest aparat foto verificat.
Bineintales ca nu am lasat aparatul foto pentru ca nu aparatul are o problema.
O sa il mai stresez si cu prima ocazie cand mai face figuri o sa filmez si ma duc peste ei si daca nici atunci nu vor, direct OPC.

Attached Files



#11
Alex-Softpedia

Alex-Softpedia

    Împărat Republican

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,377
  • Înscris: 10.03.2009
Vai, nu-mi vine sa cred, FIX acelasi card am si eu, tot de 4GB, am specificat mai sus ce probleme face, inca nu grave dar pe viitor prevad a face si mai grave dat fiind faptul ca si tie iti face probleme. Cu 32 ron imi luam kingston de 8GB clasa 4, pe asta am dat vreo 22 lei...

#12
Lucian_M

Lucian_M

    - membru glumeț -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,408
  • Înscris: 09.09.2006
Fix aceeasi faza am patit si eu cu un Kingston de 4 gb, class 4, luat de la emag (nu conteaza). A mers o vreme (cateva saptamani), cand la un moment dat, aparatul nu il mai detecta. Pe cititoarele de carduri (am doua pe usb si unul la laptop) mergea bine-merci. Il trimit la garantie, aia de la emag ma suna sa-mi spuna ca la ei merge. Ok, dar testati-l intr-un d90, ca la mine in ala nu merge. Cam greu i-am convins sa il testeze in aparat, cert e ca in cateva zile ma suna curierul sa-mi spuna ca are un plic pentru mine. Cand colo, un alt card nou, sigilat, garantie tot vreo 5 ani, parca. Deci mai mult a costat curierul decat cardul, care a fost vreo 24 de lei. Deci primit cardul de la magazin prin curier, chemat curierul pentru retur, adus card nou inapoi- toate astea la vreo 40 km de oras. Asta numesc eu garantie fara batai de cap, indiferent cat de nasparliu este produsul.

#13
cat3y3_2003

cat3y3_2003

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 422
  • Înscris: 09.02.2008

View PostLucian_M, on 18th December 2011, 17:29, said:

Fix aceeasi faza am patit si eu cu un Kingston de 4 gb, class 4, luat de la emag (nu conteaza). A mers o vreme (cateva saptamani), cand la un moment dat, aparatul nu il mai detecta. Pe cititoarele de carduri (am doua pe usb si unul la laptop) mergea bine-merci. Il trimit la garantie, aia de la emag ma suna sa-mi spuna ca la ei merge. Ok, dar testati-l intr-un d90, ca la mine in ala nu merge. Cam greu i-am convins sa il testeze in aparat, cert e ca in cateva zile ma suna curierul sa-mi spuna ca are un plic pentru mine. Cand colo, un alt card nou, sigilat, garantie tot vreo 5 ani, parca. Deci mai mult a costat curierul decat cardul, care a fost vreo 24 de lei. Deci primit cardul de la magazin prin curier, chemat curierul pentru retur, adus card nou inapoi- toate astea la vreo 40 km de oras. Asta numesc eu garantie fara batai de cap, indiferent cat de nasparliu este produsul.


     Era normal sa faca asta, pentru ca risca o amenda mult mai mare in cazul in care nu acorda garantia cuvenita fiecarui client in parte ;).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate