![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Diprofos
Last Updated: Nov 05 2011 09:42, Started by
alecsus27
, Nov 04 2011 10:52
·
0

Posted 04 November 2011 - 10:52

buna ziua, mama mea sufera de o artroza (sau artrita?) la degetele de la mana si o dor foarte tare. nu ia antiinflamatoare obisnuite pentru ca a avut ulcer gastric si le evita. singurul care a avut efect de durata contra durerilor este diprofosul - dar acesta nu se mai gaseste in farmacii.
stie cineva unde as putea totusi gasi? sau daca ma poate ajuta macar cu o fiola de diprofos, bineinteles contracost? - sa-mi lase mesaj. multumesc foarte mult |
Posted 04 November 2011 - 12:04

Pana la anu, incearca in alte tari. Acuma o fiola se poate sa gasesti sau sa te ajute un binevoitor. Bafta.
|
Posted 04 November 2011 - 16:05

multumesc, am vorbit deja cu o cunostinta din franta, sa vad daca gaseste (oricum tre sa-i trimit o reteta ca altfel nu-i da de la farmacie)
|
Posted 04 November 2011 - 19:31

multumesc, am vorbit deja cu o cunostinta din franta, sa vad daca gaseste (oricum tre sa-i trimit o reteta ca altfel nu-i da de la farmacie) |
Posted 04 November 2011 - 19:37

buna ziua, mama mea sufera de o artroza (sau artrita?) la degetele de la mana si o dor foarte tare. nu ia antiinflamatoare obisnuite pentru ca a avut ulcer gastric si le evita. singurul care a avut efect de durata contra durerilor este diprofosul - dar acesta nu se mai gaseste in farmacii. stie cineva unde as putea totusi gasi? sau daca ma poate ajuta macar cu o fiola de diprofos, bineinteles contracost? - sa-mi lase mesaj. multumesc foarte mult ![]() |
Posted 05 November 2011 - 09:42

am sunat inclusiv la reprezentanta din romania a firmei care le fabrica si mi-au spus ca de luni bune este un blocaj la fabrica din olanda a firmei, n-am inteles prea bine daca in ceea ce priveste livrarea catre romania, sau productia in sine a medicamentului. oricum, nu e vorba ca s-ar fi scos de pe piata din cauza nocivitatii efectelor secundare.
@kelppa: asa e, am sa mai caut, multumesc. Edited by alecsus27, 05 November 2011 - 09:44. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users