Bistrita - Dej - Zalau - Valea lui Mihai
Last Updated: Nov 04 2011 14:29, Started by
mariusxcom
, Oct 25 2011 23:03
·
0

Posted 25 October 2011 - 23:03

Stie cineva cum mai e drumul acesta?
Ma intereseaza cel mai mult bucata Dej - Zalau - Valea lui Mihai. Am mers in primavara prin Dej Cluj oradea si a fost horror. La 4 dimineata plin de masini. Si nici drumul nu a fost cine stie ce. nu viteza nu consum doar nervi ![]() |
Posted 26 October 2011 - 01:22

Ultima data am trecut pe acolo anul trecut in octombrie, pe bucata Zalau-Valea lui Mihai.
Drumul era de toata jena, plin de gropi, animale, betivi. Plus ca nu era semnalizat deloc. E posibil sa se fi schimbat situatia in ultimul an. |
Posted 26 October 2011 - 03:57

Se lucreaza, cica e mai bun acum, dar e posibil sa fie bariere.
|
Posted 28 October 2011 - 19:26

In vara existau 2 portiuni mai nasoale: prima intre Zalau si Varsolt, iar a doua Suplacu de Barcau-Marghita (drum denivelat, de traficul greu de la autostrada), in rest drumul este ok!
|
Posted 29 October 2011 - 12:17

Posted 29 October 2011 - 20:46

Nu stiu cum e prima varianta dar pe DN 1H am fost in septembrie si era rau. Se lucreaza pe aproape toata portiunea, sunt si ceva portiuni decoperate complet unde se reface drumul de la zero. Eu zic ca e de evitat daca exista alternative.
|
Posted 04 November 2011 - 14:29

De la Zalau la Simleu Silvaniei se lucreaza la drum pe diverse portiuni. Nimic de speriat insa. In zona Suplacu de Barcau sunt 2-3 portiuni de piatra cubica(50-150 m) si cam tot atatea "saritori". In Marghita drumul e destul de nasol cu gropi. In rest se circula desi nu este grozav deloc. Nu sunt gropi dar tot drumul e peticit sau are asfaltul turnat foarte prost. Din Valea lui Mihai la Cluj faci cam 3 h la mers normal.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users