![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Intarziere plata adsense?

Posted 25 November 2011 - 01:35

In ultimele doua luni ama avut cateva neplcaeri cu contul meu adsense, in octombrie si noiembrie nu s-au actualizat automat platile ci abia dupa ce i-am instiintat pe cei de la adsense. la sfarsitul lui octombrei, pe 25 am primit codul MTCN in contul adsense la plati iar mai apoi in data de 8 noiembrie am primit din nou acelasi cod MTCN pe email desi ridicasem banii de la Western chiar pe 25 octombrie, in noiembrie am avut aceiasi problema doar ca din data de 23 plata este in curs de efectuare, dubios este ca aceasta procedura dura doar cateva ore si puteam ridica banii in aceiasi zi, acum vad ca se lungeste perioada pe cateva zile lucru care nu mi sa mai intamplat. A mai patit cineva ceva similar, voi ati primit platile luna asta sau doar eu sunt in aceasta situatie?
|
Posted 25 November 2011 - 01:53

In ultimele doua luni ama avut cateva neplcaeri cu contul meu adsense, in octombrie si noiembrie nu s-au actualizat automat platile ci abia dupa ce i-am instiintat pe cei de la adsense. la sfarsitul lui octombrei, pe 25 am primit codul MTCN in contul adsense la plati iar mai apoi in data de 8 noiembrie am primit din nou acelasi cod MTCN pe email desi ridicasem banii de la Western chiar pe 25 octombrie, in noiembrie am avut aceiasi problema doar ca din data de 23 plata este in curs de efectuare, dubios este ca aceasta procedura dura doar cateva ore si puteam ridica banii in aceiasi zi, acum vad ca se lungeste perioada pe cateva zile lucru care nu mi sa mai intamplat. A mai patit cineva ceva similar, voi ati primit platile luna asta sau doar eu sunt in aceasta situatie? Este o situatie cunoscuta. Din septembrie, paote chiar august ... in momentul schimbarii interefetei - old / new edition au aparut mari probleme de sincronizare intre front si back office ![]() Plata de luna trecuta am incasat-o in 9 ori 10 luna asta ... destul de urat .... oricum sunt optimist .... deci sper ca ii ridic inainte de craciun ... O seara buna, |
Posted 25 November 2011 - 02:22

in sua este thanksgiving / black friday - sarbatoare foarte importanta
nu or fi toti la munca Edited by onlyone, 25 November 2011 - 02:23. |
Posted 25 November 2011 - 02:30

in sua este thanksgiving / black friday - sarbatoare foarte importanta nu or fi toti la munca Or fi cumparat curcani de banii nostrii? ![]() ![]() ![]() Edited by d33pic313lu3, 25 November 2011 - 02:47. |
Posted 25 November 2011 - 19:45

Unde are ipad 2 la juma de pret sa-mi iau si eu?
Referitor la plati, da = s-au primit banii luna asta. Esti tu mai ghinionist poate. |
Posted 25 November 2011 - 20:26

Unde are ipad 2 la juma de pret sa-mi iau si eu? Referitor la plati, da = s-au primit banii luna asta. Esti tu mai ghinionist poate. Am vazut aseara la emag 1000Ron Ipad2 dar oricum stocurile s-au terminat la scurt timp dupa ce a inceput "Black Friday" la ei pe site asa ca oricum sa cam dus pomana ![]() La mine apare "Plata in curs de efectuare" din data de 23 noiembrie dar nimic inca... stiu ca multe persoane din romania si din alte tari au primit plata. Pe pagina plati la mine apare urmatorul mesaj : "Calculul final al câºtigurilor neplãtite înainte de 1 noiembrie 2011 În aceastã lunã nu se va efectua nicio platã. Veniturile dvs. neplãtite înainte de 1 noiembrie 2011 au fost calculate la suma de 0,00 €. Plãşile se efectueazã în decurs de 30 de zile de la sfârºitul lunii în care veniturile dvs. neplãtite ating 70,00 €. " Desi la rapoarte apare suma de plata pentru luna noiembrie care depaseste pragul de 70E si spune ca plata este in curs de efectuare ![]() La voi (cei care ati primit plata) apare(a aparut acest mesaj)? Este posibil ca aceasta sa fie problema? [ http://img651.imageshack.us/img651/746/paymentadsensenovember2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 25 November 2011 - 20:29

In ultimele doua luni ama avut cateva neplcaeri cu contul meu adsense, in octombrie si noiembrie nu s-au actualizat automat platile ci abia dupa ce i-am instiintat pe cei de la adsense. la sfarsitul lui octombrei, pe 25 am primit codul MTCN in contul adsense la plati iar mai apoi in data de 8 noiembrie am primit din nou acelasi cod MTCN pe email desi ridicasem banii de la Western chiar pe 25 octombrie, in noiembrie am avut aceiasi problema doar ca din data de 23 plata este in curs de efectuare, dubios este ca aceasta procedura dura doar cateva ore si puteam ridica banii in aceiasi zi, acum vad ca se lungeste perioada pe cateva zile lucru care nu mi sa mai intamplat. A mai patit cineva ceva similar, voi ati primit platile luna asta sau doar eu sunt in aceasta situatie? Eu am completat astazi formularul de contact de aici : https://www.google.c...t_history_issue |
Posted 25 November 2011 - 20:46

Am vazut aseara la emag 1000Ron Ipad2 dar oricum stocurile s-au terminat la scurt timp dupa ce a inceput "Black Friday" la ei pe site asa ca oricum sa cam dus pomana ![]() Edited by onlyone, 25 November 2011 - 20:47. |
Posted 25 November 2011 - 21:00

esti sigur? ca eu vad ipad 2 pe stoc la peste 2000 lei si suntem chiar in vinerea neagra sunt foarte sigur.. aseara inainte sa inceapa oferta aveau Ipad2 la 1000 lei, probabil au avut doar cateva in stocul disponibil pentru vinerea neagra, acum vad ca au mai suplimentat stocul cu cateva produse pe site dar doar cu 10% reducere restul cu reduceri mari sunt epuizate de azi dimineata. Daca dai search la ei pe site au iPad 2 Apple 16GB Negru cu 2099 lei si e exact acela care il aratau aseara pe site ca va fi cu 1000 lei la oferta. Acum mai au la oferta doar Ipad 2 64Gb cu 3149 lei deci doar 10% reducere pentru ea... Imi pare rau ca nu am apucat si eu un Ipad la 1000 de lei dar sa asteptam vinerea neagra de anul viitor poate prindem si noi ceva Edited by d33pic313lu3, 25 November 2011 - 21:02. |
Posted 25 November 2011 - 21:23

In aceasi situatie sunt si eu . Eu am completat astazi formularul de contact de aici : https://www.google.c...t_history_issue @beke76 ma poti tine la curent cu ce se intampla si daca o sa primesti un raspuns de la adsense? am mai vorbit cu cineva care foloseste adsense de mult timp si are aceeasi problema cu care s-a mai confruntat in trecut, mi-a recomandat sa nu trimit inca formularul deoarece poate dura pana la 5 zile pana la primirea platii din momentul in care plata apare in curs de efectuare. Asa ca o sa astept pana luni, daca nici luni nu o sa se faca plata o sa completez si eu acel formular deoarece sigur este o problema la mijloc. |
|
Posted 25 November 2011 - 21:37

@beke76 ma poti tine la curent cu ce se intampla si daca o sa primesti un raspuns de la adsense? am mai vorbit cu cineva care foloseste adsense de mult timp si are aceeasi problema cu care s-a mai confruntat in trecut, mi-a recomandat sa nu trimit inca formularul deoarece poate dura pana la 5 zile pana la primirea platii din momentul in care plata apare in curs de efectuare. Asa ca o sa astept pana luni, daca nici luni nu o sa se faca plata o sa completez si eu acel formular deoarece sigur este o problema la mijloc. Pentru ca in Plati in zona dreapta sus scrie clar ca plata a fost efectuata! |
Posted 25 November 2011 - 22:11

Posted 25 November 2011 - 22:22

sunt foarte sigur.. aseara inainte sa inceapa oferta aveau Ipad2 la 1000 lei, probabil au avut doar cateva in stocul disponibil pentru vinerea neagra, acum vad ca au mai suplimentat stocul cu cateva produse pe site dar doar cu 10% reducere restul cu reduceri mari sunt epuizate de azi dimineata. Oricum tu ar fi trebuit sa il comanzi online, pana ajungea se facea luni si puteai sa imprumuti 1000 de lei daca nu ii aveai. IPAD la banii astia nici in SUA nu gasesti oricat de tari ar fi ofertele de black friday |
Posted 25 November 2011 - 22:38

Deci daca chiar a fost asa, ma oftic rau, dar nu stiu de ce am impresia ca daca ai fi incercat sa il comanzi ti-ar fi dat stoc epuizat. Oricum tu ar fi trebuit sa il comanzi online, pana ajungea se facea luni si puteai sa imprumuti 1000 de lei daca nu ii aveai. IPAD la banii astia nici in SUA nu gasesti oricat de tari ar fi ofertele de black friday Stiu si eu mi-am dat seama prea tarziu ![]() Later Edit: am verificat lista cu produsele din oferta lor pentru vinerea neagra si nu apare Ipad2, poate a fost doar ceva de fatada sa atraga clienti inainte de inceperea promotiei si apoi nu au mai pus tableta la vanzare. Oricum am intrebat-o pe prietena mea daca sigur asta era pretul si mi-a confirmat pentru ca i-am aratat si ei oferta aseara Edited by d33pic313lu3, 25 November 2011 - 22:42. |
Posted 25 November 2011 - 22:55

|
Posted 26 November 2011 - 01:06

Posted 27 November 2011 - 12:57

Inteleg... astept sa-mi spui si mie daca iti raspund cei de la google pS; mersi de informatii . |
Posted 28 November 2011 - 02:45

In aceeasi situatie sunt si eu. Sper ca astazi sa primesc plata...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users