![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
solutii securitate
Last Updated: Dec 01 2011 21:56, Started by
mbb
, Dec 01 2011 20:35
·
0

Posted 01 December 2011 - 20:35

Salutare tuturor.
Tocmai ce am patit sa imi fie infectat calculatorul cu ceva virusi si keylogere a trecut si de eset smart security 4 culmea a fost si el infectat... si am descoperit asta cu win 7 security care este standard pe windows 7. In acelasi timp mi-a aratat ca era si cineva conectat la calculatorul meu, maine vreau sa il formatez sa curat tot dupa el si nu stiu ce sa mai bag pentru securitate. Ceva solutii aveti? |
Posted 01 December 2011 - 20:56

Eu iti recomand Avira free + comodo firewall sau incearca promotia de mai jos daca mai e valabila. Desigur, in cazul ca merge promotia nu mai instalezi comodo firewall. Sa nu uiti cand il formatezi sa scoti cablul de la net.
Quote licenta GRATUITA valabila 3 luni pentru produsul Avira Internet Security 2012. https://license.avir...heynv96uwy0nqpw |
Posted 01 December 2011 - 21:11

Eu iti recomand Avira free + comodo firewall sau incearca promotia de mai jos daca mai e valabila. Desigur, in cazul ca merge promotia nu mai instalezi comodo firewall. Sa nu uiti cand il formatezi sa scoti cablul de la net. Mersi. |
Posted 01 December 2011 - 21:55

Desigur ca e foarte slab ca zice fiber-net...
Avira e unul dintre cele mai bune antivirusuri de pe piata. Eu n-am luat virus timp de 2 ani cu el... Chiar ai fost comic, Avira antivirus foarte slab... pe ce lume traiesti omule, are rata de detectie 95%+. Eu nu zic ca celelalte sunt slabe, ci chiar majoritatea sunt foarte bune, atata timp cat le ai originale si nu esti prost, ca oricat de bun ar fi un AV, daca esti prost, tot te virusezi. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users