Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nu pot sterge foldere,fisiere ?&#...

La craterul vulcanului Vezuviu

Centru recuperare alcoolism / dep...
 Sistem desktop buget 5000 lei

Pensionare la 45 de ani clovn, da...

Cum se varuieste un perete pe car...

The Feeling - Sewn
 Cine e producatorul dispozitivulu...

Mostenire auto

Traseu catre Bran

Schimbare tablou electric, recoma...
 Recomandare abonament/prepay cu i...

Recomandare amenajare living

Unde se pot testa cu XRF metale p...

BlackBerry Bold 9900 - Error 513 ...
 

Aplicatie Yahoo Mesenger [NEW]

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
cotzomyn

cotzomyn

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,653
  • Înscris: 10.01.2010
Salutare ! Acum ceva timp in urma navigam getjar sa vad ce aplicatii pt IM mai au aparut si am vazut ca au facut o aplicatie pentru mobil. Problema este ca nu este pentru telefoanele touchscreen si nu o pot descarca in format .JAR deoaarece imi da fisierul de tip .JAD .Cum pot descarca aplicatia pe pc pentru a o putea modifica sa functioneze pe touchscreen ?
Are interfata foarte bine gandita si are si multe optiuni placute .

Attached Files



#2
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
dar cum vrei sa faci sa mearga pe touchscreen avand jarul?

#3
cotzomyn

cotzomyn

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,653
  • Înscris: 10.01.2010

View Postonlyone, on 13th October 2011, 02:24, said:

dar cum vrei sa faci sa mearga pe touchscreen avand jarul?
gata , am reusit sa descarc .jar -ul , acum cum il fac sa fuctioneze pe touch ?

Attached Files



#4
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
pai asta te intrebam si eu.
initial credeam ca esti cel mai tare programator de java si o sa faci reverse engineering si o sa adaugi niste functii noi.
de aia nu am continuat intrebarea originala care suna cam asa:
daca nu reusesti sa dai jos jarul avand jadul, cum crezi ca vei reusi sa adaugi functionalitate unei aplicatii java ?

#5
rasistu

rasistu

    Troll

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,715
  • Înscris: 20.03.2011
te duci si iti cumperi cateva teancuri de carti groase pe tema programarii si dupa cativa ani o sa sti si tu sa "scri" ceva.


ma amuza baietasi dastia care cred ca fac cacatu praf si modifica ei aplicatii si cine stie ce alte minuni...

#6
cotzomyn

cotzomyn

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,653
  • Înscris: 10.01.2010

View Postrasistu, on 13th October 2011, 06:02, said:

te duci si iti cumperi cateva teancuri de carti groase pe tema programarii si dupa cativa ani o sa sti si tu sa "scri" ceva.


ma amuza baietasi dastia care cred ca fac cacatu praf si modifica ei aplicatii si cine stie ce alte minuni...

este un soft care face lucrul acesta dar nu este compatibil cu ce cerinte am eu

#7
catalin_dinamo

catalin_dinamo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 09.02.2008
versiunile anterioare de unde le pot descarca ? la asta ultima nu imi place ca trebuie sa apas de fiecare data pe butonul "7" inainte de a scrie. la cele anterioare scriam direct. stie cineva ?

#8
the_ice_master

the_ice_master

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 842
  • Înscris: 20.03.2008
Da, e enervanta chestia asta ca trebuie sa apesi 7 inainte sa scrii. Macar la versiunile mai noi poti trimite fișiere.

#9
djlamaie

djlamaie

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 26.07.2009
Dar cand iti intra in aplicatie nu iti apare o tastatura jos(ma rog un fel de joystick, cu sageti)?

#10
Teophileos

Teophileos

    I am who I am, so don't even try to think about bothering me

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,180
  • Înscris: 02.01.2007
Incerc sa folosesc o aplicatie "yahoo messener" v.2.2.0, utilizand un SIM portocaliu  :naughty:  intr-un S-E w950,
insa tot timpul imi spune ca nu se poate conecta , apare un mesaj enervant de "suparator"  :roflmaofast:
"Acordati permisiunea de accesare retea" , ce trebuie sa fac ca sa functioneze ? Va multumesc anticipat !

Edited by Teophileos, 16 August 2012 - 21:06.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate