![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce pot munci in italia daca nu stiu limba?
Last Updated: Jul 22 2014 15:00, Started by
mario3005
, Oct 28 2011 20:51
·
0

Posted 28 October 2011 - 20:51

Dupa cum am scris in titlu,ce as putea munci in italia fara sa stiu limba(de exemplu agricultura sau atceva,dar s-a cam terminat sezonul).Ceva siteuri gen ejobs pentru italia nu stiti?
|
Posted 29 October 2011 - 14:15

Și cum o să-ți dai seama pe siteurile alea despre ce e vorba dacă anunțurile de angajare sunt scrise în italiană ?
![]() |
Posted 29 October 2011 - 22:41

Posted 30 October 2011 - 00:47

soarce, on 29th October 2011, 22:41, said: Italiana si romana ie limbi latine, se intelege bine una cu cealanta. wow..... mario3005, on 28th October 2011, 21:51, said: Dupa cum am scris in titlu,ce as putea munci in italia fara sa stiu limba(de exemplu agricultura sau atceva,dar s-a cam terminat sezonul).Ceva siteuri gen ejobs pentru italia nu stiti? Si totusi, .... cum ai de gind sa faci comunicarea intre tine si ei. |
Posted 30 August 2012 - 15:47

nu mai visati! lLimba italiana o auziti numai la televizor!Peste tot in italia se vorbeste in dialect..daca nu stii, te faci inteles f.greu.
|
Posted 30 August 2012 - 18:30

|
Posted 31 August 2012 - 09:48

c6t9, on 30 august 2012 - 18:30, said:
Totuși, mai sunt locuri de muncă pentru români în Italia? In mod normal, daca profesional indeplinesti cerintele, poti ocupa aproape orice pozitie, de la muncitor necalificat sau menajera pana la neurochirurg sau cercetator stiintific... |
Posted 31 August 2012 - 11:57

FLORIN59, on 30 august 2012 - 15:47, said:
nu mai visati! lLimba italiana o auziti numai la televizor!Peste tot in italia se vorbeste in dialect..daca nu stii, te faci inteles f.greu. Si tu ce crezi, ca toti romanii din Italia au invatat dialecte? Nu tata, au invatat italiana normala, si italianul daca vorbeste cu un roman vorbeste in italiana, nu in dialect. Pe principiul tau un italian din sud nu se poate intelege cu unul din nord pentru ca vorbesc dialecte diferite. |
Posted 02 September 2012 - 08:38

probabil tu,locuiesti in italia....eu stau in cealalta italie(sud.calabria) si aici,altfel sunt lucrurile..
|
Posted 05 November 2013 - 01:43

Salutare! Locuiesc de ceva timp in Italia si va pot spune ca nu am mai avut niciodata probleme cu limba italiana nationala. Sunt vorbite si aici mai multe dialecte insa de catre batrani in general sau in zone rurale. Italienii cunoscuti de mine (nu putini) cauta sa imi vorbeasca cat mai ''curat''.
Insa revenind la ideea subiectului, iti pot spune ca problema se pune altfel, si anume: ce calificari ai si/sau ce fel de cunostinte ai in Italia? |
Posted 22 July 2014 - 15:00

CAV13, on 05 noiembrie 2013 - 01:43, said:
ce calificari ai si/sau ce fel de cunostinte ai in Italia? In Italia si nu numai e greu, foarte greu sa te descurci daca nu ai pe nimeni acolo la care sa locuiesti, care sa te ajute sa te acomodezi cu italiana (nationala). Cat despre dialecte lasati-o usor, cei care sunt buni te ajuta si poti comunica in cea italiana nationala...ca ei vb in dialect de fata cu tine e o lipsa de fair-play din partea lor. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users