![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
popup
Last Updated: Oct 08 2011 12:36, Started by
tomek_4u
, Oct 08 2011 12:14
·
0

Posted 08 October 2011 - 12:14

Salutare la totii, am si eu nevoie de ajutorul vostru daca cunoasteti in domeniul html.
Am nevoie de un cod html popup, dar vreau un cod cu pozitionarea continutului din acel site, ceva gen iframe, iframe nu pot folosi deoarece acel site nare un script inpotriva folosiri codului html iframe....deci nu ma ajuta iframe, cu toate aca este o solutie mai buna. eu am inceput sa lucrez la un cod popup, dar mam inpotmolit deoarece nu pot redimensiona continutul din partea stanga.. <script type="text/javascript"> <!-- function popup() { var width = 728; var height = 610; var left = (screen.width - width)/20; var top = (screen.height - height)/30; var params = 'width='+width+', height='+height; params += ', top='+top+', left='+left; params += ', directories=no'; params += ', location=no'; params += ', menubar=no'; params += ', resizable=no'; params += ', scrollbars=no'; params += ', status=no'; params += ', toolbar=no'; newwin=window.open(url,'windowname5', params); if (window.focus) {newwin.focus()} return false; } // --> </script> <a href="java script: void(0)" onclick="popup('url site ')">Centered popup window</a> Attached Files |
Posted 08 October 2011 - 12:36

Am citit de 3-4 ori, dar tot n-am inteles ce vrei. Ai vreun site care sa-l dai ca exemplu ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users