Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Va doriți revenirea tramvaielor p...

Modificare publici

Alegere laptop dintre variantele ...
 Constructie bicicleta electrica

Exponometru extern si obiectiv de...

Izomeri

Recomandare TV
 Prostamin forte - bun la ceva?

eroare in Windows Server

Creștere testestoron natural

Camere ip aditionale HGNVK48902
 Canon 1300D probleme de focalizare

limitatoare de viteza

Camera auto DVR interior-exterior

Astrologul Minerva angajata la BNR
 

Codare

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
Am o placa Nvidia GeForce 3 ce are SVIDEO in si out ...
Also .. altcineva are o camera mica ce are iesire SVIDEO !

Acuma, CE trebuie sa fac eu pt a transforma o caseta de pe acea camera intr-un CD DIVX ?!?!?!?

Ce programe imi trebuiesc, care este ordinea...etc !
:help:

Habar nu am nici macar cum sa fac captura de la camera in AVI or something pe PC :D:D

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
in primul rand un procesor bunicel (minim 7-800Mhz) pt rezolutia 352x288 sau P4 aprox 2.5Ghz pt 720x576 (DivX realtime)
poti incerca cu Virtualdub si DivX5.02
o sa postez mai tarziu setarile (sunt putin stresat ca timp acum) daca nu te descurci, sau ma intrebi tu ceva anume ce nu stii/nu-ti iese
bafta !

#3
Monitoxus

Monitoxus

    Back!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,184
  • Înscris: 26.11.2001
well.. ma intereseaza CUM sa fac captura pe HDD , si apoi exact CE si CU CE sa fac sa compresez...

Astept sa-mi spui exact ce si cum cand ai timp !
Nu e graba.. pot astepta cateva zile :D:D:D

#4
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
hehe...oare de ce am postat eu "rugamintea" de pe sectiune, cea sticky ? ;)
cum am mai zis, depinde ce procesor si pe ce masina vrei sa faci codarea DivX real-time ! asta va rezulta ni recomandarea de rezolutie...
apoi mai influentzeaza setarile si ce dimensiune vrei sa aiba o ora de film sa zicem....asta e strans legat de calitate
in rest e simplu, vdub, capture mod, si setezi la compression DivX5 cu atributele care vor rezulta din informatiile tale...

#5
donisor

donisor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 02.02.2002
GunX, daca gasesti timp sa explici exact cum se face o codare sau o recodare cu Virtualdub si DivX 5 as fi recunoscator. Eu unul nu am reusit pana acum sa o fac.
Am la dispozitie un XP 1800+, hdd de 80gb, video Geforce 3 Ti 200.
Am filme care sunt prea mari si vreau sa lemai comprim.
Nu reusesc.

#6
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
donisor, codarea cu Virtualdub nu este un set de pasi STAS pe care toata lumea il face mereu la fel, pt ca altfel nu ar merge.
trebuie sa te gandesti ce vrei (la ce dimensiunea si rezolutie sa ai filmele finale), sa-mi spui sub ce forma de fisiere (format, rezolutie, codec, durata) ai sursele si o sa incerc sa-ti recomand din experienta mea setarile care sa te avanatajeze, desi in final calitatea rezultanta este influentata de subiectivitatea ta (poate sa iti placa la nebunie sau sa fii dezamagit)

#7
lukora

lukora

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 35
  • Înscris: 09.05.2002
a aparut in ultimul chip un articol destul de stufos despre codare / captare cu Virtualdub, divx...Eu unul m-am plictisit de cate setari tre' sa faci pana ajungi la un film de o anumita calitate, dimensiune. Da' daca n-ai incotro ... o faci si pe asta.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate