Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Colecționari de baterii.

Depanare telecomanda IR

Posibila frauda - mail de la adre...
 Recomandare telefon premium

Xiaomi Redmi Note 11 versiunea st...

memorie 8gb

Indicatorul mouse este centrat in...
 Dilema instalare puffer cu o sesp...

Sfat SRL sau PFA

Pozitii LED sau Bec incandescent....

MyheritageDNA - transport probe
 Up Multibeneficii

Baterie sau redresor? Care e defe...

Preot filmat cand fura bani cu um...

Implementarea unei scheme de nota...
 

Instalare router Belkin

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Am un router wireless Belkin F7D1301 si ma chinui sa-l instalez de cateva ore. Cum naiba instalez rahatul asta de router?

Am incercat prin intermediul setup-ului de pe CD, insa nu am reusit. De asemenea, nu stiu cum am reusit, am intrat pe un site sa-mi configurez router-ul si nu mai stiu cum sa intru din nou pe site-ul respectiv.

#2
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007

View PostGabysh, on 1st October 2011, 19:33, said:

Am un router wireless Belkin F7D1301 si ma chinui sa-l instalez de cateva ore. Cum naiba instalez rahatul asta de router?

Am incercat prin intermediul setup-ului de pe CD, insa nu am reusit. De asemenea, nu stiu cum am reusit, am intrat pe un site sa-mi configurez router-ul si nu mai stiu cum sa intru din nou pe site-ul respectiv.

Aici ai manualul.. Mergi la pagina 8 si intra direct in meniul router-ului. Da-l incolo de cd.

#3
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008

View Postc14h3r, on 1st October 2011, 17:06, said:

Aici ai manualul.. Mergi la pagina 8 si intra direct in meniul router-ului. Da-l incolo de cd.
Nu stiu de ce, dar dupa ce apas pe Internet service provider, nu imi mai apare site-ul cu configurarea router=ului. De asemenea, nici adresa cu 192.168.2.1 nu functioneaza. Ce dracu mai are?

Edited by Gabysh, 01 October 2011 - 17:13.


#4
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007

View PostGabysh, on 1st October 2011, 20:12, said:

Nu stiu de ce, dar dupa ce apas pe Internet service provider, nu imi mai apare site-ul cu configurarea router=ului. De asemenea, nici adresa cu 192.168.2.1 nu functioneaza. Ce dracu mai are?

Da-i un reset, conecteaza cablul de net intr-unul din porturile lan si incearca din nou. De asemenea, verifica setarile placii de retea, sa-si ia ip automat (daca e asa da-i ip manual din clasa router-ului) sau sa nu aiba alt ip decat cel care trebuie.

#5
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Am introdus cablu de net in slot-ul unde scrie "modem" "si in slot-ul "wired si tot nu se conecteaza pe site-ul respectiv." De asemenea, am introdus cablu galben pe care l-am primit in laptop si altul in router, iar cablu net in slot-ul "wired" din router, si nici asa nu functioneaza.

Am reinstalat soft-ul de cel putin "400 de ori", am dat un clear si la Google Chrome, am dat disable la placa de retea. De asemenea, am verificat setarile placii de retea si IP-ul si-l ia automat. De cand iti trebuie studii post-universitare sa instalezi un router?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate