Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce se canta in melodie ?!

Defectare programata electrocasnice

Camera de bord (Buget ~200-250 lei)
 Bubuie economia uslamista: Uslamu...

Compatibilitate router

Compatibilitate Switch - Telefon ...

Alimentatoarele originale au prot...
 Windows 11 22H2 isi da reset sing...

C.E.R.F. '96

Sfat convertire mini caseta camer...

Overwatch2
 Anul asta vinerea neagra chiar va...

Izolare balcon deasupra camerei

banda alergat acasa

Quartier Azuga - str. Azuga - zon...
 

Instalare router Belkin

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Am un router wireless Belkin F7D1301 si ma chinui sa-l instalez de cateva ore. Cum naiba instalez rahatul asta de router?

Am incercat prin intermediul setup-ului de pe CD, insa nu am reusit. De asemenea, nu stiu cum am reusit, am intrat pe un site sa-mi configurez router-ul si nu mai stiu cum sa intru din nou pe site-ul respectiv.

#2
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007

 Gabysh, on 1st October 2011, 19:33, said:

Am un router wireless Belkin F7D1301 si ma chinui sa-l instalez de cateva ore. Cum naiba instalez rahatul asta de router?

Am incercat prin intermediul setup-ului de pe CD, insa nu am reusit. De asemenea, nu stiu cum am reusit, am intrat pe un site sa-mi configurez router-ul si nu mai stiu cum sa intru din nou pe site-ul respectiv.

Aici ai manualul.. Mergi la pagina 8 si intra direct in meniul router-ului. Da-l incolo de cd.

#3
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008

 c14h3r, on 1st October 2011, 17:06, said:

Aici ai manualul.. Mergi la pagina 8 si intra direct in meniul router-ului. Da-l incolo de cd.
Nu stiu de ce, dar dupa ce apas pe Internet service provider, nu imi mai apare site-ul cu configurarea router=ului. De asemenea, nici adresa cu 192.168.2.1 nu functioneaza. Ce dracu mai are?

Edited by Gabysh, 01 October 2011 - 17:13.


#4
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,822
  • Înscris: 12.12.2007

 Gabysh, on 1st October 2011, 20:12, said:

Nu stiu de ce, dar dupa ce apas pe Internet service provider, nu imi mai apare site-ul cu configurarea router=ului. De asemenea, nici adresa cu 192.168.2.1 nu functioneaza. Ce dracu mai are?

Da-i un reset, conecteaza cablul de net intr-unul din porturile lan si incearca din nou. De asemenea, verifica setarile placii de retea, sa-si ia ip automat (daca e asa da-i ip manual din clasa router-ului) sau sa nu aiba alt ip decat cel care trebuie.

#5
Gabysh

Gabysh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,326
  • Înscris: 06.08.2008
Am introdus cablu de net in slot-ul unde scrie "modem" "si in slot-ul "wired si tot nu se conecteaza pe site-ul respectiv." De asemenea, am introdus cablu galben pe care l-am primit in laptop si altul in router, iar cablu net in slot-ul "wired" din router, si nici asa nu functioneaza.

Am reinstalat soft-ul de cel putin "400 de ori", am dat un clear si la Google Chrome, am dat disable la placa de retea. De asemenea, am verificat setarile placii de retea si IP-ul si-l ia automat. De cand iti trebuie studii post-universitare sa instalezi un router?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate