![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Senzație gust ciudat
Last Updated: Mar 09 2013 22:12, Started by
orthodox
, Nov 27 2011 23:11
·
0

Posted 27 November 2011 - 23:11

Bună seara.
Sunt o persoană de sex feminin, 46 ani și sufăr de glandă hipotiroidă. Am întrerupt tratamentul deoarece nu s-au mai găsit în farmacii. L-am reluat după 2 săptămâni cu eutirox de 100. De la un timp am senzația că mâncarea are un gust ciudat. Nu știu dacă e de la glandă sau de la stomac. Am avut și reflux esofagian. Dvs ce părere aveți, ce poate fi ? Oircum săptămâna aceasta voi merge la doctor. Vă mulțumesc. |
Posted 09 March 2013 - 22:12

Am si eu reflux esofagian si am Esofagita de reflux tip A,dar nu reusesc sa scap de ea,am un nod in gat .
Mi-am facut o endoscopie si mi-a recomandat Controloc 40mg una pe zi,cat timp iau pastile e totul ok dar cand intrerup medicamentatia iarasi apare nodul in gat,am deja unan de cand iau pastile,cat sa mai iau? Daca ai scapat te rog spune-mi si mie cum.. Multumesc anticipat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users