![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Magazin online
Last Updated: Nov 05 2011 21:38, Started by
2011cl
, Nov 05 2011 21:12
·
0

Posted 05 November 2011 - 21:12

Salut,
Stiti unde as putea gasi un tutorial complet cum sa fa cun magazin online, panou de administrare si interfata utilizator? Nu doresc sa folosesc cms gen zencart, virtuemart, etc. Doresc sa fac eu unul de la 0. Cunostiinte medii am dar nu stiu de unde sa incep si cum ar trebui sa fac. Multumesc |
Posted 05 November 2011 - 21:38

Fara suparare, dar daca prin cunostinte medii inseamna de PHP "echo","if", "else" atunci poti sa renunti la idee de pe acum.
Daca aveai intr-adevar acele cunostinte medii (care BTW, se acumuleaza in ANI de experienta, nu in cateva zile/saptamani/luni) nu mai intrebai pe forum cum sa faci un magazin virtual. Cred ca ar trebui sa incepi cu un situlet simplu, si abia dupa ce aprofundezi suficient de bine OOP-ul sa treci la ceva complex precum un magazin virtual. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users