Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Stie cineva ce s-a intamplat cu p...

Cum curat si repar marginile etan...

Laptop editare video

Probleme C4 Picasso 2010 pe parte...
 Cum vopsesc un spoiler de plastic...

Mail ciudat

Cod deblocare navigatie Nissan Ju...

Cum testam calitatea la achizitio...
 Ideal Travel Tour

Pareri avizate UBER!

Durata procesare plati

Probleme pompa irigat de suprafata
 Amplificator

Telecomanda Combina Philips FW-C2...

Splenectomie

Regulament cromatic cladiri

saltele ortopedice

* * * * * 3 votes
  • Please log in to reply
4558 replies to this topic

nick446

nick446

New Member

• Grup: Candidate Members
Va salut,

Las aici un review cu experienta mea cu saltele. Am incercat pana acum diverse saltele, dar cele relevante sunt: mobexpert (cea mai ieftina din magazi, a fost 2.000 ron cu tot cu pat acum> 5 ani), timflex, ikea, dormeo, vai.ro (winner) .

Ca tech specs proprii, am aproape 40 ani, 100 kg, 1.90m, si toata viata am avut probleme cu spatele - drept urmare o saltea buna conteaza mult pentru mine.

Dupa dezamagiri de la mobexpert si timflex (care totusi au paturi nota 10 si continui sa cumpar), am trecut la saltele Dormeo de care am fost foarte multumit. Mai specific, am luat o Prima Fresh II de 2 pers (180x200 cred) si am cam decis ca asta-i salteaua go-to pt mine.

Dupa aprox 2 ani cu salteaua asta, mi-am aranjat un apartament nou si, cum un apt nou inseamna pat nou, inseamna deseori o saltea noua, am inceput shopping-ul de saltele. Pretul Prima Fresh 2 la Dormeo crescuse cu peste 50%, ajunsese undeva la >2.500 RON si livrare cand da Domnu', asadar am cautat alternative. In final, am cumparat o saltea de la Dormeo (twin) si o saltea de la vai.ro (single) in urma multor recomandari de aici de pe forum. Am avut nevoie de 2 saltele pt ca sforaitul meu, ma trimite deseori in alta camera, sau cum Lady Crawley din Downton Abbey zice "smart people sleep in separate rooms".

Dupa aprox 60 zile de utilizare, am returnat salteaua de la Dormeo, si am mai cumparat una de la vai.ro . Imi scapa acum preturile exacte, dar parca am iesit cu aprox 600 ron mai ieftin cu miscarea asta. Totodata, atentie, cam greu am returnat salteaua de la Dormeo din cauza lui Fan Curier. Eram la limita cu zilele de retur si nu au vrut sa trimita Fan duba pt dimensiunea asta la timp, asa ca am imprumutat un Logan MCV de la un prieten ca sa grabesc procesul. (Nota 10 pentru Dormeo totusi, ca au acceptat salteaua dupa vreo 59 zile utilizare sau care era limita, si au returnat intreaga suma).

Acum sunt la peste 1 an de utilizare a ambelor saltele. A mea, cea solo, a fost cam forjata ca am avut si o operatie in urma careia am stat la pat vreo 2 sapt, si am fost foarte ok. De mentionat, ca asta, cea solo a avut o spuma nemteasca noua, maro, care e cam ca si spuma de memorie, doar ca respira mai bine si isi revine mai repede din deformarea produsa de corp. Acuma, sincer sa fiu, am luat tehnologia maro pt ca mi-am luat rolls royce-ul saltelelor, dar diferenta de calitate a somnului nu este proportionala cu pretul, deci un strat de Memory Foam ar fi fost arhisuficient. In cele din urma a fost o fitza care mie mi-a prins bine.

Va scriu pt ca acum sunt la a 3-a saltea achizitionata de la vai.ro . Pentru ca,

Uneori adorm in pat cu copii mei (<5 ani) care au primit - cu patul original, drept saltea, un burete de 12 cm. I joke you not, cand ma intorceam de pe o parte pe alta, treceam cu cotul prin saltea si dadeam de lemnul de sub. Daca adormeam cu copii, eram varza a 2-a zi cu spatele. Acuma, cu noua saltea de la vai (m-am dus iara all-in cu buretele maro care a dublat pretul fata de spuma de memorie simpla, adica de la 1.200 la 2.400 ron), chiar n-am stres sa adorm cu ele (atata ca nu incap pe lungime, dar aia e). Dar hai sa va zic. Eu cu spuma asta shmechera, am iesit la pret la fel ca ceva stadard Dormeo, deci... as zice ca ... interesant.

Suna exagerat, dar in curand fac pat separat pt unu din copii, si o sa iau tot de la vai.ro. SI va zic de ce:
  • daca luam raportul pret calitate, cele de la Vai ies de multe ori cu >50% mai ieftine decat Dormeo sau nush ce brand Adibas mai gasiti
  • Dl de la Vai va ajuta prin experienta lui, sa alegeti salteaua potrivita pt Dvs.
  • pt dl de la Vai, saltele sunt mai mult decat un job, sunt o pasiune.
Prima saltea (vai) are vreo 24 cm si cea a fetelor are 12cm. Avand in vedere multele kg ce le am, nu m-am asteptat ca cea de 12kg sa se comporte asa de bine. Desi dl. Vai mi-a recomandat ferm sa o facem de 14cm pt durabilitate si comfort, (dar nu incapea cum trebuie in patutzul fetelor).

Ah, sa nu uit. Domnul poate sta si jumatate de ora la telefon sa va explice ce aveti nevoie. Pe langa asta, am stabilit cu dansul ca, dupa ce cresc copii, sa mai adaugam niste straturi pt comfort la saltelele exitentes. Deci saltelele oferite de dl Vai, sunt customizabile si pe viitor, la un pret mai mic decat saltelele de comert. So, interesul meu este ca voi totzi sa cumparati, astfel incat eu sa-mi pot modifica cu dansul saltele peste vreo 10 ani.

P.S: luati pernele cu puf adevarat de la ikea. sunt cele mai bune perne care le-am incercat.
p.S2: Dormeo au avut la un moment dat covoare de spuma de memorie. copii mei sunt innebuniti dupa ele.

paul_bh

paul_bh

Member

• Grup: Members
S-a ajuns sa se faca promovarea saltelelor de la teleshopping (Dormeo).

Alltrack

Alltrack

Senior Member

• Grup: Senior Members

View Postnick446, on 27 martie 2023 - 01:52, said:

tehnologia maro pt ca mi-am luat rolls royce-ul saltelelor

Va scriu pt ca acum sunt la a 3-a saltea achizitionata de la vai.ro .

P.S: luati pernele cu puf adevarat de la ikea. sunt cele mai bune perne care le-am incercat.

Rar gasesti asemenea reclama din prima postare ! Pe mine ''tehnologia MARO'' ma duce cu gandul in alta parte Posted Image !
Iar sa iei ''Rolls de la...vai'' , suna absolut fantastic Posted Image ! Incearca si un ''Boeing'' cu latex !
Cand o sa incerci perne de la Tempur , mai vorbim !

Edited by Alltrack, 27 March 2023 - 08:24.

Mr. Incredible

Mr. Incredible

It's showtime!

• Grup: Senior Members
@nick446
La ce perne cu puf faci referire?

giximan

giximan

New Member

• Grup: Members
Salutare,

Am dormit la Ibis Politehnica. Au o saltea grozava. Am citit ca e special facuta pentru Ibis si e prezenta in mai toate hotelurile lor. Dimineata n-am apucat sa vad prea bine ce saltea e. Am vazut doar sigla de la Serta. Stiti cumva ce saltea e? Era cu toper incorporat.
Caut sa schimb salteaua actuala.
Am stat anul trecut mai multe nopti la un hotel mic si cochet din Olimp. Aveau saltele de la turcii de la Istikbal. Grozava. Tot ce am reusit sa aflu e ca au o divizie speciala pentru hoteluri...si cam atat. Am si o poza daca-o poate identifica cineva...
Multumesc!

Edited by giximan, 05 April 2023 - 21:45.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate