![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Probleme Nokia X6 16GB camera foto
Last Updated: Nov 17 2012 19:15, Started by
lucianmacarie
, Oct 04 2011 19:12
·
0

Posted 04 October 2011 - 19:12

salut tuturor, postez pe acest site in speranta ca voi gasi si eu solutia pentru telefonul meu mobil .
Seara cand fac poza fara lumina si activez modul Ochii rosi se activeaza blitul dublu , iar poze ies albastre si aproape ca nu se mai vede nimik, Pun o poza facuta seara si astept sa vad voi ce spune ca ar putea sa fie. Nici un service de telefoane nu stie ce poate sa aiba, a fost resoftat, testat cu alta camera compatibila, blitul schimbat. Astept pareri. [ http://img585.imageshack.us/img585/4718/04102011009.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Attached Files |
Posted 04 October 2011 - 19:19

salut tuturor, postez pe acest site in speranta ca voi gasi si eu solutia pentru telefonul meu mobil . Seara cand fac poza fara lumina si activez modul Ochii rosi se activeaza blitul dublu , iar poze ies albastre si aproape ca nu se mai vede nimik, Pun o poza facuta seara si astept sa vad voi ce spune ca ar putea sa fie. Nici un service de telefoane nu stie ce poate sa aiba, a fost resoftat, testat cu alta camera compatibila, blitul schimbat. Astept pareri. [ http://img585.imageshack.us/img585/4718/04102011009.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] dupa 7 ani de nokia pot sa spun ca nu exceleaza la camera asa ca nu cred ca ai ce-i face |
Posted 04 October 2011 - 19:32

am verificat alte nokia x6 la camera seara si se vede impecabil doar la mine face figura asta .
|
Posted 17 November 2012 - 19:15

Comfirm ca Nokia x6-16G face poze superbe in orice conditii.Poate al tau are un bug...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users