Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @al-padrino!

Zona Zarnesti/Magura fara masina

Inchiriere spatiu depozitare (bra...
 Bosch Tronic Heat 3500 9kW - trep...

Dacia anunta primele motorizari h...

Sfat auto Crossover 18000 €

La ce se refera un cod informatic...
 Ce aș putea face cu 4 HDD fo...

Plafoniera led cu efect 3d :)

Rss <content:encoded>

Cum faceti cu curierii?
 Psihologia- este o știin5...

Lukașenko anunța ca a i...

Poziționare eficienta senzor...

stereotaxie
 

Securizare program

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
Salut,m-ar interesa cum sa fac sa securizez un program facut in visual basic sa nu poata fi copiat pe un alt calculator, am vrea sa stiu daca pot sa fac cumva sa citeasca "macul" hardului, sau ceva mult mai frumos cand instalez programul sa-mi genereze o serie, care ulterior sa o bag intr-un generator expre facut pentru programul respectiv si sa genereze un cod pentru program, altfel sa nu poata porni programul.

Multumesc

#2
RAZ

RAZ

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,227
  • Înscris: 15.10.2004
Salut,
cu GetVolumeInformation ai putea afla serialul hdd-ului , dezavantajul este ca acesta se schimba dupa formatare... ( uite ceva pe coduri sursa )
Incearca sa combini informatiile despre sistemul respectiv (CPU, OS Sn ,ComputerName etc) cu data/ora/etc si sa generezi un sir de caractere (o criptare) . Deasemenea ai putea folosi WMI pentru a accesa informatii mai avansate (cum ar fi placa de baza) si pe baza acestora sa generezi un cod  ;)

#3
Marmota

Marmota

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 24.09.2005

RAZ, on Oct 3 2005, 15:41, said:

Salut,
cu GetVolumeInformation ai putea afla serialul hdd-ului , dezavantajul este ca acesta se schimba dupa formatare...

GetVolumeInformation nu intoarce seria HDD ci seria unei partitii !
Pentru seria HDD (sau seria fizica a HDD) poti folosi solutia de la PSC: http://www.planet-source-code.com/vb/scrip...=57366&lngWId=1 (s-ar putea sa solicite inregistrare)

De asemenea o solutie "draguta" este un server de licentiere tot de pe PSC:
http://www.planet-source-code.com/vb/scrip...=29010&lngWId=1

Edited by Marmota, 03 October 2005 - 16:34.


#4
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
Va multumesc pentru informatii ...o sa vad in aceasta seara ce reusesc

#5
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
Serialul harddisk-ului este unic?
Daca este unic pentru fiecare harddisk in parte atunci este superb,
Intrebarea este cum fac un generator care sa il includ in sursa programului sa genereze be baza serialului harddisk-ului un alt sir de caractere, si un generator care e bazat pe aceeiasi cryptare/decryptare din program care sa-mi dea un cod care trebuie bagat in program pentru a functiona.

#6
Marmota

Marmota

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 381
  • Înscris: 24.09.2005
Seria fizica a HDD este unica.

#7
Yoda

Yoda

    Eternal padawan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,353
  • Înscris: 04.10.2002
ryady, gasesti aici un control freeware hwinfo.ocx, foarte util pentru ceea ce ai tu nevoie:

http://www.vb-fun.de...nente0042.shtml

Quote

Intrebarea este cum fac un generator care sa il includ in sursa programului sa genereze be baza serialului harddisk-ului un alt sir de caractere, si un generator care e bazat pe aceeiasi cryptare/decryptare din program care sa-mi dea un cod care trebuie bagat in program pentru a functiona.

Iti recomand http://www.a1vbcode.com/app-3431.asp

Edited by Yoda, 03 October 2005 - 19:55.


#8
kiwy

kiwy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 11.01.2004

Yoda, on Oct 3 2005, 20:51, said:

ryady, gasesti aici un control freeware hwinfo.ocx, foarte util pentru ceea ce ai tu nevoie:

<{POST_SNAPBACK}>

partea care se ocupa de licenta si validarea acesteia este recomandat sa se afle in exele principal si sa nu depinda de dll/ocx-uri etc. pt ca asa cineva stie unde trebuie sa modifice ca sa obtina "rezultatul dorit".

#9
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
si un excel parolat nu poate fi spart? sau o baza de date in acces?

#10
kiwy

kiwy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 11.01.2004

ryady, on Oct 3 2005, 21:49, said:

si un excel parolat nu poate fi spart? sau o baza de date in acces?

<{POST_SNAPBACK}>

100%.
la cel cu access am impresia ca era la download pe aici un executabil care iti arata care e parola.

#11
Yoda

Yoda

    Eternal padawan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,353
  • Înscris: 04.10.2002

kiwy, on Oct 3 2005, 20:36, said:

partea care se ocupa de licenta si validarea acesteia este recomandat sa se afle in exele principal si sa nu depinda de dll/ocx-uri etc. pt ca asa cineva stie unde trebuie sa modifice ca sa obtina "rezultatul dorit".

<{POST_SNAPBACK}>


Daca isi da seama ce asteapta exe-ul de la ocx, nu mai conteaza ce crackuieste: exe-ul sau ocx-ul.

#12
kiwy

kiwy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,263
  • Înscris: 11.01.2004

Yoda, on Oct 4 2005, 11:36, said:

Daca isi da seama ce asteapta exe-ul de la ocx, nu mai conteaza ce crackuieste: exe-ul sau ocx-ul.

<{POST_SNAPBACK}>

normal.

#13
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
I-mi cer scuze pentru insistenta mea dar nu am reusit sa citesc seria HDD-ului, am incercat si cu sursa aceasta de la Marmota , dar nu am reusit
------
Pentru seria HDD (sau seria fizica a HDD) poti folosi solutia de la PSC: http://www.planet-source-code.com/vb/scrip...=57366&lngWId=1 (s-ar putea sa solicite inregistrare)

----
La mine nu scrie nimik cand dau run ;( si am mai incercat si pe alt calculator si e la fel ...mai am nevoie si de altceva ?
Va multumesc.

#14
hes

hes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 07.02.2006
ai atasat un fisier txt cu sursa care citeste serialul hdd - in vb6.
iti faci un proiect nou si un form and ... run

hes

Attached Files



#15
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
hes : nu reusesc,
WebBrowser1.Navigate (Text1.Text)  ...nu leaga ceva bine aici ...tot nu merge. singurul lucru care a iesit, este un browser web ;)) atat ...

#16
hes

hes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 07.02.2006
Scuze, am scos codul dintr-o apolicatie, si am uitat sa scot sub-ul cu butonul, deci scoate "Private Sub Command1 Click .... pana la End sub" adica toata functia de command1 click si nu ai nevoie de webbrowser in forma ci doar de o forma goala fara nimic si rezultatul va fi Caption la forma = Model hdd + seria.


hes

Si acum ca l-am verificat, probabil mai trebuie sa declari variabila serial ca si string :  Private serial as String.

si nu mai da nici o eroare. nu uita sterge functia pentru Comannd1 click si sterge restul de controale ce le-ai desenat pe form.

hes

#17
ryady

ryady

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 449
  • Înscris: 30.09.2003
hes : mersi, oare de ce ar mai avea nevoie ca sa functioneze si pe win98?

Edited by ryady, 09 February 2006 - 22:58.


#18
hes

hes

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 07.02.2006
Daca ai facut un exe cu el si vrei sa-l rulezi pe alt comp - nu neaparat win98 probabil ai nevoi de vbsp5 sau cred ca este sp6 si faci un instal (poti direct din vb, sau cu un Instal maker gen "Autoplay media studio") care intai iti instaleaza sp5/6 si ulterior instaleaza aplicatia ta. Teoretic ar trebui sa functioneze dupa asta.

Dar acum pe compul pe care ai vb instalat acum merge, da?


hes

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate