Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25
 Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...
 Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis
 

Bratarile si hologramele CieAura-pareri

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
loriananaita

loriananaita

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.11.2011
Cei care stiu mai multe despre aceste produse si cum pot influenta starea de sanatate sunt rugati sa pozteze din experienta lor cu CieAura.

#2
arpisz

arpisz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,896
  • Înscris: 25.04.2008
aberatii, sarlatanie etc....

Edited by arpisz, 14 November 2011 - 14:45.


#3
loriananaita

loriananaita

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 14.11.2011
ok.si cum demonstram ca sunt aberatii si sarlatanii daca sustinem asta?...ca ei au o groaza de argumente pro, o multime de oameni care ii sustin.Tocmai de aceea am rugat sa posteze cei care au avut experienta cu aceste produse, tocmai de aceea am si deschis acest topic.Astept parerile voastre sustinute.
Multumesc,

Edited by loriananaita, 14 November 2011 - 14:52.


#4
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,549
  • Înscris: 07.02.2003

 loriananaita, on 14th November 2011, 14:51, said:

ok.si cum demonstram ca sunt aberatii
Nici nu trebuie... e axiomatic. Este o metoda simpla de pacalire a credulilor... Exista si un efect benefic totusi, acela al antrenarii autosugestiei, ai impresia ca te ajuta si crezand asta vezi lucrurile altfel :P

Edited by andreic, 14 November 2011 - 16:02.


#5
Victor5

Victor5

    Verba volant, scripta manent

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,278
  • Înscris: 05.04.2011
Impozitul pe prostie trebuie sa se plateasca si el undeva...

#6
arpisz

arpisz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,896
  • Înscris: 25.04.2008
da sigur un argument este popularitatea afirmatiei "dumele cieaura functioneaza" cum bine ai zis , care , nu se califica ca fiind argument ci o eroare logica mai precis apel la popularitate


CieAura’s energies interact with the body’s vibrational system to move your body to its optimum vibrational level and achieve desired results

ce energii ? termale? magnetice? electrice? de care energii ? la fel de nespecificate ca si restul afirmatiilor de care geme site-ul

hai sa luam o molecula nelineara formata din 7 atomi care are 15 moduri normale de vibratie cum actioneaza cieaura asupra acestei molecule ? prin vise probabil pentru ca daca ar actiona altfel ar avea urmari destul de serioase daca molecula ar fi in mijlocul corpului. vezi efectele terapiilor prin radiatii care au ca si target o zona limitata a corpului dar in schimb cieaura modifica tot wow fara nici un efect advers .... spectacol

si asa apare inca un grup de oameni care cumpara nimic pe bani sanatosi

#7
Rabbit

Rabbit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,085
  • Înscris: 28.11.2001

 loriananaita, on 14th November 2011, 14:51, said:

ok.si cum demonstram ca sunt aberatii si sarlatanii daca sustinem asta?...ca ei au o groaza de argumente pro, o multime de oameni care ii sustin.Tocmai de aceea am rugat sa posteze cei care au avut experienta cu aceste produse, tocmai de aceea am si deschis acest topic.Astept parerile voastre sustinute.
Multumesc,
Ei au o groază de argumente pro pentru că vor să-și vândă produsele. Cei care îi susțin având experiență cu astfel de produse pot foarte ușor să asocieze un eveniment fericit din viața lor brățara purtată.

Să luăm ca exemplu un număr de oameni care poartă brățara asta, toți bolnavi de o boală vindecabilă în proporție de 40%. Procentul care se vindecă va asocia automat vindecarea cu brățara, iar ceilalți 60% ori vor aștepta la nesfârșit să se vindece purtând brățara (dacă boala nu le e fatală), ori vor considera că boala a fost mai puternică decât brățara și se vor resemna, eventual având încredere în continuare în brățară. Ori vor muri. În toate cele trei cazuri de nevindecare, aproape nimeni nu va ieși în public să dea vina pe brățară, ar fi stupid. În mod normal dai vina pe soarta crudă, pe Dumnezeu, pe faptul că ai fost bețiv la viața ta etc. Pe când ceilalți 40%, în inconștiența lor asociată cu exuberanța datorată vindecării, vor face ditamai reclamă șarlataniei.

Același lucru se întâmplă și cu credința în Dumnezeu: dacă ți se întâmplă ceva bun, Dumnezeu te-a ajutat și îi mulțumești; dacă nu, Dumnezeu a considerat că nu meriți să fii ajutat, dar nu-l blamezi. Puțini iau în considerare șansele ca un eveniment să aibă loc, șanse care depind de succesiunea evenimentelor în Univers, și nu de o intervenție externă - fie ea brățară, Dumnezeu sau oscillococcinum.

#8
FlorinManea

FlorinManea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 827
  • Înscris: 26.07.2005
Ok, dupa ce am vazut prostiile alea de bratari  cieaura la bamboo, pe la 100 de lei, am zis ca astia au luat-o razna.

Deci, sa incepem cu linkuri inselatorie cieaura:


http://www.scam.com/...ad.php?t=125729

decizia de acuzare a astora intr-o frauda similara prin 2008
Alex Arnold, the person controlling and running CieAura, is liable for $16,245,799.70. That is over $16 million.
JT Taylor is on the hook for $620,139.64.
http://www.scribd.co....Final-Decision

cum sa depistezi frauda cieaura youtube, detalii despre seful lor si despre firmele lui care nu sunt chiar asa de tari conform (date luate de la depart comertului din california)
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BNbrFhUNSKw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
si partea a doua aici (foarte tare)
http://www.youtube.c....eature=related


inselatoria cu testul de balans la power balance (genial testul, mai ales ca prin acest test prind tare de tot la lume, dar, ce sa vezi, nu e decat o cacealma)
http://www.youtube.c....eature=related

alt video despre inselatorie:
http://www.youtube.c....eature=related

sistemul cieaura:
http://www.articlesb....l-1650946.html

jucatorii nba aflati in procese( is cieaura and power balance the same people? aceeasi inselatori)
http://www.wired.com....power-balance/

unul care a primit chip pt raceala cu efect in 5 minute:

CieAura is absolute BS!!! Ive just come down with a cold recently, and while visiting my mother...her next door neighbor was standing outside her house along with her and my stepdad. I stated I wasn't feeling well, and the neighbor asked what was wrong, and I told him. He introduced the chips, and and then gave me some water that he "claimed" had a pH of 9.5, whatever! Anyway, he then asked me to come over and look at a presentation of CieAura and the business aspect of it. To be brutally honest with you, TOO GOOD TO BE TRUE!!!

Oh, and the chips...Ya, I was suffering from a runny nose and sore throat(cold, right?) After 20 min(approx) of him giving me the chip, my nose was running right in front of him. Seriously? He said it was supposed to clear up my symptoms in FIVE MINUTES within application of the chip. As I am typing this now, I took an Advil Cold and Sinus...My nose is dry as the West Texas Plains.


E de ajuns?

#9
ar_florin

ar_florin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 23.05.2007
Mda, acelasi lucru putem spune si despre orice medicament aflat pe piata: ESTE O INSELATORIE!!!
Acelasi lucru s-a afirmat si in urma cu zeci de ani cand a aparut PENICILINA. Ca nu este adevarat, este o inselatorie, cum poate un praf sa aiba atatea efecte?
La unii au efect, se vindeca, altii baga o gramada de bani in tot felul de medicamente scumpe si ajung sa aiba alte probleme de sanatate prin folosinta pe termen lung al acelor medicamente sau, si mai rau, ajung sa moara pt ca acel medicament nu a avut efect.
La fel, companiile farmaceutice sunt sunt printre cele mai bogate din lume si fac o gramada de afaceri si actiuni dubioase (vedeti tot felul de vaccinuri care s-au dovedit a fi apa de la robinet - nici apa de ploaie macar) si vad ca despre ele nu se spune ca este o inselatorie.
Oamenii au perceptia gresita despre necunoscut ca este rau, in cazul acesta ca este inselatorie, ca defapt nu functioneaza si sunt facute doar sa te faca sa scoti banii din buzunar.
Va intreb pe cei de mai sus care ati postat ca e insalatorie: a folosit careva produsul? L-a testat careva personal? Daca raspunsul este nu, de ce vorbiti prostii si faceti afirmatii gratuite, doar sa aveti multumirea ca cineva sa citeste parerile de 2 bani?
Perceptia ca este inselatorie ca este indusa de catre cei care vindeau acele bratari in mall sau in magazinele unde le-ati gasit. Va cereau 100-150 ron pe ele si va promiteau ca veti fi superman si ca veti zbura. Aici a fost greseala lor. Aceste produse, pt ca e vorba si de holograme sub forma de plasturi care completeaza efectul bratarii, se dau in principal GRATUIT, sub forma de mostre sa se convinga oamenii ca au efect. Daca le ceri bani si nu putini, vorba aia: vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri. Lumea nu le va cumpara, dar asa ca si cei ce si-au spus parearea mai sus dar nu le-au incercat, vor spune ca sunt inselatorie.

Eu am primit GRATUIT plasture pt durere. De mai bine de 2 ani nu am avut o zi in care sa nu ma doara zona lombara. Dimineata aveam niste dureri ingrozitoare. Intamplarea a facut sa auda o cunostinta de problema mea si sa-mi dea un astfel de plasture pt durere. Mi-a spus sa-l pun pe zona dureroasa. A doua zi dimineata partea stanga pe care am pus plasturele era fara nicio problema si mi-am recapatat mobilitatea (nu puteam ridica piciorul bine sa imi pot pune sosetele) iar partea dreapta ma durea. Am mutat plasturele pe partea dreapta iar in urmatoarea zi durerile au disparut complet, mi-am recapatat mobilitatea complet si in cele cateva zile de cand port plasturele am putut sa ma joc ore in sir cu fetita, acasa si in parc , pe cand inainte dupa cateva minute trebuia sa ma asez ca ma durea spatele ingrozitor.

Nu imi pasa de eventualele comentarii ale unor persoane care doar "au auzit ei de la cineva" sau stiu ei ca este o inselatorie.
Va rog doar pe cei care ati folosit aceste produse sa va spuneti o parere pertinenta, nu sa faceti comentarii doar de dragul de a va vedea numele si mesajul aparand pe un forum, la fel cu v-a cerut si initiatoarea acestui topic.
De cand am aflat de acest remediu si vreau sa va spun ca nu este "miraculos" ci este pura stiinta combinata inteligent cu mii de ani de medicina traditionala chineza, acupunctura si reflexoterapie, am hotarat ca voi spune tuturor de efectul benefic ce l-a avut pt mine in special. Spuneti si voi familiei, rudelor si cunostintelor care stiti ca au diferite afectiuni si nu vor sti cum sa va multumeasca.
Nu este nevoie sa creada ca are efect, cum vin unele terapii alternative sa spuna ca 50% este credinta ce te poti vindeca si daca nu crezi, nu va avea efect asupra ta. Este nevoie doar sa puna un plasture de durere/alergie/energie in punctele indicate si sa-l lasati singur sa se convinga. Atat.

Acum vor veni unii sa spuna ca fac parte din afacere si ma ocup cu promovarea acestor produse. Da, sunt membru de 3 zile, de cand m-am convins de efectul lor si sunt membru pt sanatatea mea si a familiei mele in primul rand. Sunt membru pt a beneficia de avantajul achizitionarii directe a produselor la pret preferential, fara preturi umflate de intermediari si de avantajul diferitelor promotii care apar.

Edited by ar_florin, 30 April 2012 - 12:53.


#10
zalog

zalog

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 09.07.2013
Am cumparat pachetul intr-un moment de euforie, indus de participarea la o prezentare ,tentat in primul rand de afacere MAI MULT decat de asazisele efecte terapeutice. vad ca interesul aici e stins astept eventuale intrebari.

#11
diogene_din_butoi

diogene_din_butoi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,114
  • Înscris: 29.07.2012
Si ai incercat? Eu nu cunosc produsul, nici n-am auzit de el pana acum.

#12
alpinila

alpinila

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 18.09.2013
buna
am fost diagnosticat cu miozita osifianta la umarul drept ,am fost in Austria la tratament ,din greseala am auzit de aceste plasturi ,am zis sa incerc ca durerea mea trecea doar de la 2,3 algocalmine /zi cine stie ce insemna sa iei algocalmin ,stie ce vb ,asa ca am incercat o schema prescrisa de unul din cei care mi-au prezentat produsul !
  DE 3 saptamani nu am luat nici un algocalmin ,nu zic ca durerea a disparut de tot ,dar confortul meu s-a inbunatatit considerabil !
sunt tentat sa mai incerc si alte produse de genul ,am sa vaspui after cum si ce ,
O zi minunata si sanatate !

ptr Florin Manea ,nu stiu ce ai postat ,ca nu reusesc sa deschid nici una din postari ,eu am testat produsele si sincer am vazut schimbari si crede-ma nu sunt un tip pe care sa il duca cu zaharelul ...si nu am nici un interes sa spun ,decat ce si cum am simtit eu ,ideea e ca nu voi face publicitate produselor ,fiecare sa se convinga pe pilea lui ,in rest NUMAI sanatate !

#13
ehomba

ehomba

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 02.11.2011
http://www.cieaura.com/index.html

Thank you for your patronage.
CieAura is closed and is no longer in business.

Damn, bunatate de tratament cazut din cauza lu agenturili. Clar producatorii de medicamente i-au dat in cap.

Si pentru cei ce chiar au crezut in acest produs, o informatie despre mediul de stocare folosit de ei. https://en.wikipedia...ic_data_storage
Un mediu de stocare aflat inca in faza de cercetare, nelansat pe piata.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate