Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 

drujbe RURIS

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#37
nicm

nicm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 02.11.2011

 IdI1, on 9th November 2011, 22:13, said:

Uite eu de curiozitate am incercat aztazi la un vecin o drujba Ruris.
Partnerul meu 351 ( de acum 13 ani ) este mult mai bun decat Rurisul 340 al vecinului. Si nu ma refer la putere, ma refer ca este mai bun in sensul de ergonomie si amortizare a vibratiilor.
Cunosc motoarele de la produsele Ruris (cica Khumma :) )care se pun pe aceste drujbe prin prisma faptului ca am o motocoasa dotata cu un astfel de motor.
Rurisul 340-ul sufera de aceasi boala la motor ca si motocoasa mea. La cald nu mai porneste decat cu slujbe sau daca ii scoti bujia ( un mare neajuns ).
Raman in continuare la parerea mea ca drujbele acestea sunt supraevaluate si acum detaliez: La preturile actuale drujbele Ruris depasesc brandurile tactice ale Electrolux ( Partner, McCuloh, Jonsered ) care sunt produse calitativ peste, iar despre service si postgarantie, la brandurile tactice Electrolux, beneficiezi de aceleasi conditii si retea de service ca si pentru brandul premium, Husqvarna.
Cand zic branduri tactice inseamna ca daca o marca locala apuca o bucata, considerata prea mare, de piata, vine Electrolux cu brandurile acestea la preturi mici si publicitate agresiva reducand cota respectiva ( inca nu am vazut in Romania acesata tactica pusa in practica sau nu am remarcat eu). Acum Husqvarna sta relaxata si are preturi mari inclusiv la aceste branduri tactice.


idi1...nu vreau sa ne batem in afirmatii, si cred ca ai citit ce am descris eu mai deunazi pe aici, atat vreau sa spun ...si imi mentin punctul de vedere, astfel:
  - cu toate ca la Ruris, (eu mi-am ales Ruris 490s...stiti da!?)motorul o fi chinezesc, ori japonez, dar are parti componente facute la Craiova, si ar trebui sa manifestam o cat de putina mandrie patriotica pt treaba asta....bine inteles ca mai trebuie perfectionata treaba acolo, bine inteles ca ar trebui sa fim in stare sa producem si motoarele aci in tara...i-ar da de lucru, cel putin oltenilor....insa trebuie sa lasam la o parte carcotelile impotriva brendului, care probabil ca ar trebui sa lase preturile mai jos...asta  nu stiu ce sa zic...probabil ca asa se va si intampla.....o sa luam tot mai multi drujbe, spre exemplu...si atunci trebuie sa faca asta!
  - apropo de tabelul din poza, sa zicem ca nu e modificat...nu contest ca poate e de la ei de pe site...insa e ciudat si evident faptul ca este gresit pe undeva...aceleasi valori ale puterii nete pt toate modelele...da-o'n masa de treaba...si apoi....o scadere a puterii maxime(la turatie maxima...dupa parerea mea!) de 10 ori...mi se pare in primul rand o idiotenie...lasand la o parte lipsa de atentie a departamentului de marcheting de la astia....mare prosti ma sunt, daca le-a scapat asta...acu' tu sa fi sef in compartimentul respectiv...mie mi-ar crapa capu' de nervi...dar in fine treaba lor!
  - ideea mea e ca o capacitate cilindrica in jurul 45-50 cc pt. drujbe - oricare marca(asta combate toate afirmatiile privind comparatiile intre marci, deoarece un volum de combustie mare, creaza si putere mare...si asta o stie toti indiferent de cunostintele tehnice  pe care le poseda!) este acoperitoare pt orice aplicatie!...o sa ziceti ca nu realizeaza compresia bine, ca, poate, are segmenti din "PVC"  sau cauciuc, iar in cazul asta poa' sa aibe cc-ul lui mamasa...nu ma veti convinge ca exista contrarul afirmatiilor mele!
cu stima!
- insa despre fiabilitatea marci....hmmmm, aici e de vazut, nu stiu nimic....si aci ar  trebui sa fim onesti in ce spunem, poate o fi vreunul care exploateaza drujba Ruris mai de mult...sa zica el...numa sa fie sincer si fara ocol sau "inflorituri" ...eu o voi vedea peste ceva timp, acum...lasati-ma si va voi spune!
nicm

#38
IdI1

IdI1

    ?????!!!!!!????

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,595
  • Înscris: 01.12.2007
Tabelul respectiv este din manualul de utilizare pe care l-am primit la motocoasa.
Valorile respective, de putere reala, sunt cu o singura zecimala si daca este numai sa iei, spre comparatie, doua valori ex: 0,11 si 0,19, de la care tai o zecimala, obtii doua rezultate identice de 0.1 de aceea mi se par reale. Ca isi dau ei acu cu tesla in o|o pentru publicare, problema lor.
La chestia cu patriotismul m-ai data gata. Ce se fabrica in Craiova ? Motorul Asia, lama si lant Asia ( sunt doar doi producatori de lanturi Sthil si Oregon- Ruris foloseste Oregon ), plasticele? Nu prea cred, nici macar aparatorarea nu se fabrica in Ro. Oltchimu nu a apucat sa ispraveasca instalatia de extrudat PVC ( au investit vreo 2 milioana de euroi, din ce stiu eu, fara sa termine - 800.000 de euro a costat numai un malaxor fara liniile de extrudare ) restul combinatelor de mase plastice s-au topit de mult.
Aproape ca as paria  ca la departamentul de vanzari lucreaza mai multi oameni decat in fabrica de strans suruburi.
La Craiova ( sau pe langa ) este fabrica de strans suruburi sa poata  pune legal eticheta cu Made in Ro.
Capacitate cilindrica= putere B) vezi in tabelul de mai sus ca nu prea se confirma.
La fiabilitate, ramane de vazut, pentru ca sunt aproximativ aceleasi motoare si pe drujbe si pe motocoase ( produsele cu nume asemanator nu au motor de aceasi capacitate cilindrica )

#39
pacor

pacor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 26.10.2009
Uite aici un tabel cu toate motoferastraele RURIS

Attached Files



#40
RazvanGL1

RazvanGL1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 25.03.2010
in tabelul asta apar puterile in KW, dar sunt SF-uri, mai degraba ar fi reale in CP....

#41
NeaChirpic

NeaChirpic

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.02.2012

 pacor, on 2nd November 2011, 09:21, said:

A mai intrebat cineva mai sus despre drujbele fabricate la RURIS-CRAIOVA.Dintre cei care se pricep la drujbe, nu a auzit nimeni despre ele?
As fi interesat de cateva pareri .

Mi-am cumparat un motofierastrau Ruris in toamna 2010, inainte sa fi pus vreodata mana pe un astfel de obiect. Este vorba de modelul 450, pe care am platit aproximativ 500 lei de la De**man, iar dupa rotajul de 3 rezervoare in gol, mi se topise deja eticheta de pe capacul ambreiajului. Am zis ca nu e mare branza, apoi m-am apucat de treaba. am taiat si curatat 8 plopi cu  diametru de 30-40 cm, cativa salcami, lemne de foc etc. Am constatat ca mananca destul de mult ulei de transmisie, iar la rezervorul de benzina s-a rupt filetul(partea fixa), astfel ca sunt nevoit sa utilizez banda de teflon de atunci. Aparatoarea de cauciuc de la evacuarea rumegusului s-a rupt, de asemenea, dupa doar cateva utilizari,cu toate ca taiasem doar plop si brad. De asemenea, mi se blocheaza adesea parghia de siguranta(aia care vine in palma inainte de a apasa acceleratia) si sunt nevoit sa strang mana de cateva ori energic ca sa intre pe pozitie, astfel incat sa se poata apasa. In toamna 2011 mi s-a rupt lantul taind niste lemne foarte uscate, am umblat prin magazine cu scule si am cautat lant si sina de ghidaj(care mi s-a parut uzata), dar toti vanzatorii au strambat din nas cand au constatatat ce model are lantul. Mi s-a spus ca e "pas piccolo" sau ceva de genul acesta, destul de greu de gasit. este vorba de lant si sina de ghidaj Oregon. Prin urmare, cautat ceva ce s-a potrivit initial, dar noul lant, cu noua sina nu se lubrifiaza bine si nici nu taie drept. De asemenea, sistemul de prindere a sinei de ghidaj este unul rudimentar, cu piulite pt sina si un surub pentru tensionarea lantului, care ia relativ mult timp la prindere/desfacere. Ca lucrari de intretinere, n-am facut nimic, decat sa curat si sa ascut lantul. Pentru ca sunt la nivel de amator, pot spune ca sunt relativ multumit de putere, dar nu si de functionalitate si ergonomie. Fiindca de atunci am putut utiliza ocazional cate un Stihl, am putut observa diferentele, inclusiv la sunetul scos de motor si ambreiaj (la Rurisul meu se aude un sunet la ambreiaj,ca de tinichea scartaind).
      Tragand concluziile, pot sa spun ca si-a facut treaba cu brio, o cumparasem pentru a dobori plopii si de atunci m-a ajutat la toate operatiunile care necesitau o astfel de unealta. Dar a facut-o in stilul  romanesc actual: scump si murdar  :thumbdown:

Attached Files



#42
pacor

pacor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 26.10.2009
Ce tip de lama si lant ai gasit pt inlocurea celor vechi, si de unde le-ai luat?

#43
til

til

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,691
  • Înscris: 30.07.2003
Am luat si eu de la Dedeman o drujba "Expert 350" in Decembrie. Nu era vanduta ca drujba Ruris, dar e ruris, cu lant de 35 cm.
A costat aproape 400 lei, pare sa-si faca treaba bine, iar mentiunile despre calitatea imbinarilor sunt valabile si la asta.

Multi au fost sceptici cand au auzit ca vreau sa iau asa ceva, au mai auzit ei de drujbe noi la 2.5 mil care mureau la primul pom, ca aveau pinionul din plastic/teflon. Si-mi spuneau sa iau un Stihl.

Si ceea ce spune NeaChirpic e valabil, nu-i tocmai comod de umblat la ea, dar te poti descurca.
S-a cam adeverit si ceea ce au spus cei care mi-au facut garantia, lantul se intinde cam repede si e posibil sa ajung sa-l schimb curand, sau sa-l scurtez.

N-am folosit-o intensiv, am taiat doar o salcie si ceva tei de 10-20cm grosime. In total 1-2 bene de papuc.
Fiind incepator si tont am facut si doua nazbatii de care a trecut cu brio:
- odata n-am abordat cum trebuie o creanga mare de copac si am ramas cu lama prinsa in trunchi. Statea drujba suspendata in acei 2-3 cm, cat era intrat varful lamei. Lama a rezistat cu brio, nu pare sa se fi indoit deloc.
- mi-a sarit lantul pentru ca nu l-am intins cum trebuia si am taiat ceva la orizontala. Am reusit sa-l deznod si sa-l montez la loc.

A, parca imi consuma sensibil mai mult combustibil si ulei de lant decat un stihl. I-am redus turatia de ralanti, poate i se mai potoleste setea.

Una peste alta, eu sunt multumit, nu am mari pretentii de la ea, dar stiu ca ma pot baza daca am ceva de lucru. Maine merg sa mai curat niste tei.
Am luat-o fara sa studiez prea multe oferte, in Tulcea exista doar un Dedeman in care cea mai convenabila ca pret era asta. Mai e un magazin Stihl dar n-am vrut sa dau 8-9 mil pe drujba de 35cm.

#44
cristi2011

cristi2011

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 11.12.2011
Aici un articol platit sa le faca reclama:

http://www.gds.ro/Ac...nui brand local

si la sfarsit comentariile din care puteti trage si singuri concluziile:


de S. Mihai:
iar articole platite pt publicitate???...acu m sa fiu carcotas pana la maxim...si vb din cunostiinta de cauza...ruris a copiat rurix....partea proasta pt ei e ca sunt sub rurix la toate capitolele...
2011-12-12, 00:09:52 (79.117.153.*)

de Dudu:
Ce poveste frumoasa si... falsa!!! In realitate, toata afacerea consta in a importa diverse chinezisme si uneori utilaje italiene no name si doar le pune niste autocolante cu marca "Ruris". Cam asta este cercetarea pe care o face Ruris, lipire de autocolante.
2011-12-12, 00:20:40 (91.86.24.*)

de Nico:
Ce destepti va mai credeti si #1 si #2. Daca va considerati asa destepti de ce nu ati deschis si voi o alta fima cu produse mai de calitate? Vai morzzi vostri de copii prosti. Stiti sa stati in fata calculatorului si sa comentati ca niste papagali. LA MUNCA !
2011-12-12, 00:46:14 (79.117.134.*)

de @Nico:
Nico, exista si firme de calitate, care produc, nu aplica autocolante. Se vorbea despre cercetare romaneasca, iar realitatea este alta... Doar ma-ta are un copil prost, a postat adineauri. Mars la stana, ciobane!
2011-12-12, 01:11:37 (91.86.24.*)

de PT NIKO:
Niko esti un mare idiot, eu sunt grafician si a ajuns la mine o comanda de la RURIS ca sa fac autocolante false cum ca unele produse RURIS ar monta motoare HONDA - ORIGINALE!!! de unde motoare HONDA sunt tot motoare de 2 bani chinezesti de au aplicate autocolantele facute de noi (REPET FALSE) si ca sa vezi ca nu vorbesc prostii aceste autocolante au fost printate pe plotterul de la DASS dupa Romania Muncitoare. de curiozitate am vazut in Dedeman produse RURIS dar cu motoare HONDA costau zeci de milioane ca cica monteaza motoare honda BATAIE DE JOC PT PROSTI
2011-12-12, 01:32:01 (95.233.83.*)

de djeordje:
este "produs" exact ca autoutilitara Ford...piese facute in Turcia asamblate te miri unde...
2011-12-12, 01:37:59 (76.117.116.*)

de RURIS:
Bah nene mai bine crredem ca exista Mos Craciun decat minciunile tale, auzi 88 de angajati (50 lucreaza la magazine, 8 ingineri de proiectare, 15 la birou, 5 pe logistica si restul nu mai fac fata sa lipeasca adezive cu ruris pe utilaje de cea mai proasta calitate posibila) vorbetsi de parca tu ai fi inventat motocultorul sau drujba, mai sunt firme in tara de produc utilaje ca voi adica lipesc adezive. cine s euita in gura voastra ori e prost ori e prost.
2011-12-12, 01:41:18 (95.233.83.*)

de @5:
Daca ceea ce spui este adevarat, este fapta penala. Eu auzisem de autocolante cu marca Rusis, aplicate pe utilaje venite din strainatate,, ceea ce nu este ilegal, dar daca aplica marca Honda pe motoare, este vorba de contrafacere produs. Oricum, interesant este ca patronul firmei spune de produse "concepute" de el, ca fiind ca si copiii lui, dar de fapt, concepe doar etichete...
2011-12-12, 01:45:06 (91.86.24.*)

de .....:
si la cifra aia de afaceri de 5-7 mil de euro au numai 300 mii de euro profit???cata teapa dau si statului ...faceti reclama la toti bijnitarii si smecherii care au facut bani pe prostia si naivitatea altora...rusine !!
2011-12-12, 03:37:44 (86.124.218.*)

de Namana:
Bai nea saracu Stroe, ia spune tu cat de sarac ai fost si de unde ai luat tu bani ca sa incepi afacerea cu drujbe, ca Asa ai inceput, nu?
2011-12-12, 03:49:04 (74.198.9.*)

de Il comandante:
De ce toti parvenitii tin sa-și facã reclamã in mass-media ? Cu ceva timp in urma exista o fabrica Hermes din ****ia. Ce reclama -și mai facea patronul: incepuse de la vanzarea de cascaval in Turcia si ajunsese la fabricarea de televizoare , avea un parc cu gradina zoologica, un Turn Eiffel in miniatura, un hipodrom etc. Dupa ceva timp aflam ca e arestat si acum.....nimic! Hal de patron
2011-12-12, 08:01:02 (109.166.135.*)

de Adis:
Cati bani a luat autorul aricolului sa publice bazaconiile astea? Ce proiectare, ce cercetare, ce motoferastrau proiectat in spate la Metro? Chiar nu verificati nimic din ce scrieti? Pentru cine este articolul?Cu totii stim povestea reala a oamenilor astia si a tinichelelor lor. Stiati ca ei spun ca proiectarea se face pe Severinului, acolo unde au doar un magazin?
2011-12-12, 08:10:08 (79.117.149.*)

de carmen:
Pai nu numai GDS ia bani de la ei. Daca ati observat prin oras placute publicitare: " aceste spatii verzi sunt intretinute cu echipamente Ruris". In realitate intretinerea se face cu alte masini. Ce zice Primaria? Ati identificat cine a luat dreptul de la ei?
2011-12-12, 08:16:22 (79.117.149.*)

de Cineva:
Aceasta ziarista Olaru scrie numai dupa ureche si la ordin,Saptamana trecuta a mai scris un articol in care se vedea clar ca habar nu are de subiect,
2011-12-12, 08:16:48 (79.117.219.*)

de Fost angajat :
Toata afacerea RURIS este construita pe minciuna ( exemplu : acest articol). Toate celelalte comentarii cu lipire de etichete, utilaje chinezesti sunt perfect adevarate. Pacat ca au muncit la un brand care se duce de rapa ( miciuna are picioare scurte). Sper ca statul Roman sa isi faca treaba si toti acesti patronasi sa plateasca.
2011-12-12, 08:35:53 (92.85.227.*)

de Sorin:
Afacerea este a lui Adrian Pop de la Popservice. Am inteles ca la Ruris dau salarii mult mai bune decat le dadea Adrian Pop la Zalmoxa :)
2011-12-12, 08:38:31 (86.125.27.*)

de hopsieu:
Ar trebui ca acesti presupusi ziaristi, care fac reclame false.sa fie exclusi din randul gazetarilor, sau chiar pedepsiti cu inchisoare. Inainte de a scrie, sa cerceteze daca sunt adevarate cele declarate.
2011-12-12, 08:41:09 (79.117.160.*)

de fsb:
La astia pana si numele este copiat dupa utilajle RURIX care ani la rand au dus prostii in eroare, ei cum fac. cumpara cate un container de drujbe din china cu cativa dolari bucata si le pun aptibilde, daca va uitati bine la tiganii care vand drujbe sub brat cu 2 milioane sunt absolut la fel. am auzit cea mai tare prostie din viata mea din gura patronului inventator cum ca, concurentii lui directi ar fi Stihl si Husqvarna ca si cunoscator nu pot sa spun ca nu este normal la cap si din aceste afirmatii ne dam seama cat poate sa minta sa duca in eroare prostimea mai bine stai in banca ta si il prostesti pe nea Ion de la tzara prin acest articol te-ai facut si mai rau de raha ca inainte.
2011-12-12, 09:50:14 (79.3.181.*)

de pentru .pa-pa-ga -li:
pute ta-ra asta de citi pan-fle-tari are. er-ta-ta s-ami fie expresia .cinste lui numai pentru ca incearca ,voi tatele de la tara , stati la porta si comentati .mai bine ati produce si voi ceva.....cum arfi zis tiganul ,la teorie ne pricepem toti doar practica ne omoara. vezi china cti bani are
2011-12-12, 09:54:05 (79.117.150.*)

de un client:
in urma cu 5 ani am luat un motocultor kd 1000,motorina,10 cai putere ce sa zic exact cum scria pe eticheta lucru profesional,si dupa vreo trei luni mi sa rupt sfoara si am zis ca e in garantie so schimb acolo la ei,ce sa vezi frate acolo numai pacalici de mecanici de nu stiau sa puna o sfoara,sau facut lac de apa tragand de sfoara aia ca motorul tot nu a pornit asa ca iau schimbat motoru nou nout sub privirea mea au lipit repede etichetele alea cu ruris.cind am ajuns acasa leam dat jos sa vad ce marca e si era beneton de italia,dupa un timp am vrut sa pun si roti la ea si am zis sa le iau din italia direct de firma si stupoare cei de acolo mau trimis tot la romania ca cica toata productia e pt ruris,pe motosapa asta am dat 75 milioane troaca,acuma una exact ca aia dar echipata si cu pornire va dati seama ca nu mai tragi la sfoara costa 60 si ceva de milioane,asa ca lam intrebat pe un baiat mai vechi de la ei care e smecheria si mia zis ca asta e chinezism prost,mentionez ca nu am avut probeme cu a mea pana acum si nici nu am menajato asa ca nu mai cuparati de la ei ca acuma pacalesc lumea cu chinezisme proaste
2011-12-12, 09:55:47 (93.122.135.*)

de un alt client:
Salut! Ii cunosc de mai mult de 5 ani si sunt client fidel Ruris. Am acasa motocultor, drujba si pompa Ruris. produsele sunt OK! Nu am probleme cu ele si sunt multumit. Despre service ....... intradevar, calitatea oamenilor de acolo lasa de dorit. In rest personalul este ok! Intotdeauna oamenii iti sunt alaturi ca si consultanti. ... originea produselor nu ma intereseaza cat timp reusesc sa imi fac treaba cu ele iar piese de schimb exista pe stoc.
2011-12-12, 10:15:43 (82.77.172.*)

de haralambie:
eu folosesc produsele lor si nu am avut probleme probabil ca mai sunt si clienti nemultumiti, din partea mea ei sunt foarte buni!
2011-12-12, 10:26:02 (82.77.172.*)

de sincer:
Mesaj "pentru .pa-pa-ga -li": Ori esti unul dintrei ei, ori esti prost cu adevarat. Comert cu China fac multi, dar nu pot aparea in ziar. Chestiunea cu banii este adevarata, dar trebuie spus ca sunt obtinuti pe astfel de povesti, cum este cea de azi din GDS, si din buzunarul oamenilor neinformati, neinstruiti (cred), creduli si in general, de la tara.
2011-12-12, 10:27:07 (82.79.223.*)

de sunt OK:
si mie mi se pare ca nu au probleme am si eu un produs de la ei pe care l-am cumparat de la cineva si m-am dus la service si l-am reparat si merge struna! sunteti toti niste frustrati
2011-12-12, 10:28:34 (82.77.172.*)

de ultimul om:
La munca baaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa! nu mai asteptati dupa produse ieftine care sa munceasca in locul vostru!
2011-12-12, 10:30:39 (82.77.172.*)

de Oarecare:
Daca au produse brevetate la OSIM inseamna ca nu au cum sa fie importate din china sau nu stiu de unde! totusi Osim-ul isi face treaba si verifica!
2011-12-12, 10:32:53 (82.77.172.*)

de unu:
e unu pe aici angajat la ruris care se da client foarte multumit si are mai multe pseudonume si acelasi IP (82.77.172.*). Lingau mincinos!!
2011-12-12, 10:36:18 (79.117.159.*)

de Muncitor:
Cred ca voi toti sunteti la munca si in loc sa munciti stati pe net si o ardeti aiurea in loc sa facetzi ceva bun sau util pt firma lucrati cumva la STAT! nu o mai ardeti aiurea bai tara Arde si voi odata cu ea! si de astia de la ruris nu am auzit multe dar probabil sunt ac restul de firme din tara romanesti! incearca si ei sa traiasca si vin altii sa ii traga in jos!
2011-12-12, 10:39:51 (82.77.172.*)

de de la un angajat Ruris:
Buna ziua, Sunt angajat Ruris de mai bine de 10 ani si cunosc intreaga poveste a companiei. Pentru cei mai matinali ii informez ca nu exista RURIX - va rog sa postati un link cu aceasta companie daca a auzit cineva de ea - astept..... Legat de motoarele Honda - acestea nu pot fi decat originale ca si intreaga gama de utilaje Ruris - daca sunteti interesati va invit la unul din magazinele noastre. Se pare ca asa zisa concurenta isi face treaba murdara inca de la prima ora. Corect ar fi sa avem si pareri pertinente din partea clientilor nostrii, care din pacate sunt oameni muncitori care isi dedica timpul agriculturii (cineva trebuie sa mai munceasca in tara asta sa ii tina in spate si pe gura casca - comentatorii) si nu reusesc sa stea toata ziua pe net. Feedback-ul acestora insa il primim zilnic in magazinele Ruris si ale distribuitorilor nostrii magazine care an de an reusesc sa multumeasca din ce in ce mai multi clienti in toata tara - si acest lucru nu poate fi o minciuna - cifrele de ceva vreme se fac publice de catre institutii abilitate de stat. Multumesc clientilor nostrii pentru increderea acordata si ii asigur ca in continuare suntem alaturi de ei oferindu-le produse de cea mai buna calitate la pret de producator. O zi buna tuturor - inclusiv carcotasilor - ii invit ca inainte de a-si posta opinia sa treaca pragul unui magazin Ruris sau sa incerce sa cunoasca colectivul de oameni care este unul de nota 10.

2011-12-12, 10:40:52 (82.77.172.*)
de FOST ANGAJAT:
ARTICOL CUMPARAT PE FATA. CE COINCIDENTA, DRUJBA CARE A PROIECTAT-O STROE E IDENTICA CU AIA CHINEZEASCA DE O VAND TIGANII CU 150 LEI SI SE NIMERESC PIESELE DE LA UNA LA ALTA. TOT PRINTR-O COINCIDENTA REDUCTORUL PROIECTAT DE EL ESTE IDENTIC CU CEL UNGURESC CARE E LA UN PRET MULT MAI MIC. OARE DE CE MOTOARELE LOR "HONDA" NU AU SERII, NIMIC DE IDENTIFICARE? MAI NOU LISTAREA LA IMPRIMANTA DE ETICHETE SE NUMESTE FABRICA? SAU DESCARCATUL DIN CONTAINER TOT FABRICA SE NUMESTE?
2011-12-12, 10:44:10 (188.26.96.*)

de gina pt un angajat ruris:
Eu sunt un client care a facut prostia sa cumpere de la ruris o motocoasa de cea mai proasta calitate si la un pret destul de mare . Va garantez ca motorul este de Honda foarte bun dar restul este contrafacut foarte prost asamblata si nu am avut ce face cu ea pt ca motorul duce dar cad toate piesele din zdruncinat si mai mult de 2-3 intrebuintari nu ai ce face cu ea. Sfatuiesc pe toti cei ce vor sa cumpere de la Ruris sa-i ocoleasca pe cit pot si sa-si aleaga un produs de calitate. Nu sunt circotase cum scrie nr 30 ci va spun din experienta ca e toate produsele de la Ruris sunt de proasta calitate si chiar daca treci pragul magazinelor Ruris tot produse de proasta calitate gasesti. Cind trec pe linga un magazin Ruris intorc capul sa nu imi aduc aminte citi bani am dat in zadar pe o tinichea contrafacuta de niste neprofesionisti. Respectele mele altor firme ce tin la brend si la clienti.
2011-12-12, 10:57:16 (92.80.208.*)

de pt. ip(82.77.172.*:
eu zic sa te decizi odata: ori esti un client super multumit, ori esti un angajat la firma cu pricina! ca le-ai cam ametit pana acum..
2011-12-12, 11:05:21 (89.238.232.*)

de "Inginer" sau angajat agramat:
Dupa cum scrie cel de la 82.77.172, in repetate randuri, sub diverse identitati (ba cumparator multumit, ba angajat Ruris, ba muncitor, ba anonim laudativ) eu as zice ca este un inginer care a fost admis la facultate dupa 1990, cand multi dadeau la TCM ca sa scape de armata. Un agramat, daca urmarim textul lung de la nr. 30. Inginerii buni au absolvit inainte de 1990 si stiau sa scrie corect in limba romana. Poate ca posteaza chiar patronul autocolantelor ingineresti. I-au murit laudatorii si se lauda singur. Cat a costat articolul? Este frumos pusa in scena impostura din textul articolului, cu povestea cu inventia pusa la punct acum 18 ani... probabil primul autocolant pe care l-a lipit singur, dar este nasol ce s-a scris de clienti sau altii care stiu in ce consta productia si inovatia. Daca viitorii clienti vor citi si ce scrie sub articol, nasol de productia viitoare de autocolante...
2011-12-12, 11:12:34 (136.173.162.*)

de pentru angajatul ruris:
#1 : da corect.am greist aseara. TOATA GAMA E COPIATA DUPA PRODUCATORUL ROBIX.PRODUCATOR DIN UNGARIA. CAT DESPRE LINK : CAUTA PE GOOGLE SI O SA-L GASESTI SINGUR.IN REST TIND SA II CRED PE CEILALTI OAMENI AVAND IN VEDERE CA STIU CE VB
2011-12-12, 11:24:17 (79.117.211.*)

de unu:
eu cred ca nu este un articol platit pentru publicitate pentru ca, dupa cum vedeti , lumea a inceput sa spuna cat sunt de proste produsele. asta este , dar eu macar am aflat ca sunt din craiova cei de la ruris, lucru pe care nu il stiam. bravo stroe! un roman destept si cu ambitie. la multi bani! toatat lumea se gandeste cum sa isi faca un magazin general dar nici unul nu se gandeste cum sa faca bani din ceva ce nu face altul!
2011-12-12, 11:25:21 (82.78.218.*)

de @UNU:
AMICE ..TOCMAI CA EL FACE BANI DIN CE FACE ALTUL...nu-l mai lauda atat ca el ia dintr-o parte, pune o eticheta si din cauza etichetei aleia ii creste pretul astronomic....eu inteleg ca esti prost dar mai gandeste din cand in cand.
2011-12-12, 11:30:36 (79.117.211.*)

de iancu:
La multi ani Romania Urmaresc aceste comentarii, tipice romanesti, atunci cand unul dintre noi face un lucru pentru comunitate sarim cu picioarele pe el. Ne miram cum de merge tara asta asa de prost. Raspuns: Calitate oamenilor de prosta caliate. Eu sunt din Bucuresti, am un motocultor Ruris, de 2 ani de la Dedeman, sant multumit nu am avut probleme sau altele. Nu stiu ce se intampla in orasul Craiova dar este clar ca, concurenta isi face mari griji..... Oricum , oameni de slaba calitate si mesaje tipic romanesti. Romani a nu are vina ca tara geme de prostime Succes tuturor care au curaj si vor sa ajunga tot mai sus..,
2011-12-12, 11:36:30 (82.77.172.*)

de emil:
Buna ziua tuturor, da fratioare mare invidie este la noi. Asta ne si catacterizeaza prostia cat casa si minte 0. Eu sunt mandru ca sunt Craiovean si imi cer scuze in numele tuturor de mizeriile scrise. Am convingerea ca si alte firme Craiovene vor fii in topul firmelor din romania. Bafta si mult succes antreprenorilor craioveni.
2011-12-12, 11:46:45 (213.233.85.*)

de Simona:
Am citit comentariile si ma intreb cati dintre cei care au postat un comentariu lucreaza. Cunosc firma, comentariile sunt 99% mincinoase. Daca as fi in locil celor de la Ruris i-as chema in justitie pt. prejudicii morale. La noi daca o duce bine capra vecinului , vrem s-a vedem moarta. Mai bine incercati sa faceti si voi ceva , sa creati un loc de munca.
2011-12-12, 11:58:02 (62.231.98.*)

de star:
Bai, 82.77.172.* acum vad ca esti din Bucuresti. N-ai sesizat ca toti si-au dat seama ca esti de-al lor. Posteaza de la alt calculator, ca oricum daca-i mai lauzi, tot se observa de la o posta. Oricum este cel mai mizerabil articol de la GDS, de cand citesc acest ziar. La revedere, GDS!!!
2011-12-12, 11:58:38 (82.79.223.*)

de vladtepes:
Da, cum bine observa cineva firma ruris si-a pus bazele cu ajutorul firmei pop service. Idiotul de patron (cel din imagine) e casatorit cu fata patronilor de la pse. Cred ca toata lumea stie de schizofrenicu patron de la pse, care conduce acea scoala zalmoxiana. O idiotienie mai mare nici ca exista. Tot la fel de binecunoscuta e si isterica de nevasta-sa care isi zice "doamna" Doina, o tzatza si o mahalagioaica notorie.
2011-12-12, 12:09:42 (213.191.230.*)

de PT SIMONA:
TU ESTI CUMVA ANGAJATA LA RURIS.NU CRED CA INDRAZNESTE CINEVA DE LA RURIS SA SPUNA CA SUNT MINCIUNI.:)) DAR TU CE SA SPUI CA TE DA SEFU AFARA
2011-12-12, 12:14:19 (188.26.98.*)

de catalin:
Care este problema ca firma asambleaza piese straine (de calitate) sub marca proprie? Americanii au inteles de mult lucrul acesta si au pastrat 2 lucruri esentiale pentru sistemul capitalist: marcile si capitalul (cash-ul). Productia o fac chinezii si cateodata si japonezii. Avem nevoie de marci puternice locale in Craiova altfel nu vom ciuguli decat firimituri.
2011-12-12, 12:16:15 (79.117.211.*)

de PT CATALIN:
UITE CA A IESIT STROE LA ATAC.STAI CALM CA TOATA LUMEA STIE CE MARCA PUTERNICA ESTE RURIS CEA MAI MARE PACALEALA.
2011-12-12, 12:18:56 (188.26.98.*)

de Florentina:
Nu inteleg cat de RAI pot sa fie anumiti oameni! Care este problema dumneavoastra domnilor cu aceasta firma si cu persoanele care o conduc? Parerea mea este ca va roade invidia, daca sunteti atat de mari si tari faceti si voi ce au facut si ei, faceti locuri de munca pentru oameni, platiti impozite la stat ca mai apoi sa va dati cu parerea despre munca unor oameni BINE INTENTIONATI! Nu aveti altceva mai bun de facut decat sa denigrati imaginea si munca de o viata a unor OAMENENI?????
2011-12-12, 12:21:00 (62.231.98.*)

de @82.77.172:
SI TU ESTI MA ANGAJAT LA RURIS.AZI TOATA LUMEA STA LA CALC SA POSTEZE PENTRU SEFU CA ARE FIRMA CALUMEA CARE PRODUCE SI MAI INVENTEAZA.
2011-12-12, 12:21:40 (188.26.98.*)

de Florentina:
Pentru @82.77.172 Asa este ai dreptate, toata lumea este angajata la RURIS.....o afirmatie destul de inteligenta!!! Felicitari!!
2011-12-12, 12:27:05 (62.231.98.*)

de catalin:
Bine Ramona, continua sa scrii despre marci si firme locale de succes. Efortul tau este o mica particica la contributia noastra a tuturor de a dezvolta orasul si regiunea. Felicitari pentru articol!
2011-12-12, 12:30:34 (79.117.211.*)

de HONDA:
Din pacate nu pot sa observ decat lipsa de profesionalism a GDS , care scrie prea multe aberatii intr-un singur articol. Din cate stiu eu si mi se pare foarte normal orice articol de calitate trebuie sa fie foarte bine informat si documentat . Nu putem sa facem in continuare articole platite de promovare prin care dezinformam total opinia publica. Omul are dreptul moral mai mult decat 'legal 'sa stie pe ce da banii munciti cu greu, dupa cum spune chiar un angajat RURIS mai sus. Nu e nici o rusine ca importam din CHINA , sunt cei mai puternici producatori din lume , si pot face produse de calitate , dar haideti va rog sa spunem oamenilor adevarul, haideti sa nu inventam fabrici si departamente de cercetare in Romania cand chinezii au cu miile si produc cu succes si ieftin pentru cei ce importa in Romania. E destul de evident ca Ruris aduce produse din China si nici macar nu lipeste etichetele...toate astea le face chinezu foarte usor si pe banii putini ...tot de acolo vin si cartile in limba romana ...asa ca faceti fratilor afaceri si banii multi dar nu va mai umflati in pene ca sunteti mari inventatori si deschizatori de drumuri, pentru ca nu aratati respect celor care chiar fac asta , dar din pacate nu au avut poate,flerul necesar sa faca suficienti banii pentru a plati un articol de ziar . In concluzie nu apreciaza nimeni falsitatea asta de 2 bani ci mai degraba AR aprecia UN STROE modest, sincer, care nu ar trebui sa afiseze nu stiu ce cifre intr-o perioada in care omul de rand se zbate din tote puterile sa puna ceva pe masa, nu mai vorbim de cei care scot sume considerabile din buzunar sa-si cumpere un utilaj RURIS CHINEZESC.
2011-12-12, 12:35:35 (188.26.103.*)

de mecanic service:
in calitate de mecanic motofierastraie si motosape pot spune ca motofierastraiele ruris sunt perfect identice cu cele chinezesti de le vand romi pe drum cu o diversa suma......ba chiar akum cateva zile am servisat un ruris 220(drujba) cu piese din piata de la rusi(moldoveni)de la noi din oras...nu mai spun ca utilajul nu avea mai mult de 5 luni.......omul a spus ca sunt foarte proaste atat utilajul cat si garnitura taietoare(adica lantul si lama)......in concluzie oameni buni asta e japca pe fata mai bine daca nu aveti bani de un utilaj de firma luativa unul de la rusi aceeas chestie dar pe bani mai putini
2011-12-12, 12:52:22 (188.26.103.*)


de popescu andrei:
va spun din sursa sigura de la cineva care lucreaza la ei ca nu se produce nici macar un surub. sunt importate cu totul din china. nu fac decat sa le lipeasca un abtibild. si apropo, o drujba pe care o vand aici cu 7, 8 milioane o achizitioneaza de la chinezi cu 1 milion. concluzia ...mizeaza pe naivitatea oamenilor si vand niste stifturi care se strica dupa cateva saptamani de utilizare. producator autohton...poate hot autohton
2011-12-12, 13:03:43 (79.117.213.*)

de panescu:
salut, nu cunosc firma Ruris, dar cunosc foarte bine IT-ul, baitul sau doamna care scrie mesajele nasoale este una si aceeasi peresoana, se deconecteaza si se conecteaza pentru a obtine un alt IP. Jalnic bai TICA, mai ai multe de invatat. Bravo tuturor care s-au conectat si s-au spus opinia fara mojicie.
2011-12-12, 13:10:18 (176.31.202.*)

de POP:
Am achizitionat odata un generator , si am optat pentru un brand local, respectiv RURIS, considerand ca este normal sa-ti incurajezi produsele locale. A fost o mare dezamagire in sensul ca s-a defectat in doua zile, service-ul nu exista iar parametrii sunt departe de cei nominali. L-am aruncat si am cumparat altul care functioneaza si azi. Ce-i drept nu am folosit internetul cand am luat acea hotarare gresita !
2011-12-12, 13:11:40 (89.120.253.*)

de Dragos C.:
Tipic romanesc....numai invidie si rautate...de asta nu merge nimic in tara asta...ca nu e decat carcoteala...nu va tine nimeni sa va faceti firma, sa platiti articole, etc...
2011-12-12, 13:19:42 (80.228.24.*)

de elchupacabra :
Bah nene cat mai poate sa minta si omu asta CATALIN STROE despre firma lui cea mare SC RURIS IMPEX SRL...cu laboratorul lui de cercetare :))) ....si cu INGINERII lui specialisti .....care vor sa faca din **** bici si sa si plesneasca ..vb. unui fost mare inginer de la el din 'fabrica':)) care lucra pe vremea cand eram si eu angajat al firmei lui ... . Ma mir ca nu a vb. in articol si despre faptul ca vrea sa isi construiasca in fabrica lui din spate de la CARCEA avioane cu 2 locuri ptr el si fam.lui :)))....ceea ce ii reprosez eu lui este faptul ca putina modestie nu strica nimanui ...dar indolenta il impinge sa faca niste afirmatii aberante cu privire la produsele pe care le comecializeaza firma LUI 'RURIS ' ...care nus altceva decat niste facaturi ....inafara de montaj si lipit autocolante cu denumirea firmei nu se face nimic in fabricuta de la carcea . Iar babaurile alea cu ingineru roman care a proiectat un motofierastrau si un reductor vin parca sa confirme toate aberatiile spuse in articolul din GDS . Dar poporu roman e obisnuit cu minciuna ....in minciuna ne-am nascut in minciuna vom muri ...de aia nu dam inainte .... Asa e in tara noastra ..unii dau inainte si se inbogatesc ...iar altii din munca cinstita mor de foame .
2011-12-12, 13:27:38 (188.26.103.*)

de Dragos C.:
Si pe deasupra mai sunteti si obsedati...urmariti ip-uri...faceti pe detectivii...se vede ca aveti prea mult timp liber...nu ma intereseaza utilajele agricole nici cat negru sub unghie si cred ca 80% dintre persoanele care au scris aici nu au pus mana pe asa ceva...e doar pura carcoteala...si nu numai la articolul asta...la aproape toate articolele...Oltenia eterna terra nostra...
2011-12-12, 13:27:50 (80.228.24.*)

de Maria:
Statul nu l-a ajutat ,as dori sa stiu daca primaria l-a ajutat cu ceva .Eu nu sunt angajata acolo dar ma bucur pentru ei ,au ales munca nu furtul de carduri ,nu recuperarile de TVA .Calitatea produselor cu care intri pe piata depinde de puterea de cumparare a clientului ,in cazul nostru taranul roman .Datorita unor comentatori destepti in fata calculatorului taranul e tot cu sapa.Ei sunt vinovati ca timp de 20 de ani avem primari care apreciaza un mall in locul unor firme productive.Cine munceste apreciaza munca.Oltenia e o regiune de asistati care se cred destepti.Daca am plati macar un salariu cu impozite pentru un muncitor am gandi altfel.O firma romaneasca nu are voie sa vorbeasca despre activitatea ei in tara in care plateste impozite ca lenesi destepti se simt lezati.Solutia actuala pentru olteni e comunismul ,vilele natoinalizate iar astia din fata calculatorului la sapa pentru o sacosa de produse si vechime de pensie la CAP
2011-12-12, 13:34:23 (85.250.190.*)

de DUCA:
Vai de capul vostru !!!! Vi se pare ca o ducem bine cu totii? Voi CARCOTASIILOR!!!, ati incercat vreodata sa asigurati salariul la o singura persoana? Dar la mai multi? Ceva constructiv STITI SA FACETI !!!! sau ati facut ceva in viata voastra? Sa va fie rusine, ca vorbiti de cineva pe care nu il cunoasteti. Nici eu nu ii cunosc, dar ma deranjeaza in principiu, rautatea olteneasca!!! Ne dam in cap unul la altul! Doamne Ajuta-ne sa nu mai fim rai cu semenii nostri!!!
2011-12-12, 13:35:02 (82.137.10.*)

de catre dragos c:
Degeaba te oftici sustii sus si tare dar astea va sunt produsele si lumea lea descoperit cat sunt de 'bune'
2011-12-12, 13:35:24 (188.26.103.*)

de Dragos C.:
mi-a placut mult asta de pop...cu cat patos povesteste el...offff...si cum era dl pop? s-a stricat si nu mai beculea veioza acolo la ghercesti? hahahah...eu cred ca nici nu stii ce e ala generator...aaa...si cum sa folosesti internetul cand tu nu aveai curent ca de aia ai luat generator...:))) dar dupa ce ai luat generator ai curent si internet si poti sa iei un generator mai bun....si sunt suta la suta convins ca l-ai aruncat pe ala vechi (nu arunca romanii periuta de dinti cand nu mai are paru bun ca poate o mai folosesc la ceva ...cine stie...si tu imi spui ca ai aruncat ditamai generatoru)...si ai zis cu naduf...mama ta de generator care te stricasi...tot ce lipseste aici e finalul: si-am incalecat pe un cenerator aruncat...si v-am spus poveste-asa.... 5 9.de POP: Semnaleazã nereguli » Am achizitionat odata un generator , si am optat pentru un brand local, respectiv RURIS, considerand ca este normal sa-ti incurajezi produsele locale. A fost o mare dezamagire in sensul ca s-a defectat in doua zile, service-ul nu exista iar parametrii sunt departe de cei nominali. L-am aruncat si am cumparat altul care functioneaza si azi. Ce-i drept nu am folosit internetul cand am luat acea hotarare gresita !
2011-12-12, 13:40:52 (80.228.24.*)

de ursu:
panarame ..am luat si eu si doi vecini motosape de la ruris si toti trei le avem de aruncat ,,sunt cam de unica folosinta.despre faptul ca piesele sunt facute in germania nu cred sincer ,pt ca atunci pretul ar fi german ca si calitatea.are dreptate cine spune ca vin de pe vapoare si se lipeste autocolantul pe la craiova.apropo stiu pe cineva care aduce generatoare si le lipeste autocolant honda ca si ruris numai ca la el poti sa-l cumperi si fara autocolant la acelas pret.
2011-12-12, 13:56:30 (86.122.86.*)

de teapa:
Am cumparat o motosapa Ruris cu garantie de5 ani.Am avut problema la carburator in perioada cu cele trei revizii si stupoare ,garantia nu includea carburatorul deoarece benzina rafinata de mine a avut impuritati.A tebuit sa plates carburatorul pentru prosperitatea acestei firme .
2011-12-12, 14:07:59 (82.77.64.*)

de Sorin:
@ nr 43 vladtepes: Am stat 4 luni in 2004 la Zalmoxa. Bani nu am castigat, dar am invatat foarte multe. Ce sa zic? ... pe atunci dl Pop mi-a spus ca le iau de undeva si le asambleaza, ei producand doar o mica parte din componente si ca au un plan sa se extinda. Nu sunt de meserie si nu ma bag. Chestia e ca sunt diferite categorii de produse pe piata. Daca vrei ceva ultraperformant probabil ca trebuie sa dai mult mai mult. Tot asa, daca vrei sa mergi la Londra cu wizz air dai cativa banuti, daca pleci cu British Airways dai mai mult, dar ai calitate... Partea buna este ca patronul a angajat cativa oameni care sunt stabili, deci se poarta bine cu ei si ca se extinde, plateste impozite...
2011-12-12, 14:19:41 (86.125.27.*)

de de............:
k de obicei unele art,scrise de gds sunt mai mult pentru publicitate.chiar nu aveti altceva mai interesant de publicat?
2011-12-12, 14:23:20 (79.117.215.*)

de forbs:
Dl Stroe, de ce mai stai in aceasta cloaca de oras. Pleaca, Domnule, in alt oras, tara , continent, ........planeta. Dezvolta-ti afacerea in alta parte, decat aici, unde nu te apreciaza nimeni. De ce sa iti macini sanatatea, tineretea si nervii pentru niste mizerii de oameni. Mai bine le dai de lucru la altii, decat celor din Craiova, care au nerusinarea sa te blameze si sa isi bata joc de munca ta! Daca aveai aceasta firma din 93 in Bucuresti, probabil ca acum erai la alt nivel. Imi este rusine ca sunt din Craiova!!! Nu meritati nici o atentie Dragilor Craioveni! Mai bine muriti de foame, decat sa apreciati ca mai sunt si oameni care muncesc si risca tot pentru voi si incearca sa va asigure un loc de munca. Bravo!!! Toata stima mea pentru ce faci RURIS !!!
2011-12-12, 14:51:38 (82.137.13.*)

de roberto:
bah...numai lake pe aici,nu avetzi ce face acasa?lasati omul in pace...sa-si faca treaba...te obliga cineva sa cumperi de la el!!??...mergeti la tara la voi si cumparati-va de la birt!!!
2011-12-12, 15:35:32 (89.120.82.*)

de Stroe spune adevarul!:
Am citit toate comentariile. In mare majoriatate sunt adevarate ( am lucrat acolo cateva luni). Atata minciuna si bataie de joc nu am vazut, am fugit cat am putut. Craiovenii nu sunt prosti, nu ii mai faceti lenesi ci doar acuza furtul si marlania ce caracterizeaza firma RURIS. Nu ar reprosa nimeni daca RURIS s-ar numi importator de utilaje ( nu producator) sau copiator de utilaje ( nu cercetator). Cat poate Dl. Stroe sa minta! spune adevarul si toata lumea ar fi multumita. Despre evaziune fiscala de ce nu se vorbeste? Intrebati ce salariu real se plateste ( cartea de munca) si apoi vorbiti de cate impozite plateste Dl. Stroe.
2011-12-12, 16:03:12 (92.83.3.*)

de catre toata lumea:
Salut, Sunt acelasi angajat Ruris - vezi 30. Pe scurt nu merita sa iti toci nervii cu aceste comentarii impertinente. Obser v ca in mare masura desi posteaza de pe mai multe adrese IP este aceeasi persoana care isi doreste sa denigreze acest articol. Suntem un colectiv care are multe de facut in continuare si de demonstrat si din acest motiv nu am timp pe care sa il pierd cu toti "comentatorii", asa zisa concurenta si gura casca, oameni care probabil ca toata viata lor vor privi lucrurile de peste gard fara sa se implice in nimic. Daca aveti ceva de demonstrat, va felicit si astept astfel de articole si despre voi, daca nu facti-va treaba in continuare cu sarguinta. Nu poti fi No1 fara sa atragi invidia multora - dar vorba aceea: sunt prosti, da multi. Asta este trebuie sa trecem cu zambetul pe buze si peste aceste comentarii care nu fac altceva decat sa ne atraga atentia ca suntem urmariti indeaproape si cine stie la un moment dat cand vor avea chef de munca sa ne si urmeze exemplul. In continuare urez sarbatori fericite intregii echipe Ruris - si gata cu comentariile, la munca! Semnez MD ... DV... pentru cunoascatori
2011-12-12, 16:30:21 (213.233.93.*)

de xxx:
pai daca nu mai au noutati azi .lumea nu are bani sa deschida afaceri,dar sa dea si pt publicitate......... ........... astepta m alte articole.......
2011-12-12, 16:54:21 (86.124.208.*)

de RUSINEE :
Ce se intampla D-le Mielcioiu? va supara adevarul? O companie serioasa si puternica , cu un director de vanzari pe masura nu ar apleca urechea la comentariile prostilor (" prosti dar multi".) Tipic ptr Ruris - clientii sunt prosti. Au fost parerile unor clienti dezamagiti de calitatea utilajelor. Nu va urmareste nimeni indeaproape, reveniti cu picioarele pe pamant, doar suntem indignati ca mintiti cu nerusinare. Multumi n ca ne-ati facut prosti ( suntem daca o sa mai cumparam utilaje RURIS) Intr-o companie seriasa , un astfel de director si-ar prezenta singur demisia.
2011-12-12, 17:01:13 (92.83.3.*)

de ADRIAN :
RURIS .......PRODUCATOARE DE BRELOACE
2011-12-12, 17:08:18 (92.80.253.*)

de ATENTIE, ATENTIE 82.77.172. :
DOMNILOR IN COMENTARILE DE MAI SUS ESTE O SINGURA PERSOANA CARE LAUDA UTILAJELE RURIS SI ARE IP-UL (82.77.172.) OARE ACEST DOMN NU ESTE CHIAR PATRONUL STROE, DOMNULE STROE NU ESTE FRUMOS SA DUCETI LUMEA IN EROARE SI SA VA DATI DIFERITI CLIENTI RURIS, JALNIC, JALNIC, URMARITI COMENTARILE IP-ULUI DE MAI SUS (82.77.172.)
2011-12-12, 17:21:41 (89.34.213.*)

de alt fost angajat:
Din pacate am fost nevoit sa lucrez si eu o perioada la aceasta (hai sa-i spunem) "companie". Spun - din pacate - pentru ca acolo e un mare dezastru, o adunatura de incompetenti, inchipuiti, fara niciun fel de calitate, lenesi si epitetele pot continua.... promovarea se face pe pupincurism.... Acolo nu faci munca specifica postului pe care esti angajat, ci tot ce se poate, ce se iveste s.a.m.d. Salariul este cat se poate de mizerabil, pe cartea de munca unul, iar netul e o bataie de joc. (nici nu se pune problema de 1200 ron, poate doar pentru lingai). Se face o "sesiune de angajari" , dar din cei angajati nu sunt pastrati pana "sezonul urmator" decat 1-2 (sa nu ma intelegeti gresit - nu se pune problema competentelor), ci a caracterului, sau, mai bine zis, a lipsei de caracter / motivarea se face "din lipsa feedback-ului" etc. Lipsurile sunt multe... nu am loc sa expun. Feriti-va de angajarea la aceasta "gasca" de baieti "destepti"!
2011-12-12, 17:30:49 (79.117.143.*)

de NEUTRU:
Bravo RURIS !!! Mergeti inainte si nu va lasati influentati de niste vorbe. Numai faptul ca aveti o firma care mai produce in aceasta plina criza, este de laudat si apreciat. Faceti si voi ca EI, dragii mei, ca cei de la RURIS, incercati sa produceti ceva, ORICE, macar, o SCOBITOARE, si o sa vedeti ce complicat poate sa fie. Toate marile firme producatoare, au trecut prin aceste invidii. Cititi studii de specialitate si o sa va dati seama. SUCCES !!!
2011-12-12, 17:49:57 (86.123.40.*)

de pt 80:
Domnul incompetent de la comentul 80 s-a suparat ca nu a fost pastrat in echipa RURIS, pai daca esti o p utoare care sta pe net si comenteaza in loc sa faca ceva in viata lui. Nu trebuie sa te superi ca esti i diot si un frustrat, asa ca mars la sapa taranule
2011-12-12, 18:08:04 (24.100.137.*)

de de.............:
uita domnul stroe de unde a plecat.toti uita
2011-12-12, 18:08:48 (79.117.215.*)

de alt fost angajat:
pentru Nr. 82 Nici nu se pune problema de "echipa" sau de "frustrarea" mea. Din asemenea gasca de incompetenti nici nu vreau sa fac parte! Bine ca am plecat! Acum sunt super ok.
2011-12-12, 18:32:35 (79.117.148.*)

de random:
62.231.98.* - Pop Service =)) 82.77.172.* cauta si tu pe google cum sa-ti schimbi ipul daca vrei sa pari interesant te-ai facut de ras esti mai prost ca o clasa de ipuri :)) par a fi comentarii gen catalin si mihai , doina si adi cred ca numai scot capu in lume de rusine , v-ati facut de rusine :)
2011-12-12, 19:18:35 (86.124.222.*)

de george:
Felicitari celor care duc un nume sau un brend pe umeri. Felicitari oamenilor de la Ruris, care au demintatea sa nu raspunda la mizeriile scrise de un cretin sau retardat mintal.
2011-12-12, 19:44:31 (86.126.61.*)

de catalin stroe:
Moto****urile tale sint cele mai bune .Aha, Aha Aha
2011-12-12, 20:05:24 (82.79.209.*)

de Ala cu ip 82.77.172:
cine morti tai te plateste sa manaci **** sub diferite pseudonime? du te la puskarie cu chinezariile tale k nu cumpara nici draku mizeriile alea eu stau in zona magazinului de pe severinului si e putiu la voi non stop. la banii cu care vindeti voi mizerile alea iau lucru de calitate
2011-12-12, 20:13:50 (79.117.131.*)

de nico:
buna seara, eu am un motoferstrau de la Ruris, si unul de la Husqvarna, va spun sincer ca imi eset destul de greu sa fac diferenta am taiat cu Ruris circa 200mc de lem de foc, merge perfect. Nu stiu ce aveti cu cai de la Ruris dar va spun ca cine are un utilaj Ruris stie despre ce vorbesc. Bravo Ruris.
2011-12-12, 20:27:01 (85.114.132.*)

de nelu m:
seara buna, am citi acest articol este ok, sa avem un brand romanesc este ceva minunat, eu sunt stabilit in Italia, tatal meu are o motosapa de 3 ani, si lucreaza cu ea tot terenul din curte, este totul ce isi doreste un mic agricultor. Daca as avea bani as vinde in Ialia aceste produse, dar puterea financiara nu ma lasa. Cred ca oameni care au probleme cu produsele ar trebui sa mearga la un service Ruris, dar am convingerea ca aceste reclamatii nu exista in realitate. Sunt doar lucruri inventate. Eu daca as fi in aceasta situatie asa as proceda in cazul in care aceste lucruri sunt fondate. salutare
2011-12-12, 20:48:54 (88.39.222.*)

de n:
Baietii de la Ruris nu ii cunosc dar in schimb si tatal meu are un utilaj de la Baumax, un motoferastrau, este exceptional a taiat cu el peste 50 masini de lemne. Daca o tineti tot asa aveti de castigat. Da se pare ca sunt si oameni care nu va iubesc ca de.... asa este pe o piata concurentiala. Dar eu in locul vostru as face o reclamatie la autoritatile competente se poate afla exact de unde sa expediat emailul, cu o aproximatie de 0.5m chiar daca schimba IP-ul. Se pare ca mesajul este acelas deci nu pot fi mai mult de 2-3 persoane care scriu intentionat lucruri urate despre voi. Pe strada Amaradia puteti afla mai multe detalii adica la Inspectoratul General de Politie. Aveti un fundament scris este vizibil, nu ar strica, in alte cazuri lucrurile s-au aflat in circa 2 zile. Este un sfat. Oricum suvcces
2011-12-12, 21:19:52 (195.184.7.*)
de dark:
toata conducerea de la RURIS este de o nesimntire mareeeeeeee
2011-12-12, 21:21:19 (109.97.83.*)
de un utilizator ruris:
motoarele ruris sunt bune, pornirea este greoaie la toate,fata de sthil ,de exemplu, restul pieselor,vezi drujbe motocoase sunt mai scumpe decat la targ la 1 mai,exemplu lama pt 340 la ruris 100 ron la targ 45 ron ;: cat despre service este foarte scump , ex 20 piesa si 25 manopera , , treaba de5 minute
2011-12-12, 21:30:48 (79.117.211.*)

de marius:
bravo cata ma bucur mult pt tine,tine-o tot asa stiu ca asta era visul tau inca din copilarie spun asta pt ca te cunosc inca de cand eram copii te saluta prietenul tau marius din A3
2011-12-12, 21:36:07 (188.78.148.*)

de Zamolxe:
Cataline, las-o tata! Las-o, no mai tine de coarne, ca macane si macane rau! Daca tot faci o smecherie Catala, fa-o cu ciocul min, pe sub asfalt, nu te mai da in sampa! Acum OSIM, Garda Financiara si alte foruri, iti lipseau de pe cap! Vezi, daca esti copil rau si fluieri in biserica?
2011-12-12, 21:42:05 (81.110.231.*)


de Enciu Doru:
Am lucrat o perioada la Ruris si si am fost si sunt foarte incantat de utilaje , mi se par foarte rezistente si la un pret destul de accesibil , m-am mai uitat prin magazine dar sincer nu am mai vazut alte utilaje la fel de bune in raport de calitate - pret . Eu o sa imi iau toate produsele necesare pentru intretinerea livezii mele de la ei .
2011-12-12, 22:41:07 (86.124.209.*)

de de............:
hiicd=.............. domnilor........eu cu cine votez?
2011-12-12, 22:43:50 (79.117.215.*)

de styco:
pentru cea care a scris articolul : cinci milioane cifra de afaceri anual nu inseamna nicidecum ca ii intra cinci milioane in cont. Mai puneti mana pe carte inainte sa scrieti prostii
2011-12-12, 22:44:14 (79.117.223.*)

de De acord cu Enciu Doru:
De acord Enciu Doru, produsele Ruris sunt cele mai bune de pe piata. Prin magazine sunt numai marci cunoscute, nu m-as increde in ele. Adica este evident ca o drujba de marca, Stihl sau Husquarna, de care gasesti in magazine, este foarte proasta fata de o drujba chinezeasca pe care s-a aplicat eticheta Ruris. Ideea este sa fii un incantat de meserie si ca postarea sa fie strict interesata.
2011-12-12, 22:53:35 (91.86.4.*)

de george dumitru:
eu am avut un stihl un 340, de tot rahatul, am schimbat de doua ori modulul de aprindere si in final sa dus si pistonul. Am cumparat si un Ruris 490, putin cam indoit la inceput, dar dupa 1 an am scos bani pe el si am mai cumparat unul. Eu sunt un client multumit. am curaj sa fac prinsoare cu cine vrea ca un ruris de categorie medie taie mai repede decat un stihl.
2011-12-12, 23:08:38 (178.17.80.*)

de ....:
pentru cei care scriau mai sus ca cei care critica minciuna sunt niste putori ca nu ling jegul si bijnita unor asa zisi baieti destepti sau mai bine zis oameni lipsiti de carcter le urez mocirla placuta in continuare......adev arul doare atunci cand parvenitii doresc si stima din partea celor pe care ii tapesc legal sau mai putin legal ..... nu toti suntem curvele prostiei si smecherilor de romania care daca dau de lucru la 100 de oameni cred ca le da dreptul sa jecmaneasca 10000 cu profituri uriase si calitate minima!!!
2011-12-12, 23:10:35 (86.124.223.*)

de sandu:
eu cred ca sunteti cei mai tari mai frate se scrie despre voi in toata presa de busines, ma bucur. nu va uitati la toti nebuni, omul asta chiar este un schizofrenic, sau autist, stiiti aceste boli groaznice nu se trataeaza probail masa este si ea bolnava ca de :stiiti ce se naste din pisica tot soareci manaca. Apropo de ce nu faceti odata pe an o zi a portilor deschise. Acum 2 ani am fost impreuna cu cei de la facutatea de Agronomie la o scolarizare si am putut asista la montajul de motocultoare mi sa parut destul de interesant. Ar fi o idee buna pentru multi oamnei, a-ti inchide si gura celor care nu va iubesc sau va adora. Pentru schizofernici sua autisti nu cred ca exista leac. Toate cele bune Sandu
2011-12-12, 23:22:45 (94.155.51.*)

de Un cititor :
Am citit articolul , am citit si commentariile ... va felicit pe toti am vazut si in nerepetate ori ca un personaj din firma aparea cu commentari dar nu este important , cum spun multe persoane produsul este de o calitate proasta ca sar piesele din acest produs si ii cred chiar ii sustin si ii invit sa nu mai cumpere produse de la RURIS .... dar nu inteleg acei prosti care sunt defapt niste invidiosi pe patron acestei firme pentru faptul ca ia chinezari si le lipeste un adeziv fandule ale firmei , ce va mananca pe voi in fund ce face omu .... nu se duce la furat , nu te obliga sa ii cumperi obiectul , face banii platind taxe la statul care te lasa sa mori de foame !
2011-12-12, 23:27:39 (87.6.63.*)

de Ion alu Prasila:
Eu am 13 pogoane de pamant si am avut un tractoras loat de la CAP care se defecta incontinu si un magar care punea zapor. Apoi am luat un motocoltor Ruris si de atunci am dat tractorasul la fier vechi iar magarul lam taiat de Craciun. Utilajele de la Ruris este foarte bune si rezistente si eftine si in curand o sa cumpar si pentru nevasta ca am prinso ca prasea la vecinu Gheorghe in vie. De odihnita face asa, mama ei de hoata, asa ca acum o sa impinga la coarne.
2011-12-12, 23:35:45 (91.86.4.*)

de Tuglui F:
Frumos articol, ma simt onorat ca exista si firme romanesti care vor sa faca ceva in tara asta pe cale de disparitie. Daca voi depuneti la Osim desene, asta spune multe, adica va preocupa. As dori sa stiu mai multe despre cutia de viteze, ati inceput sa o produceti?? Cat despre gurile rele eu nu cred ca trebuie ca cineva sa creda in prostii aruncate la intamplare. Este un proverb {Ursul merge catei latra} Bravo mai oltenililor
2011-12-12, 23:37:29 (82.114.82.*)

de Anghel Sorin:
salut, cel mai tare articol cu cei mai muti cititori de barfa medie, ma amuza invidia, eu sunt din Bucuresti si cred ca referitor la un coment anterior toata stima: -Dl Stroe, de ce mai stai in aceasta cloaca de oras. Pleaca, Domnule, in alt oras, tara , continent, ........planeta. Dezvolta-ti afacerea in alta parte, decat aici, unde nu te apreciaza nimeni. De ce sa iti macini sanatatea, tineretea si nervii pentru niste mizerii de oameni. Mai bine le dai de lucru la altii, decat celor din Craiova, care au nerusinarea sa te blameze si sa isi bata joc de munca ta! Daca aveai aceasta firma din 93 in Bucuresti, probabil ca acum erai la alt nivel. Imi este rusine ca sunt din Craiova!!! Nu meritati nici o atentie Dragilor Craioveni! Mai bine muriti de foame, decat sa apreciati ca mai sunt si oameni care muncesc si risca tot pentru voi si incearca sa va asigure un loc de munca. Bravo!!! Toata stima mea pentru ce faci RURIS !!! Eu as veni in Bucuresti sa fac investitii nu in Craiova un orasa plin de oameni destui de slabi calitativ. ii citez pe cei de la Ford
2011-12-12, 23:52:10 (213.170.195.*)

de patriot:
Este de apreciat ce a facut acest Ruris. Au crescut an de an, in ciuda acestor frustrati. Dar de ce atunci cand sunt promotii se inghesuie toti sa cumpere produsele Ruris? Este un brand local, ce se vinde bine, au si un service care repara totusi, fie prin schimbari motoare, treaba lor isi fac totusi treaba. Ca nu sunt ieftine, lauti atunci drujba de la tigani si dati semn la copac, sa taiati cu ferastraul de mana. Cand am dorit o bormasina hobby, am studiat si am luat un brand consacrat, cu toate ca am 3 dibluri de pus. Garantia face totul, la fel am ales si masina, dupa cel mai bun service. Au riscat mult, istoria lor nu o cunoasteti, riscand ajungi sus.
2011-12-13, 10:22:03 (82.77.71.*)

de djmihter:
Bai ,este tare pacat faptul ca voi mintiti cu nerusinare clientii care va hranesc. cum puteti sa sustineti cu o asa de mare nonsalanta faptul ca aveti fabrica si faceti si cercetare??? va bazati ca lumea de la tara nu poate vedea comenturile care va contrazic total??? stati linistiti pentru ca vestile proaste circula mai rapid decat lumina si prin acest lucru ii indemn pe toti cei " tepuiti "sa spuna cunoscutilor adevarul despre " RURIS " si utilajele lor facute in Romania. Fratilor,China este mare si produce pentru toate tarile de pe Glob,depinde doar ce li se cere. daca se doreste calitate,se plateste corespunzator !!! tineti cont ca piata din America unde calitatea este cea mai inalta ca si standard este acoperita de marfa din China asa ca ganditi-va serios !!! Nu va mai luati dupa acele chilipiruri pe care le gaseam acum multi ani,situatia s-a schimbat datorita faptului ca sunt foarte multe firme concurente, s-a ajuns la a concura prin calitate mai mult decat prin pret !!!
2011-12-15, 14:43:52 (89.122.250.*)

de lache:
Daca nu aveti incredere intr-o fabrica asa cum este cea a lui Stroe, de ce nu va duceti sa o vizitati? Sa vedeti cu ochii vostrii colectivul de cercetare si liniile de productie unde se fabrica integral toate cele. Sunt sigur ca Stroe chiar el va va insoti in fabrica si va va da indicatiile de rigoare , doar este opera lui si nu are nimic de ascuns, ba chiar este mandru de ce face asa ca va arata cheia succesului tuturor celor ce vor sa o vada.

de Fost angajat :
Toata afacerea RURIS este construita pe minciuna ( exemplu : acest articol). Toate celelalte comentarii cu lipire de etichete, utilaje chinezesti sunt perfect adevarate. Pacat ca au muncit la un brand care se duce de rapa ( miciuna are picioare scurte). Sper ca statul Roman sa isi faca treaba si toti acesti patronasi sa plateasca.

#45
TudorCJ

TudorCJ

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,079
  • Înscris: 31.03.2011
Nu mai bine puneai linkul si gata ca restul si noi stim sa citim ce scriu aia pe acolo.

#46
til

til

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,691
  • Înscris: 30.07.2003
"Noutati", poate mai intra careva sa stie la ce se poate astepta de la o drujba Ruris.

Acum un an am fost nevoit sa reglez carburatorul, ca mergea inecata, se slabisera suruburile de reglaj. Cum nu aveam cheie potrivita, a trebuit sa dau jos carburatorul si cu bomfaierul sa crestez ca sa am loc de surubelnita dreapta. Detalii aici: http://forum.softped...0#entry14328267

De atunci am mai folosit-o rar si carburatorul se tot deregleaza. Pesemne ca taierea cu bomfaierul a facut sa "joace", sa se invarta mai usor singure cele doua suruburi de reglaj.
Ma gandesc sa-i torn niste superglue sa sigilez suruburile, odata, imediat dupa ce-l reglez bine. O fi bine?


De lama si lantul originale am fost multumit, dar erau Oregon, acum vad ca astea noi nu mai vin cu Oregon. Am patit totusi o belea, a ajuns lantul la cineva sa-l ascute cu masina de ascutit si a facut un mare r...hat. A dat unghi diferit stanga dreapta, a luat si o gramada din material. Am mai incercat sa corectez la mana, dar nici prea priceput nu sunt si la un moment dat am luat prea mult din cocoasele care regleaza adancimea muscaturii. Apoi lantul lua prea mult si se cam bloca in lemn.
Grabit si satul fiind, am luat alta lama si lant Oregon din LeroyMerlin, nu s-au potrivit la montaj, mi le-au schimbat cu un set lama si lant Hitachi care se potrivesc si fac treaba buna.

Edited by til, 30 December 2014 - 12:26.


#47
RazvanGL1

RazvanGL1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 25.03.2010
E o idee proasta sa lipesti acele jiglere. Din ce imi aduc aminte, un carburator de chinezeasaca e in jur de 30-50 lei in bazar.

Edited by RazvanGL1, 31 December 2014 - 14:09.


#48
til

til

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,691
  • Înscris: 30.07.2003
Inca nu-i problema atat de deranjanta incat sa caut carburator si sa-l schimb, pentru ca folosesc destul de rar drujba.
Azi am pornit-o, incep sa invat pozitia suruburilor L si H, o sa verific de fiecare data daca sunt acolo sau trebuie sa le invart la loc.

#49
adisor38

adisor38

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 26.10.2015
Nu stiu sigur care pe care au copiat dar Fuxtec si Ruris sunt identice, doar marca difera si culorile la plastice.Am atasat niste poze cu ambele drujbe sa va faceti o idee.Eu personal am cumparat un Fuxtec cica made in Germany si am taiat cu ea 5 m cubi de lemn (stejar) de la prima pornire nu tu rodaj si alte labareli ca nu pot zice altfel si nu am avut probleme cu ea dar dupa un an la primul rateu s-a rupt arcul din interiorul fuliei demarorului. Acest model(Fuxtec) are dublu arc la demaror, in rest totul mere struna si pretul este semnificativ mai mic Fuxtec FX-KS146 costa 500- 549 iar Rusis 491 costa 1100.

Attached Files



#50
RazvanGL1

RazvanGL1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,896
  • Înscris: 25.03.2010
ce-a mai mare teapa mi se pare achizitionare unei druibe sau cositori ''marca'' ruris''. NU sunt cu nimic mai presus fata de restul chinezariilor la jumatate de pret sau chiar mai ieftine.

#51
taietoru

taietoru

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.11.2010
din cate drujbe chineze am tinut in mana, sau am avut, sau am reparat, sau am stricat, sau am dezmembrat - am facut urmatoarea descoperire. chinezele sunt impartite in 3 categorii de calitate. calitatea 3 cea mai proasta, de obicei nu gasiti astfel de drujbe nici macar la vanzatorii din bazar,doar daca are vreunu mai mult tupeu si risca sa vanda din astea. daca cumperi de la vanzatorii ambulanti care vin la poarta cu tigai, ceaune si alte pomeni, daca iei de la ei drujba, risti 99 la suta sa iei de asta. nu stiu daca se poate numi drujba, nu poti taia cu ea nici macar crengi e o porcarie intrun cuvant.
calitatea 2 sunt majoritatea drujbelor vandute prin bazare si magazinase.  pentru o caruta de crengi  e buna, asa o data pe luna sa tai cateva vreascuri sau niste lemne verzi... merge.  de tinut primu an te tine da al doilea ori trebuie so repari complet ori sa iei alta noua.
calitatea1 sunt de obicei drujbele cu cilindeea mai mare. sunt bune da trebuie sa porti mereu surubelnita in buzunar si sa fii de ulei pe maini ori de cate ori lucrezi cu ea. daca stii sa o reglezi si iti place sa repari, daca tai pentru tine si nu departe de casa - e buna. carburatoru e bun. are jigleru de aier e mai gros ca cel de benzina. am vazut multe stihl-uri cu carburatoare identice. sunt multe de vorbit da nu am timp.
reglaju se face in felu urmator. ambele jigloare se insurubeaza pina la capat, cel de benzina (L) se dessurubeaza 1,75 ture (o tura completa, si inca trei sferturi). cel de aier (H) se dessurubeaza 2,5 ture. se porneste motoru, se lasa sa se incalzeasca un pic apoi se regleaza turatiile in gol de la surubu (T). dupa asta se apasa acceleratia pina la capat si se insurubeaza jigloru(H) (cu acceleratia apasata) pina are turatiile dorite, adica pina urla cum trebuie (trebuie experienta). atentie turatiile prea mari strica drujba. apoi se incearca la lemn. cam asa.

#52
ragabader

ragabader

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,009
  • Înscris: 25.09.2008
Cel mai tare comentariu..Posted Image

de Ion alu Prasila:
Eu am 13 pogoane de pamant si am avut un tractoras loat de la CAP care se defecta incontinu si un magar care punea zapor. Apoi am luat un motocoltor Ruris si de atunci am dat tractorasul la fier vechi iar magarul lam taiat de Craciun. Utilajele de la Ruris este foarte bune si rezistente si eftine si in curand o sa cumpar si pentru nevasta ca am prinso ca prasea la vecinu Gheorghe in vie. De odihnita face asa, mama ei de hoata, asa ca acum o sa impinga la coarne.
2011-12-12, 23:35:45 (91.86.4.*)

#53
berzebut

berzebut

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 17.07.2007
Eu am rascolit netu in cautarea de opinii despre o drujba ieftina si buna, asa ca scriu asta doar pentru cei care mai vor o opinie in cautarea unei drujbe de uz casnic la pret rezonabil.
Sunt amator si folosesc drujba doar sa tai lemnele pentru semineu si centrala mea cu combustibil solid. Tai si ard anual 3 masini de lemne de 7 metri steri fiecare.

Pana sa cumpar aceasta drujba am folosit 2 ani un Partner P538E care a fost bun, dar a acumulat atatea probleme(pompa ulei, ambreiaj, etc) incat ma costa mai mult reparatia decat drujba asta noua.

Am decis sa risc si Joi pe 12.11.2015 mi-am cumparat Ruris Expert 450 de la De**man Sagului din Timisoara. I-am facut rodajul de 3 rezervoare la relanti, asa cum scrie in manual.
Sambata 14.11.2015 am taiat 7 metri steri(atat zice cel care mi le-a vandut) in 3 ore, cu pauze de bere/tigari si realimentare: am ascutit lantul de 3 ori, a consumat 1,5 Litri ulei lant si 4 rezervoare de amestec(cca 2 litri).La amestec si ulei de lant am folosit uleiurile Ruris cumparate(separat) odata cu drujba.

pro
-putere mare pe care o simti, cel putin comparat cu Partneru de mai sus
-porneste repede si rece si la cald
-ma asteptam sa "crape" lantul in prima jumatate de ora dar s-a comportat excelent. Nu stiu ce marca e, dar e bun.
-consum bun raportat la puterea simtita, nu cea scrisa pe hartie
-nu "caraie" nimic, nu s-a dezlipit nicio eticheta si nu au cazut bucati din carcasa cum am mai citit de la alti useri pe net

contra
-vibratii destul de mari, care se resimt bine in mana cu care tin manerul.
-manerul este fixat direct pe carcasa de aliaj, fara niciun fel de amortizare
-primerul de amorsare pare dintr-un material mai tare decat la alte drujbe la care am mai vazut, sper sa nu "se coaca" in 2 ani

Concluzie: pentru mine merita banii dati, isi face treaba...cu vibratii dar o face. Nu regret achizitia, sper sa am aceeasi opinie si anul viitor cand o voi folosi din nou.
Am atasat si cateva poze.

Attached Files



#54
adisor38

adisor38

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 26.10.2015
Parerea mea este ca toate produsele Ruris sunt fabricate in China deci sunt chinezarii si la Craiova doar pun etichetele pe ele, cand spun asta ma bazez pe faptul ca am gasit in china aceleasi produse ca si la Ruris doar cu alte nume sau fara nume deloc. Nu vi se pare ca drujbele Ruris sunt la fel ca si cele postate mai jos?Eu sunt convins ca nici un produs ruris nu este facut la Craiova deoarece daca va uitati la Ruris.ro pe site nu au nici macar piese de schimb daca se defecteaza ceva trebuie duse la service autorizat si de acolo fac comanda pentru piese. Asta este ca si cum Dacia Romania nu ar avea piese de schimb la modelele de Dacia in reprezentanta ceea ce este imposibil la un producator sa nu aiba piese de schimb in reprezentanta.Am incercat sa atasez si site-ul unde le-am gasit dar nu ma lasa sa-l postez.Succes celor care le-au achizitionat si grija mare celorlalti stati departe de ele.

Attached Files



Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate