![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
calatorie cu trenul pana in China
Last Updated: Dec 01 2011 00:14, Started by
kmailand
, Oct 01 2011 19:23
·
0

Posted 01 October 2011 - 19:23

Salut,
O sa am 2 luni libere si m-am gandit sa fac o calatorie cu trenul pana in China. Mi se pare ceva fascinant..... Am inteles ca dureaza cca 2 saptamana pana acolo si trec prin Siberia. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi, idei etc? Multumesc |
Posted 01 October 2011 - 19:30

Eu iti spun sa iei un aparat foto bun.Treci prin multe locuri frumoase care merita fotografiate pe acolo pe unde trece trenul.
|
Posted 01 October 2011 - 19:33

Posted 01 October 2011 - 19:55

Posted 01 October 2011 - 20:23

kmailand, on 1st October 2011, 20:23, said: Salut, O sa am 2 luni libere si m-am gandit sa fac o calatorie cu trenul pana in China. Mi se pare ceva fascinant..... Am inteles ca dureaza cca 2 saptamana pana acolo si trec prin Siberia. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi, idei etc? Multumesc Ce crezi ca ai de vazut in Siberia ? Am fost eu, nu este nimic de vazut, in afara de : paduri lungi de mesteceni albi, drepti ca niste lumanari, si, stepa, pustiu, cat vezi cu ochii, doar ici colo, cate un catun. Am mers pana la Moscova si de acolo am luat un tren intern, local. Stiu ca din Moscova pleaca un tren trans-siberian, dar nu cunosc detaliile. Uite : http://www.bahn.com/.../en/index.shtml Moscova - Peking : http://reiseauskunft....button.suchen= Site-ul asta este pt toate trenurile internationale. Cauta aici, sper sa gasesti ce te intereseaza. ![]() Edited by BlueSky2009, 01 October 2011 - 20:28. |
Posted 30 November 2011 - 10:46

Info despre Transiberian gasesti pe topicul asta:
http://forum.softped...t...8&start=198 Am scris eu acum ceva timp despre cum am ajuns cu trenul pana in CHina si mai departe in Vietnam. |
Posted 01 December 2011 - 00:14

kmailand, on 1st October 2011, 19:23, said: Salut, O sa am 2 luni libere si m-am gandit sa fac o calatorie cu trenul pana in China. Mi se pare ceva fascinant..... Am inteles ca dureaza cca 2 saptamana pana acolo si trec prin Siberia. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi, idei etc? Multumesc Ai si preturi, si povesti de ce ai de vazut si informatii logistice. Dar eu sustin ca drumul pe la sud este de departe mult mai interesant si merita cu varf si indesat decat sa tot vezi taigaua. Uite-te aici pentru detalii logistice si ce ai de vazut. Ma refer la Turcia - Iran - Asia Centrala - China |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users