Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...
 [UNDE] Reconditionare obiecte lemn

Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay
 Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 

IPv6

- - - - -
  • Please log in to reply
841 replies to this topic

#55
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Vad ca se aloca si un DNS special destinat IPv6: 213.154.124.201 (dns61.rcs-rds.ro).

#56
eugeniuz2005

eugeniuz2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 31.05.2005
Gata! am de astazi si eu IPv6 activ si utilizabil via un router venerabil, Asus Wl-500gPremium v1 + Tomato
Ce mai ramane de facut este sa vad ce utilitate concreta (deocamdata) are aceasta schimbare  ^_^
Dar daca ma bucura ceva este ca am reusit (cu ajutor e drept) sa fac antichitatea me4a de router sa fie IPv6 capabila. Si sa ii prelungesc in acest mod viata!

#57
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
mi-a mers si mie azi activarea serviciului. pana acum imi zicea ca nu e disponibil in localitatea mea...

#58
pfft

pfft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 06.08.2010

View Postitrack, on 11th October 2011, 19:53, said:

ciudat... asta era rezolvarea, un update de soft... nu stiu cum au reusit cei de la rds sa testeze pe versiunea respectiva, pe versiunea 2.06 acum functioneaza perfect !

salut, am testat pe un firmware 2.05 fara probleme dar se pare ca exista mai multe 2.05 (NA, WW, EU..) , al meu era 2.05 si atit.

View Postmaistoru, on 9th October 2011, 14:41, said:

ce ne aduce in plus?

pai cea mai importanta chestie este prezentarea super uber mega c00l a ip-urilor l33t cum ar fi:

2a02:2f02:c020:0:baad:baad:baad:d00d  :)

View Postmardan66, on 10th October 2011, 14:34, said:

Oricum, nu stiu daca se spune clar, dar daca va conectati la Internet prin IPv6 calculatorul va va deveni vizibil direct din reteaua v6, iar router-ul si orice alt firewall aveti nu va face nici cat o ceapa degerata. Chiar daca nici hackereala pe retele din astea nu e prea dezvoltata, poate exista vreunul destul de determinat sau plictisit care sa va cotrobaie prin PC. Asa ca alegerea va apartine...

OpenWRT are implementat ip6tables si copiaza in configul sau firewallul IPv4 si pe IPv6 !

View Postgalaad2, on 11th October 2011, 21:23, said:

tocmai mi-am luat acum 3 luni si ceva un router nou, TP-Link TL-WR1043ND, hw ver. 1.8,  802.11n/300mbps pe 3 antene detasabile, toate interfetele sunt gigabit ethernet.
am pus pe el dd-wrt v24-sp2 (06/14/11) std - build 17201

pe ipv4 merge bine dar nu reusesc sa il fac sa mearga cu ipv6... a reusit cineva sa configureze vre-un router cu dd-wrt sau openwrt sa mearga cu ipv6 nativ de la rds si dhcpv6 prefix delegation ?
salut, da, pe un tp-link mai ieftin dar si pe al tau se poate usor, din pacate daca ai flash-ul de doar 4 MB va trebui sa iti customizezi firmware-ul cu softul de tip buildroot de la OpenWRT.

Quote

daca migrez la openwrt firmware (dd-wrt in prezent) am sanse mai bune sa functioneze corect ipv6 si routerul?

citeste la http://wiki.openwrt....ink/tl-wr1043nd !

View Postandrey_dumytrescu, on 8th October 2011, 17:46, said:

tp link TL-WR841N , merge cu ipv6? http://www.emag.ro/r...41n--pTL-WR841N

salut,

http://wiki.openwrt....link/tl-wr841nd

#59
ndanl

ndanl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 01.11.2006
http://www.techtorials.ro/

pentru o serie de routere care au fost testate cu pppoe-ipv6

Edited by ndanl, 14 October 2011 - 11:57.


#60
andrey_dumytrescu

andrey_dumytrescu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 650
  • Înscris: 06.08.2007
pt router tp link 841nd, ce ar trebui sa fac am pus dd-wrt, si nu are ipv6

#61
pfft

pfft

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 06.08.2010

View Postandrey_dumytrescu, on 14th October 2011, 13:07, said:

pt router tp link 841nd, ce ar trebui sa fac am pus dd-wrt, si nu are ipv6

nu are suport pentru ipv6 in firmware sau nu stii cum sa configurezi pentru ipv6 ?

#62
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
din cate stiu eu tplink wr841nd inca nu are suport pentru ipv6 implementat in ddwrt

Edited by carmenclara1, 14 October 2011 - 16:48.


#63
blondevil

blondevil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 27.12.2005
Stie cineva, serviciul se activeaza imediat? Am si eu un router dlink DIR 615, am pus setarea aia cu ipv6test la numele serviciului si tot nu merge. Site cineva care e solutia?

Edited by blondevil, 16 October 2011 - 16:05.


#64
Catas28

Catas28

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 09.01.2008
A reusit cineva sa se conecteze pe direct folosind clientul din Windows/Linux/Mac OS X ???

#65
PunisherThe

PunisherThe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 266
  • Înscris: 17.11.2008
d-link dir615 cu dd-wrt suporta ipv6?

#66
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005

View PostCatas28, on 16th October 2011, 17:33, said:

A reusit cineva sa se conecteze pe direct folosind clientul din Windows/Linux/Mac OS X ???
Eu am incercat cu Windows 7 si n-am reusit.

#67
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

View PostCatas28, on 16th October 2011, 17:33, said:

A reusit cineva sa se conecteze pe direct folosind clientul din Windows/Linux/Mac OS X ???
Mie imi merge perfect in Windows 7.

#68
blondevil

blondevil

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 728
  • Înscris: 27.12.2005
Pana la urma merge IPv6 la cei care au router d-link dir615? Mie nu-mi merge, e drept ca nu am facut decat setarea aia indicata de ei.

#69
vmkriss

vmkriss

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 325
  • Înscris: 29.03.2007

View PostMembruAnonim, on 16th October 2011, 17:51, said:

Mie imi merge perfect in Windows 7.
+1

#70
Kortana

Kortana

    POWERED BY MICROSOFT !

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,221
  • Înscris: 24.11.2010
Si mie imi merge IPv6, am Windows Developer Preview.

#71
Transsive

Transsive

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 878
  • Înscris: 19.10.2007
Timisoara, GPON, gigabit, ont huawei, fara router, win7 64bit.

Am activat din digicare, am scris ipv6test. Prima oara cand dau connect primesc eroare, apoi la redial merge. Primesc un ip normal si unul lung dar netul nu merge.

Normal primesc 79.114.X.X
Cu ipv6 am primit 10.67.15.X + un ip lung

Pot sa dau ping doar la gateway-ul ipv6, serverul de dns ipv4 nu raspunde.

E vreun setting care trebuie schimbat infara de ipv6test la service name?

#72
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Inseamna ca n-au configurat IPv4 pe "ipv6test", 10.67 e generic pentru protocolul pppoe, la ei e problema.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate