Setari KIS 2012
Last Updated: Jul 13 2012 11:32, Started by
forevertoday
, Sep 08 2011 20:19
·
0

Posted 08 September 2011 - 20:19

Salut,
Tocmai mi-am instalat Kaspersky Internet Security 2012, si doresc sa ma indrumati exact cum sa il setez (nu luati in considerare configuratia), pentru a fi performant 100%. Eventual cateva setari asemanatoare ca si cele de aici: http://forum.softped...howtopic=434323 insa strict pentru KIS 2012. |
Posted 08 September 2011 - 20:24

Uite: http://malwaretips.c...imum-Protection
Eficiență 100% din partea programului nu înseamnă neapărat 100% protecție antivirus. ![]() |
Posted 09 September 2011 - 11:22

Da si PC-ul o sa mearga ca o moara stricata si o sa consume juma' de resurse.
|
Posted 06 November 2011 - 21:47

Am kis 2012, o licenta gratuita din care mai am 40 de zile, de vre-o 10 zile nu mai face update. Tot invearca, cu acelasi rezultat.
Ce a patit? |
Posted 06 November 2011 - 21:47

Am kis 2012, o licenta gratuita din care mai am 40 de zile, de vre-o 10 zile nu mai face update. Tot invearca, cu acelasi rezultat.
Ce a patit? Attached Files |
Posted 07 November 2011 - 21:08

Da si tu un repair. Acolo scrie ca si-a facut acum 1 minut.
|
Posted 28 January 2012 - 09:28

Ca sa nu mai deschid alt topic despre Kaspersky 2012.....
Il am instalat pe unul din calulatoare iar licenta am cumparat-o de la un magazin on-line si codul de activare l-am primit prin e-mail......dintr-o neatentie am sters acel e-mail unde aveam codul de activare si nu il mai pot recupera nicium. Vroiam sa va intreb, unde isi stocheaza Kaspersky (in ce reg sau fisier) acel cod de activare?Cum pot face sa recuperz acel cod de activare? (am scris un mesaj la magazinul de la care l-am cumparat dar nu am primit niciun raspuns). |
Posted 29 January 2012 - 19:10

Trimite un mail la suportul Kaspersky de pe mailul cu care ai facut cumpararea. O sa iti dea raspuns.
|
Posted 30 January 2012 - 15:15

Trimite un mail la suportul Kaspersky de pe mailul cu care ai facut cumpararea. O sa iti dea raspuns. Desteptul de mine , am facut un sesizare pe kaspersky.ro, m-am logat pe cont unde totul era in romaneste, am scris incidentul tot in romaneste...mi-au trimis raspuns inapoi sa le scriu in engleza, ceea ce am si facut. Acum astept un nou raspuns. Multumesc frumos crysty.... |
Posted 02 February 2012 - 18:30

Dureaza mai mult penru ca trebuie sa contacteze magazinul, aia sa caute in baza de date si sa raspunda si apoi o sa primesti raspuns.
Ei nu oferaposibilitatea de a stoca licenta in contul online ca alte suite?(gen Bitdefender, Norton). |
|
Posted 02 February 2012 - 18:44

Dureaza mai mult penru ca trebuie sa contacteze magazinul, aia sa caute in baza de date si sa raspunda si apoi o sa primesti raspuns. Ei nu oferaposibilitatea de a stoca licenta in contul online ca alte suite?(gen Bitdefender, Norton). Am avut noroc pana la urma ca , intr-un final, magazinul on-line mi-a raspuns si mi-a retrimis codul...deci e rezolvat treaba cumva. Da, Kaspersky, pe contul pe care mi l-am facut, au si stocarea codului de activare, dar nu apucasem sa il bag...acum asta a fot primul lucru pe care l-am facut dupa ce am recuperat codul, l-am stocat in contul meu de pe kaspersky.ro... |
Posted 05 February 2012 - 20:55

Salut,
intru si eu in discutie cu partea de parental control.Sunt interesat de accesul controlat al copiilor la internet.Am kis12 iar configurarea parental control-ului nu pare sa fie complicata. Ma intereseaza daca eu pot verifica online sau de pe un alt calc(din retea) care are si el la randul lui KIS2012 ,ce anume au facut "artistii" . Adica am 2 useri la care am activat parental control(pe fiecare calculator in parte sin aceeasi retea) si as vrea de pe laptop(in aceeasi retea) sa vad cu ce s-au ocupat ei si cum sa le limitez accesul la anumite chestii. Iarasi,stiam ca inainte KIS avea un fel de Home Network Security unde puteam sa vad detalii(de securitate) despre pc-urile din aceeasi retea.Exista si pe 2012 sau a fost doar pe kis11? Un sfat ar fi util! Merci |
Posted 21 June 2012 - 14:25

Am rezolvat-o pana la urma...cei de la Kaspersky m-au indrumat sa insit la magazinul on-line , ca ei nu au cum sa ii dea codul de activare, cu toate ca pe site pe undeva am citit la ei ca modalitatea de recuperare a codului de activare este sa te adresezi suportului tehnic de la Kaspersky si sa comunici ID customer .....ma rog, nu prea i-am inteles, se cam bat cap in cap ce scrtie pe site si ce mi-au transmis ei. Am avut noroc pana la urma ca , intr-un final, magazinul on-line mi-a raspuns si mi-a retrimis codul...deci e rezolvat treaba cumva. Da, Kaspersky, pe contul pe care mi l-am facut, au si stocarea codului de activare, dar nu apucasem sa il bag...acum asta a fot primul lucru pe care l-am facut dupa ce am recuperat codul, l-am stocat in contul meu de pe kaspersky.ro... si eu am patit la fel , dar din pacate la mine nu a mai fost asa de usor , cei de la care am cumparat programul au spus ca ei nu au nici o vina pentru cele intamplate si numai pot face nimic pentru mine !!!!! am o mare rugaminte , imi puteti trimite va rog frumos si mie codul de activare , deoarece altfel nu cred ca mai am vreo sansa sa imi activez programul ??!!!!!! emailul meu este [email protected] va multumesc foarte mult daca ati putea face acest gest !!!!!!! |
Posted 13 July 2012 - 11:32

si eu am patit la fel , dar din pacate la mine nu a mai fost asa de usor , cei de la care am cumparat programul au spus ca ei nu au nici o vina pentru cele intamplate si numai pot face nimic pentru mine !!!!! am o mare rugaminte , imi puteti trimite va rog frumos si mie codul de activare , deoarece altfel nu cred ca mai am vreo sansa sa imi activez programul ??!!!!!! emailul meu este [email protected] va multumesc foarte mult daca ati putea face acest gest !!!!!!! |
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users