![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
pareri AdSense
Last Updated: Jul 04 2008 16:44, Started by
adrianna
, Sep 29 2005 15:23
·
0

Posted 02 July 2008 - 09:10

@obrutmaster: Eu mi-as face mila sa-ti trimit niste carti de limba romana!
|
Posted 02 July 2008 - 17:18

"CTR până către 100%"
![]() nu te supăra, frate, că n-o zic cu răutate, ![]() ![]() ![]() |
Posted 03 July 2008 - 16:45

@obrutmaster: Eu mi-as face mila sa-ti trimit niste carti de limba romana!
pe ce nume ai facut noul cont? Numele unui prieten! Noi impreuna facem situri! Dar poate fi vre-o problema sa schimb numele inapoi in al meu! Poate cineva din voi sa-mi dea o idee aplicabila ca pentru incepator cum sa-mi maresc traficu!
"CTR până către 100%" ![]() nu te supăra, frate, că n-o zic cu răutate, ![]() ![]() ![]() Ai talent! |
Posted 04 July 2008 - 16:44

@obrutmaster:
![]() Am si eu o intrebare legat de TOSul adsense. E legal ca pe un director web sa folosesc reclama adsense in frame. La modul ca atunci cand cineva da click pe un site, defapt sa se deschida tot o pagina din interiorul site-ului meu cu 2 frame-uri, astfel: partea de sus cu o reclama adsense, iar partea de jos site-ul pe care vrea vizitatorul sa intre. E impotriva TOSului? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users