Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Alegere SSD NVME 1 TB

Opriri dese Centrala Hermann Mast...

Boxa activa cu frecvența bas...

Achizitie 2 televizoare
 Japoniaaa- Suzuki Jimny 1.3, 2005

Reparație Rca sau casco

Problema tableta Lenovo tab 3

PC Freeze
 Baterie Samsung J6

Golden Retriever

Neuralink - primele implanturi de...

Etape succesiune
 

instalare modem 3 g de la digi - zte mf 110 pe tableta android

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#1
adyflorin

adyflorin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 06.01.2010
Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu setarile pt  ZTE MF 110 de la DIGI pe o tableta  cu android 2.2 . multumesc .

#2
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,638
  • Înscris: 13.10.2009
apn internet si cam atat, poate si-un dial number care trebuie sa fie *99#. in rest nimic altceva.

#3
adyflorin

adyflorin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 06.01.2010

 adyflorin, on 24th September 2011, 21:12, said:

Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu setarile pt  ZTE MF 110 de la DIGI pe o tableta  cu android 2.2 . multumesc .
cere  sa complectez campul MCC  si apoi MNC si nu te lasa sa salvezi.

#4
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,638
  • Înscris: 13.10.2009
MCC e mobile country code, la Romania e 226.
MNC e mobile network code, la RDS e 05.

#5
adyflorin

adyflorin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 06.01.2010

 dygey, on 24th September 2011, 22:59, said:

MCC e mobile country code, la Romania e 226.
MNC e mobile network code, la RDS e 05.
Introduc datele comunicate , APN internet , MCC -226 , MNC -05 , apoi save , si ma scoate  din meniu ,  fara sa  le salveaza datele introduse
La introducere stick in usb , led-ul se face rosu , apoi dupa circa 20 - 30 sec se face verde continuu .
rubrica dial numer  *99# - nu este .

Edited by adyflorin, 24 September 2011 - 23:29.


#6
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,638
  • Înscris: 13.10.2009
nu stiu ce sa zic. daca stick-ul era introdus in "ceva" cu windows sau linux mai stiam, dar la android nu ma pricep.
la tableta aia nu ai cumva si slot pentru SIM? nu de alta, da' sa nu te mai chinui cu stick-ul.

modem-ul ti-l vede android-ul ala? cand creezi conexiunea, ai posibilitatea sa alegi device-ul ce va actiona pe post de modem?
macar n-ai specificat ce tableta e, sa cautam si noi solutii. asa e greu sa ne dam cu parerea.

Edited by dygey, 25 September 2011 - 03:58.


#7
adyflorin

adyflorin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 06.01.2010

 dygey, on 25th September 2011, 04:56, said:

nu stiu ce sa zic. daca stick-ul era introdus in "ceva" cu windows sau linux mai stiam, dar la android nu ma pricep.
la tableta aia nu ai cumva si slot pentru SIM? nu de alta, da' sa nu te mai chinui cu stick-ul.

modem-ul ti-l vede android-ul ala? cand creezi conexiunea, ai posibilitatea sa alegi device-ul ce va actiona pe post de modem?
macar n-ai specificat ce tableta e, sa cautam si noi solutii. asa e greu sa ne dam cu parerea.
nu am slot pt SIM .
Modemul nu se vede , nu-l recunoaste din prima , nu am posibilitatea sa aleg device-ul pe care-l doresc .
Tableta am cumparat-o dupa stick-ul pe care-l aveam .
Pe site-ul de prezentare (http://www.myefox.co...s-10-2-p-158507) se regaseste stick-ul pe care-l am de la RDS - zte mf 110 , adica am avut potcoave si apoi am cumparat calul.
Am sunat la RDS si mi-au spus ca stick-ul are drivere instalate doar pt win , linux si mac .
Mi-au spus ca trebuie sa caut driver pt android .
Pe win 7 merge bine , se instaleaza imediat .
Precum spuneam , cand incerc sa-i introduc setarile la APN - internet , MCC - 226 , MNC -05 , ii dau SAVE si ma arunca afara , fara sa salveze datele introduse .
Doar cand introduc MCC si MNC , nu salveaza .
Daca scriu doar name , APN  , apoi SAVE , imi cere MNC , apoi ies fortat cu MENU , ramane salvat .

#8
simmonco

simmonco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 15.06.2007

 adyflorin, on 25th September 2011, 08:58, said:

nu am slot pt SIM .
Modemul nu se vede , nu-l recunoaste din prima , nu am posibilitatea sa aleg device-ul pe care-l doresc .
Tableta am cumparat-o dupa stick-ul pe care-l aveam .
Pe site-ul de prezentare (http://www.myefox.co...s-10-2-p-158507) se regaseste stick-ul pe care-l am de la RDS - zte mf 110 , adica am avut potcoave si apoi am cumparat calul.
Am sunat la RDS si mi-au spus ca stick-ul are drivere instalate doar pt win , linux si mac .
Mi-au spus ca trebuie sa caut driver pt android .
Pe win 7 merge bine , se instaleaza imediat .
Precum spuneam , cand incerc sa-i introduc setarile la APN - internet , MCC - 226 , MNC -05 , ii dau SAVE si ma arunca afara , fara sa salveze datele introduse .
Doar cand introduc MCC si MNC , nu salveaza .
Daca scriu doar name , APN  , apoi SAVE , imi cere MNC , apoi ies fortat cu MENU , ramane salvat .


Salut.Ai gasit solutia la aceasta problema ?

#9
geluchioru

geluchioru

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 17.08.2010
salut.   la   motorola xoom 3g cum se baga netul de la digi net mobil?

#10
alfa147

alfa147

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 372
  • Înscris: 21.07.2009
la Name dai o denumire, de ex internet, la apn pui internet, mcc 226 (cred ca il ia automat) la mnc 05 (la fel cred ca e automat) la authentication type trebuie PAP, eu aici uitam sa setez si nu mergea, apn type internet+mms.
Eu iti zic setarile din APN, folosesc direct o cartela sim pt ca am tableta 3g, dar stiu ca am razbit si cu un stick rds bagat intr-un evotab, care nu avea 3g

#11
floricriss

floricriss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 17.11.2006

 adyflorin, on 24th September 2011, 21:12, said:

Va rog daca poate cineva sa ma ajute cu setarile pt  ZTE MF 110 de la DIGI pe o tableta  cu android 2.2 . multumesc .

sal,ai rezolvat cu setarile,am si eu o tableta care patesc exact la fel ca tine

#12
Laurentiagrigore

Laurentiagrigore

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 24.01.2013

 adyflorin, on 25 septembrie 2011 - 07:58, said:

nu am slot pt SIM .
Modemul nu se vede , nu-l recunoaste din prima , nu am posibilitatea sa aleg device-ul pe care-l doresc .
Tableta am cumparat-o dupa stick-ul pe care-l aveam .
Pe site-ul de prezentare (http://www.myefox.co...s-10-2-p-158507) se regaseste stick-ul pe care-l am de la RDS - zte mf 110 , adica am avut potcoave si apoi am cumparat calul.
Am sunat la RDS si mi-au spus ca stick-ul are drivere instalate doar pt win , linux si mac .
Mi-au spus ca trebuie sa caut driver pt android .
Pe win 7 merge bine , se instaleaza imediat .
Precum spuneam , cand incerc sa-i introduc setarile la APN - internet , MCC - 226 , MNC -05 , ii dau SAVE si ma arunca afara , fara sa salveze datele introduse .
Doar cand introduc MCC si MNC , nu salveaza .
Daca scriu doar name , APN  , apoi SAVE , imi cere MNC , apoi ies fortat cu MENU , ramane salvat .
Aceeasi problema o am si eu cu un stick de la vodafone si nu reusesc sa il setez... imi poti spune te rog cum ai reusit sa il faci tu?

#13
hotm

hotm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 28.06.2005
Catre toti cei care au stick de internet si nu il pot instala direct cu setarile din android, instalati si folositi PPP Widget de pe market Playstore
https://play.google....rghof.pppwidget
Bafta.

#14
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

 hotm, on 29 ianuarie 2013 - 15:15, said:

Catre toti cei care au stick de internet si nu il pot instala direct cu setarile din android, instalati si folositi PPP Widget de pe market Playstore
https://play.google....rghof.pppwidget
Bafta.

Cu conditia sa aveti tableta root-ata.

#15
hotm

hotm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 313
  • Înscris: 28.06.2005
Pentru cei care nu au rootata tableta exista 3G WIFI Router...
http://www.buyincoin...duct-18656.html
Tocmai mi-a venit jucaria si merge super cu MF110.

#16
lori_2001

lori_2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,016
  • Înscris: 16.09.2006
Dupa ce o testezi, te rog sa ii faci o prezentare.

#17
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,325
  • Înscris: 03.02.2005
Daca tot se mai discuta aici, eu am folosit un router TP-Link MR3020 cu: ZTE MF667, Huawei E172 si Huawei E173
Cu toate 3 a funcitonat fara probleme.
Important e sa scoti verificarea PIN-ului cartelei.
Router-ul despre care am scris eu, are din pacate o raza mica de actiune a WiFi-ului, peretii nu-i prea penetreaza, oricum se considera un router de voiaj si acopera cu bine o incapere.
Eu l-am conectat prin cablu la PC-ul socrilor mei, acum ei nu trebui sa-si mai bata capul cu softurile de creat conexiunile, ori sa fac eu setari sa porneasca dial-up-ul la start-up.

Edited by Ciubex, 06 February 2013 - 21:18.


#18
lori_2001

lori_2001

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,016
  • Înscris: 16.09.2006
Deci de retinut pentru hotm: si cum penetreaza wifi prin pereti, sa nu uiti sa prinzi in test si review.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate