![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cel mai bun spital/centru oncologic pentru radioterapie?
Last Updated: Jul 20 2015 09:13, Started by
SweetRevenge
, Sep 29 2011 10:52
·
0

Posted 03 December 2014 - 11:39

Pentru radioterapie - clinica Gral din Bucuresti (in zona Dristor).
|
Posted 06 December 2014 - 10:08

La Neolife stie cineva cat ar fi pretul pentru o sedinta? Ar fi vorba de 25-28 de sedinte. Multumesc!
|
Posted 24 February 2015 - 13:29

Revin tot eu cu raspunsul, 9000 de lei pentru 28 de sedinte.
|
Posted 12 May 2015 - 10:39

Ziua bună.
Cine care a avut experiențe cu Oncofort și NeoLife ne poate face o scurtă comparație, vă rog? Condiții, atenția și priceperea personalului, aparatură, performanțe etc |
Posted 12 May 2015 - 15:17

Scriu si aici deoarece vad ca mai sunt persoane interesate: tatal meu a facut pana la urma radioterapie la Neolife. Totul a fost ok, au respectat programarile, s-au tinut de cuvant, s-au purtat frumos. Calitatea actului medical in sine este greu de apreciat, tumora s-a micsorat intr-adevar, insa e greu de spus daca si-au facut sau nu bine treaba. Nu au aparut nici un fel de probleme (in ceea ce priveste aparatura) in timpul procedurilor.
Per total experienta a fost pozitiva. Nu pot sa compar cu Oncofort, pot doar sa spun ca la momentul in care ne-am interesat noi preturile erau similare. |
Posted 17 July 2015 - 23:06

Ziua bună. Cine care a avut experiențe cu Oncofort și NeoLife ne poate face o scurtă comparație, vă rog? Condiții, atenția și priceperea personalului, aparatură, performanțe etc |
Posted 20 July 2015 - 09:13

La neolife alearga doar dupa bani. Am fost cu cineva si am intrebat daca-s fonduri sa faca radioterapia gratuit. Mi s-a spus ca sunt fonduri si sa stea linistita. A inceput procedurile fiind inscrisa la ei atat la radio cat si la oncologie. A facut rmn, ct plus simulare ct, apoi a fost sa i se dea reteta pt chimio. A luat pastilele, spunandu-i-se c-o sa incepa radioterapia. Toate aceste lucruri au durat 3 saptamani. Apoi i s-a spus..nu sunt fonduri chiar daca la inceput i s-a spus sa stea linistita ca sunt. A fost la oncolog sa intrebe ce sa faca mai departe, dar oncologul se pare ca pleaca de la ei. Prin urmare are pastilele luate de chimio dar nu mai exista oncolog sa-i dea alta reteta, iar radioterapie nu mai pot face ca nu-s fonduri....Astia sunt cei de la neolife. Practic, a pierdut 3 saptamani din viata. Acum trebuie sa o ia cu alta clinica de la capat.
Multumesc neolife |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users