![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Norocul de a fi la locul potrivit, in momentul potrivit
Last Updated: Jul 30 2013 20:48, Started by
medley
, Nov 04 2011 20:43
·
0

Posted 04 November 2011 - 20:43

Pana la secunda 22 clipul are audio cursiv iar video-ul este o succesiune de poze, asa ca nu e de la conexiunea voastra, ci asa este montat.
Enjoy! [ https://player.vimeo.com/video/31158841 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by medley, 04 November 2011 - 20:50. |
Posted 04 November 2011 - 21:24

Ai pus filmuletul dar n-ai explicat despre ce este vorba...Sunt stoluri uriase de grauri. Grauri imita miscarile celorlati, de unde si miscarea asta ciudata a stolului,iar fenomenul asta se numeste,, murmur''.
Iar in ceea ce priveste,, norocul ,, de a fi la locul potrivit, fii sigur ca gacicile alea s-au dus acolo special sa vada chestia asta si s-o filmeze, nicidecum din inamplare,asa doar ca sa se plimbe cu barca pe vremea aia ... Edited by grecul68, 04 November 2011 - 21:35. |
Posted 04 November 2011 - 22:20

Dupa cateva comentarii cu privire la descrierea mea in ce priveste ce se petrece in clipurile postate de mine aici, am decis sa fie majoritatea no comment.
Iar daca fetele si-au inceput descrierea video-ului cu : "A chance encounter", cine sunt eu sa le contrazic? Premeditat sau nu, bine ca au fost acolo si au filmat cu altceva decat cu o camera vga. |
Posted 30 July 2013 - 20:48

Ca sa nu mai deschid un alt topic,il incadrez tot aici pe Porcul din clip ul de mai jos,m am dus sa le duc o coaja de lubenita si porcul dormea in post pe la ora 20 si ceva pe racoare
![]() Ce a iesit vedeti mai jos : [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/J57crByV1lY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users