![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
PROXY SSL
Last Updated: Oct 02 2005 20:46, Started by
MRxMANx
, Sep 30 2005 04:16
·
0

Posted 30 September 2005 - 04:16

HELLO!!!
![]() Locuiesc in italia si am venit in vizita acasa....acolo mi-am facut un cont pe un site care nu accept est-europa...am incercat sa il accesez de aici si nu a mers...am pus un proxy normal si ma lasa sa intru sa ma loghez dar cand vreau sa intru in CHAT imi da eroare ....cred ca imi trebuie un proxy mai destept....puteti sa ma ajutati cu o soultie? MULTUMESC ANTICIPAT |
Posted 02 October 2005 - 20:46

se7enports, on Sep 30 2005, 13:36, said: ai putea sa folosesti SocksCap.merge cu proxiuri chiar si cu acele programe care n-au aceasta optiune. e simplu de utilizat citeste helpul.s-ar putea sa mearga. Multumesc pt intetntia ta de a ma ajuta insa ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users