![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
TP-link TL-WR2543ND
Last Updated: Oct 04 2013 20:16, Started by
carmenclara1
, Sep 25 2011 00:29
·
0

Posted 25 September 2011 - 00:29

Buna seara,
se pare ca intru-un final a intervenit putina miscare in oferta de produse a TPlink. Este vorba despre TL-WR2543ND. Un produs complet nou Dual-Band si 3 Stream. Sunt foarte curioasa cand va aparea in oferta magazinelor de la noi si la ce pret. Daca si performantele si stabilitatea in functionare vor fi la acelas nivel sau chiar mai bun decat la produsele precedente n-as vrea sa fiu in pielea concurentei. Momentan atasez doar niste poze sper ca intr-un viitor cat mai apropiat sa pot reveni cu specificatii mai detailiate si poate chiar niste teste. Attached Files |
Posted 30 September 2011 - 06:24

Astept cu nerabdare teste ceva ..am 1043nd si e super . Sper sa fie mai bun decat el ca mai imi trebuie un router.
|
Posted 09 July 2012 - 22:28

As avea totusi o intrebare ... am vazut ca stie de "media server", se refera cumva la All Share?
Se poate atasa un webcam? ^_^ |
Posted 10 July 2012 - 13:22

ALL Share e o solutie proprietara Samsung. S-ar putea sa nu mearga. desi la baza e tot dlna/upnp.
webcam doar cu openwrt desi nu sunt sigura |
Posted 15 February 2013 - 20:58

ALL Share e o solutie proprietara Samsung. S-ar putea sa nu mearga. desi la baza e tot dlna/upnp. webcam doar cu openwrt desi nu sunt sigura Buna, buna...am achizitionat si eu astazi un TL-WR2543ND si inca nu m-am invrednicit sa-l configurez. Am primit in cutie si un CD pentru instalare. Eu am conexiune la RDS&RCS PPPoE...Trebuie sa acopar o suprafata mare, despartita cu pereti de rigips, dar cu placa de beton intre etaje. Intrebarea mea este daca functioneaza ok si daca e stabil. Am avut un D-Link dir 615 care a fost cam instabil, dar de catva timp ma umple de draci...cu tot update-ul la firmware. Mercic pentru ajutor...ai mila de o mamaie tehno ![]() |
Posted 15 February 2013 - 23:04

Stai asa ca eu nu am inteles, mai intai l-ai cumparat si apoi te-ai gandit sa intrebi daca e stabil?
Edited by gumball3000, 15 February 2013 - 23:09. |
Posted 15 February 2013 - 23:16

Stai asa ca eu nu am inteles, mai intai l-ai cumparat si apoi te-ai gandit sa intrebi daca e stabil? Asta e, l-am primit cadou si nu am ce comenta...eu as fi inclinat catre un Linksys, dar in aceasta situatie vreau sa fiu pregatita "psihic" in cazul in care face figuri. |
Posted 16 February 2013 - 19:21

Revin cu informatii. Aveam asa o lene...dar m-am mobilizat, am configurat router-ul foarte usor. De fapt vine cu un cd si se poate face conexiunea cu ajutorul lui. Nu mi-am batut prea mult capul. Am avut ceva probleme la conectarea wifi a imprimantei, dar am rezolvat cu succes problemele. Dupa ce am up-datat si firmware=ul tin sa va spun ca "zboara". Daca pe tableta aveam o linie cu D-link dir615, acum am 3. Pe laptop am 4 linii, iar router-ul este la etaj (placa de beton, stalpi de beton destul de grosi) in coltul opus al casei. Sunt foarte multumita. Astept sa vina si restul poporului acasa, sa intram toti deodata pe net sa vedem ce se intampla. Acum am functionat cu un PC legat cu cablu un laptop si o tableta.
|
Posted 18 February 2013 - 19:16

Posted 18 February 2013 - 19:29

Posted 04 October 2013 - 12:45

Dragii mei forumisti, am fost plecat o perioada de acasa si acum la revenire am constatat ca mi se deconecteaza net-ul cam des...firmware nou am vazut ca nu exista...ce parere aveti?
|
Posted 04 October 2013 - 14:14

Spune-ne mai intai cum functioneaza fara router.
De la cine ai internet? In casa mai ai un modem sau switch in fata routerului.? |
|
Posted 04 October 2013 - 14:32

Spune-ne mai intai cum functioneaza fara router. De la cine ai internet? In casa mai ai un modem sau switch in fata routerului.? Am internet de la RDS cu conexiune PPPOE, stau la casa dar am un modem Huawei la intrarea cablului in casa, la care am conectat router-ul. Laptop-ul meu este cel mai departat de router. Am conectat un PC pe cablu, care merge ok tablete 2 si 2 laptop-uri. Cel de sus, unde este si roterul nu se deconecteaza, dar eu aici la parter tot am probleme...(am placa de beton si pereti de rigips. Testul pe site-ul RDS RCS - aici jos unde am probleme: Ultimul rezultat: Viteza de download: 4805 kbps (600.6 KB/sec rata de transfer) Viteza de upload: 17558 kbps (2194.8 KB/sec rata de transfer) Ping: 11 ms 4 octombrie 2013 15:28:14 O sa ma duc si sus la PC sa vad ce viteze am... Multumesc anticipat...multe am rezolvat cu voi aici pe forum. Asa este, cand esti baba te descurci mai greu. ![]() ![]() Edited by iogamac, 04 October 2013 - 14:33. |
Posted 04 October 2013 - 17:18

scaneaza cu inssider dupa interferente si schimba canalul.
|
Posted 04 October 2013 - 17:35

scaneaza cu inssider dupa interferente si schimba canalul. Am scanat si aveam canalul pe auto...dupa scanare mi-a crescut rapid semnalul...dar a scazut din nou. In inssider aveam canalul 9+5 si mai este cineva in zona cu 1+5. Mi s-a schimbat pe 8+4...uitasem de programerul asta.... Multumesc mult Edited by iogamac, 04 October 2013 - 17:36. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users