Nokia E52
Last Updated: Apr 04 2012 09:00, Started by
AndreY48
, Oct 29 2011 20:18
·
0

Posted 29 October 2011 - 20:18

Salutare !
De curand am luat un Nokia E52 , si am vazut pe internet ca astfel de telefoane (cu accelerometru si symbian s60 3rd) pot face cateva lucruri interesante . Si mi-am luat si eu cateva aplicatii ,scrise in python (bineinteles,am instalat si python pe el) cum ar fi pySnake, pyMoneta,pypiwo etc .Problema este ca nici una nu merge! Am incercat si NokMote -tot nu merge . Alte aplicatii gen Quake II ,si Mirrage Money nu merg nici ele! Singura aplicatie de acest gen care functioneaza este symbimaze(nu este scrisa in python). Sunt novice cu acest sistem de operare ,de aceea nu stiu ce am facut gresit . Versiunea softului este ultima ,071.004 . Telefonul accepta instalarea (aproape) oricarei aplicatii ,iar cele de sus s-au instalat,insa nu ruleaza ![]() Orice sfat este de ajutor ! Multumesc |
Posted 30 October 2011 - 15:14

Precizez ca atunci cand instalez Python in memoria telefonului ,apare pentru scurt timp (< 1 secunda) un ecran alb cand accesez o aplicatie scrisa in python .
Am formatat telefonul,am reinstalat toate aplicatiile insa degeaba,situatia nu se schimba. Apreciez orice ajutor! |
Posted 04 April 2012 - 09:00

sal, eu am dezactivat accelometrul, pt. ca se misca mai greu tel si uneori se bloca pe landscape. bafta in continuare!
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users