Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Google colab clonare cod sursa si...

Hisense vs Samsung vs LG vs Phill...

USB port 3.1 cu.. probleme.

Donald Tusk este noul premier al ...
 Protectie anti-inghet termostat

Setare laptop Asus

Pestele importat

Accesare Windows 10 fara cont Mic...
 Speta majorare TVA

Pret placare baie/bucatarie/hol c...

Centrala Viessmann Boka 050 - 24...

Cont la Interactive Brokers din 2...
 Ce clasa de amplificatoare audio ...

Infiltratii apa sub streasina casei

Care este diferenta de eficienta ...

Eliminare fișiere duplicat d...

Senzație gust ciudat

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

orthodox

orthodox

Member

• Grup: Members
Bună seara.

Sunt o persoană de sex feminin, 46 ani și sufăr de glandă hipotiroidă. Am întrerupt tratamentul deoarece nu s-au mai găsit în farmacii. L-am reluat după 2 săptămâni cu eutirox de 100. De la un timp am senzația că mâncarea are un gust ciudat. Nu știu dacă e de la glandă sau de la stomac. Am avut și reflux esofagian. Dvs ce părere aveți, ce poate fi ? Oircum săptămâna aceasta voi merge la doctor. Vă mulțumesc.

magaenea

magaenea

Member

• Grup: Members
Am  si eu reflux esofagian si am Esofagita de reflux tip A,dar nu reusesc sa scap de ea,am un nod in gat .
Mi-am facut o endoscopie si mi-a recomandat Controloc 40mg una pe zi,cat timp iau pastile e totul ok dar cand intrerup  medicamentatia iarasi apare nodul in gat,am deja unan de cand iau pastile,cat sa mai iau?
Daca ai scapat  te rog spune-mi si mie cum..
Multumesc anticipat.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate