![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Creare stick bootabil pe slackware
Last Updated: Oct 08 2011 00:36, Started by
GarryOne
, Oct 07 2011 23:34
·
0

Posted 07 October 2011 - 23:34

Sunt cam incepator in linux, am stat vreo 2 luni pe Ubuntu si Linux Mint, azi mi-am pus Slackware, insa nustiu cum mai repede sa scap de el, ca , nu-i de mine. nu puteam intra in interfata grafica, nu ma puteam conecta la net, nu pot instala chrome, nu pot instala Skype, nu pot face nimic, nu gaseam my computer, aveam fluxbox, acum am xfce si e ceva mai bine. Aveam o partitie NTFS, pe care n mi-o vede.
Acestea sunt motivele pentru care vreau sa scap mai repede de slackware, si sa trec inapoi pe ubuntu. Insa trebuie sa-mi fac stick-ul bootabil. Ce program pot folosi pentru asta, cum il instalez ? |
Posted 08 October 2011 - 00:36

1.Cred că ai putea folosi acest program: http://www.pendrivelinux.com/
2. Avînd în vedere că ești începător, îți sugerez să alegi o distribuție mare, populară, să ai pe cine întreba, să găsești ușor programe etc. Slack este pentru profesioniști, iar xfce, fluxbox nu sunt cele mai populare. Fiind la început folosește gnome sau kde. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users