![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Resurse/Cărți C și C++
Last Updated: Jun 20 2015 22:48, Started by
dixy
, Oct 03 2005 13:42
·
0

Posted 07 January 2014 - 14:27

daca vrei sa nu inveti niciodata programare, e cartea perfecta. Te invata tot, si nimic in acelasi timp. Traducerea nu e foarte reusita(sau nu ma pot acomoda eu la "termenii romanesti") - nu o recomand. |
Posted 25 February 2014 - 14:35

Salut tuturor.
Am inceput si eu recent (1 luna) sa invat C++, nu merg la scoala, facultate sau ceva ci invat singur acasa. Vreau sa parcurg un manual, dar nu stiu exact ce sa aleg. Am gasit aici un manual ce mi s-a parut interesant si foarte bine structurat ( e vorba de Herbert Schildt - Manual complet C++* ), insa problema mea e faptul ca manualul a fost scris in 1995. Desi bazele sunt aceleasi, sunt convins ca s-au mai schimbat unele chestii in ultimii 15 ani. Ce sfat aveti pentru mine ? Sa parcurg manualul acesta, sa imi caut ceva mai nou ? |
Posted 07 April 2014 - 20:58

Salut,
Am absolvit Calculatoare si am fost si asistent universitar la calculatoare. Am invatat in facultate pe langa cursurile univ. dupa manualele C/C++ ale lui Liviu Negrescu si Herbert Schildt C/C++ MANUAL COMPLET Dintre toate cartile de C/C++ acum as recomanda: pt Incepatori: 1. C++ Primer de Stanley Lippman (editia a 5-a) Foarte clara si la subiect. http://www.amazon.co...n/dp/0321714113 2. C++ How to Program de Paul si Harvey Deitel. Foarte buna si completa si aceasta. Am gasit-o in US la $10+transport (aprox 50 Ron in 2012) cu DVD ce are exemple + Visual Studio.net inclus. Pt Avansati: 1. Modern C++ Design de Andrei Alexandrescu 2. The Design and Evolution of C++ de Bjarne Stroustrup 3. The C++ Programming Language de Bjarne Stroustrup |
Posted 03 September 2014 - 10:26

Imi puteti recomanda niste carti de programare C++ in limba romana pt incepatori care se pot gasi in librarii? Aici vei găsi câteva cărți pentru începători: http://romania-inedi..._Biblioteca_IT/ Edited by ovi2u92, 03 September 2014 - 10:55. |
Posted 04 September 2014 - 22:41

Ce resurse pentru a studia noul standard C++14 recomandati?
![]() Carti inca nu am gasit. |
Posted 04 September 2014 - 22:48

Pana la carti trebuie pusa alta intrebare: compilator ai gasit?
Daca stapanesti deja C++11, cred ca-i suficient sa citesti in diversele articole de pe net ce aduce nou C++14. |
Posted 04 September 2014 - 22:49

Atunci revin cu o alta intrebare
![]() Ce resurse, carti recomandati pentru a studia C++11 ? |
Posted 04 September 2014 - 22:54

http://www.stroustrup.com/4th.html - trateaza si C++11
http://www.stroustru...rogramming.html - mai pentru incepatori, pare actualizata si pentru C++14 |
Posted 05 September 2014 - 08:17

Aici vei găsi câteva cărți pentru începători: http://romania-inedi..._Biblioteca_IT/ Ce parere aveti despre: - Head First C - Learn C the Hard Way - C Programming in 12 Easy Lessons - C Programming: A Modern Approach - C for Dummies Edited by LittleWho, 05 September 2014 - 08:22. |
Posted 05 September 2014 - 11:41

Pentru C (adica pentru inceput de C), The C programming language (K&R) e de neinlocuit. Dupa, nu prea mai ai nevoie de altceva in ale C-ului, doar sa inveti ceva biblioteci.
|
|
Posted 05 September 2014 - 12:03

Ce parere aveti despre: Edited by neagu_laurentiu, 05 September 2014 - 12:04. |
Posted 05 September 2014 - 13:10

Ia si citeste si lasa parerea mea, n-are nici o valoare, fiecare percepem altfel lucrurile si nu se aplica reciproc. O carte de genul iti ia 2-3 luni sa o studiezi, pe putin (daca vrei sa faci treaba buna si nu sa o frunzaresti doar). Sa investesti atat timp intr-o carte, si la sfarsit sa iti dai seama ca nu ai invatat mare lucru pentru ca era o carte proasta (ceea ce nu e chiar usor sa te prinzi de la inceput, mai ales daca esti incepator), nu e tocmai placut. Eu am patit-o. |
Posted 05 September 2014 - 13:20

Ce inseamna "carte proasta" ? Care nu te invata ceva ?
De la fiecare capeti o experienta. |
Posted 05 September 2014 - 16:33

Ai invatat poate ceva mai important: cum sa distingi o carte ok de una de mai slaba calitate.
|
Posted 05 September 2014 - 18:21

Posted 05 September 2014 - 19:19

Ai invatat poate ceva mai important: cum sa distingi o carte ok de una de mai slaba calitate. Mai degraba am invatat ca sunt si carti de slaba calitate pe lume si daca nu sunt sigur sa mai cer o opinie.
citesc deja asta. doar eram curos sa vad ce parere aveti despre cartile alea. Din proprie experienta, dupa ce am citit-o nu am mai avut nevoie de nimic in ale C-ului. Te invata cam tot ce trebuie sa stii. Acum ceva timp am dat peste o resursa interesanta: c-faq.com . Edited by Gady_paul, 05 September 2014 - 19:21. |
|
Posted 05 September 2014 - 20:57

da interesanta, am pus-o la bookmarks. K&R prezinta cam tot, dar mai sunt si alte carti interesante. de exemplu Head first C mi se pare fainuta(parerea mea).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users