![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
update portage si instalare openvpn
Last Updated: Dec 07 2011 14:04, Started by
petrisor87
, Nov 25 2011 17:16
·
0

Posted 25 November 2011 - 17:16

Salut,
Nu ma pricep prea mult la OS Gentoo dar vreau sa fac update la "portage " si nu imi merge, ca si instalarea openvpn , imi da urmatoarele output-uri , am cautat pe net dar nu am reusit sa fac nimic. Poate ma ajutati voi daca se poate: root ~ # emerge portage !!! /etc/make.profile is not a symlink and will probably prevent most merges. !!! It should point into a profile within /usr/portage/profiles/ !!! (You can safely ignore this message when syncing. It's harmless.) Calculating dependencies - !!! All ebuilds that could satisfy "sys-apps/portage" have been masked. !!! One of the following masked packages is required to complete your request: - sys-apps/portage-2.1.4.4 (masked by: ) For more information, see MASKED PACKAGES section in the emerge man page or refer to the Gentoo Handbook. root ~ # emerge openvpn !!! /etc/make.profile is not a symlink and will probably prevent most merges. !!! It should point into a profile within /usr/portage/profiles/ !!! (You can safely ignore this message when syncing. It's harmless.) Calculating dependencies / emerge: there are no ebuilds to satisfy "openvpn". Merci ![]() Edited by petrisor87, 25 November 2011 - 17:17. |
Posted 25 November 2011 - 19:56

sys-apps/portage-2.1.4.4 (masked by: )
După cum văd pachetul e mascat: http://forums.gentoo...c-t-806808.html În cazul tău ar fi: 1- echo ">=sys-apps/portage-2.1.4.4" >> /etc/portage/package.keywords 2- emerge -u1av portage 3- emerge -uDNav @world De ce nu folosești un distro mai ușor? |
Posted 25 November 2011 - 21:33

Salut,
As fi folosit alta distributie dar acest gentoo este pe un sparc sun microsystem . Acum mi-a disparut si emerge. Cum pot sa instalez emerge ? Ca nu mi-l gaseste 8-| Edited by petrisor87, 25 November 2011 - 21:35. |
Posted 26 November 2011 - 13:20

Salut. Regret, nu folosesc, nici n-am folosit vreodată Gentoo (mă sperie, nu-s destul de priceput pentru așa ceva...), dar am folosit Sabayon (Gentoo wannabe, Gentoo pentru luzări ca mine...). Știu că e cineva pe aici cu Gentoo, poate te ajută, am observat că cei cu Gentoo (da, am apelat la ei, nu-s elitiști ca cei cu Slackware, te privesc oleacă mai de sus, dar te ajută cu plăcere
![]() ![]() ![]() |
Posted 26 November 2011 - 15:37

Cred ca l-am sters eu din greseala
![]() ![]() Singura eroare care imi da la emerge este : /usr/bin/emerge no such file or directory |
Posted 26 November 2011 - 17:00

Cred ca l-am sters eu din greseala ![]() ![]() Singura eroare care imi da la emerge este : /usr/bin/emerge no such file or directory ![]() ![]() Cum ziceam, nu știu cu Gentoo... ![]() poate ce zic băieții ăștia aici??? IMHO, îți pierzi timpul pe aici, forumul Gentoo are răspunsurile! Mai mult (nu te supăra, e părerea mea personală/ și umilă!!!), tu NU EȘTI de Gentoo (eu după 3 ani de Linux și tot nu-s!), instalează altceva, Sabayon e cel mai apropiat de Gentoo (și-i meseriaș tare, se mișcă rapid, e rolling-rellease, e stabil, wiki super, tot ce vrei). Mă rog Mandriva, Mageia, Ubuntu, Mint? Un BSOD ceva? ![]() LE: te rog nu mă lua iar cu sun microshit, etc, etc, poți face un server pe orice distro! BTW, ce faci tu cu-n server pe Gentoo??? ![]() LE2: măcar vei învăța că ÎNAINTE să faci ceva ce nu știi cum evoluează, să-ți faci un backup (Clonezilla, Acronis, dd, rsync, etc)!!! Edited by shogun1, 26 November 2011 - 17:08. |
Posted 26 November 2011 - 17:24

Nu ma intelege gresit, dar e serverul de la munca instalat de altii. Acest server este un Sun Microsystem Sparc Netra t1 105 si baiatul dinainte a plecat si am fost eu promovat ca Network Engineer si acest server avea deja instalat acest Gentoo si ma seaca acest OS , e prea complicat pentru mine, asa e, eu folosesc doar Ubuntu si Debian. As vrea sa instalez un ubuntu sau debian dar trebuie sa fac rost de dvdrom pentru acest tip de server si nu prea gasesc, tocmai de asta vroiam sa fac update la acest gentoo.
Comanda data de tine are urmatorul output : root ~ # revdep-rebuild bash: revdep-rebuild: command not found Merci ![]() ![]() |
Posted 26 November 2011 - 17:52

Nu mă înțelege tu greșit, sunt supărat doar că nimeni altcineva nu pare să știe ceva, și eu-s varză! Ceva e dat peste cap.
http://us.generation...-205278581.html Dar ție nu-ți merge emerge, nu? În Sabayon am și emerge (Portage) și equo (Entropy)... emerge -1aDv app-portage/gentoolkit revdep-rebuild -v --ask Eu zic să-ți faci cont pe http://forums.gentoo.org/ și să întrebi acolo! Acum vreo 2 ani era și forum local de Gentoo, acum văd că nu mai e... Baftă! Nu te descuraja! Edited by shogun1, 26 November 2011 - 17:53. |
Posted 26 November 2011 - 20:06

Merci Shogun , esti prea tare, esti singurul care mi-a raspuns, din toti cei care sunt pe forum, sunt un incepator in gentoo si sincer nu ma las pana nu il invat, acum ma sfatuiesc cu cei de la forum gentoo si imi raspund imediat. De regula am reinstalat emerge dar cand ii dau comanda "emerge " imi da urmatorul output:
root etc # emerge sys-apps/portage File "/usr/bin/emerge", line 44 except PermissionDenied as e: ^ SyntaxError: invalid syntax Merci ![]() Edited by petrisor87, 26 November 2011 - 20:07. |
|
Posted 07 December 2011 - 14:04

Desi am la munca cateva servere cu gentoo nu mi se pare ok pt un server distributia. Compilarea din surse are avantajele sale, dar dureaza prea mult.
In privinta acelui sistem, de ce te complici? Mai mult ca sigur stie de PXE, ai nevoie de tftp server si dhcp in retea cu el si l-ai aranjat cu un CentOS de exemplu. Gentoo e ok ca desktop, iti murdaresti mainile ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users