Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Serial: Those About to Die

Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11
 Replacement grip pentru racheta t...

clima cu sunet ciudat

Baterie Externa Solara, Power Ban...

Am vazut odata un film...
 Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290

Sifon pe circuitul frigorific.
 Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus

Problema cu o camera Panasonic MD...
 

Setari KIS 2012

- - - - -
  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
forevertoday

forevertoday

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 03.06.2008
Salut,

Tocmai mi-am instalat Kaspersky Internet Security 2012, si doresc sa ma indrumati exact cum sa il setez (nu luati in considerare configuratia), pentru a fi performant 100%.
Eventual cateva setari asemanatoare ca si cele de aici: http://forum.softped...howtopic=434323 insa strict pentru KIS 2012.

#2
driftking91

driftking91

    Freak on a leash

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,752
  • Înscris: 28.12.2008
Uite: http://malwaretips.c...imum-Protection

Eficiență 100% din partea programului nu înseamnă neapărat 100% protecție antivirus. :)

#3
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da si PC-ul o sa mearga ca o moara stricata si o sa consume juma' de resurse.

#4
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,003
  • Înscris: 25.01.2007
Am kis 2012, o licenta gratuita din care mai am 40 de zile, de vre-o 10 zile nu mai face update. Tot invearca, cu acelasi rezultat.
Ce a patit?

#5
slai

slai

    User Incredibil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,003
  • Înscris: 25.01.2007
Am kis 2012, o licenta gratuita din care mai am 40 de zile, de vre-o 10 zile nu mai face update. Tot invearca, cu acelasi rezultat.
Ce a patit?

Attached Files

  • Attached File  kis.JPG   47.06K   102 downloads


#6
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da si tu un repair. Acolo scrie ca si-a facut acum 1 minut.

#7
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,239
  • Înscris: 08.12.2006
Ca sa nu mai deschid alt topic despre Kaspersky 2012.....

Il am instalat pe unul din calulatoare iar licenta am cumparat-o de la un magazin on-line si codul de activare l-am primit prin e-mail......dintr-o neatentie am sters acel e-mail unde aveam codul de activare si nu il mai pot recupera nicium.

Vroiam sa va intreb, unde isi stocheaza Kaspersky (in ce reg sau fisier) acel cod de activare?Cum pot face sa recuperz acel cod de activare? (am scris un mesaj la magazinul de la care l-am cumparat dar nu am primit niciun raspuns).

#8
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Trimite un mail la suportul Kaspersky de pe mailul cu care ai facut cumpararea. O sa iti dea raspuns.

#9
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,239
  • Înscris: 08.12.2006

View Postcrysty2k5, on 29th January 2012, 19:10, said:

Trimite un mail la suportul Kaspersky de pe mailul cu care ai facut cumpararea. O sa iti dea raspuns.
Da...se pare ca e singura si unica solutie, am intors netul pe dos si nu am gasit in exeperienta nimanui cum sa faci sa extragi cosul de activare din aplicatia deja instalata....

Desteptul de mine , am facut un sesizare pe kaspersky.ro, m-am logat pe cont unde totul era in romaneste, am scris incidentul tot in romaneste...mi-au trimis raspuns inapoi sa le scriu in engleza, ceea ce am si facut. Acum astept un nou raspuns.

Multumesc frumos crysty....

#10
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Dureaza mai mult penru ca trebuie sa contacteze magazinul, aia sa caute in baza de date si sa raspunda si apoi o sa primesti raspuns.

Ei nu oferaposibilitatea de a stoca licenta in contul online ca alte suite?(gen Bitdefender, Norton).

#11
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,239
  • Înscris: 08.12.2006

View Postcrysty2k5, on 2nd February 2012, 18:30, said:

Dureaza mai mult penru ca trebuie sa contacteze magazinul, aia sa caute in baza de date si sa raspunda si apoi o sa primesti raspuns.

Ei nu oferaposibilitatea de a stoca licenta in contul online ca alte suite?(gen Bitdefender, Norton).
Am rezolvat-o pana la urma...cei de la Kaspersky m-au indrumat sa insit la magazinul on-line , ca ei nu au cum sa ii dea codul de activare, cu toate ca pe site pe undeva am citit la ei ca modalitatea de recuperare a codului de activare este sa te adresezi suportului tehnic de la Kaspersky si sa comunici ID customer .....ma rog, nu prea i-am inteles, se cam bat cap in cap ce scrtie pe site si ce mi-au transmis ei.

Am avut noroc pana la urma ca , intr-un final, magazinul on-line mi-a raspuns si mi-a retrimis codul...deci e rezolvat treaba cumva.

Da, Kaspersky, pe contul pe care mi l-am facut, au si stocarea codului de activare, dar nu apucasem sa il bag...acum asta a fot primul lucru pe care l-am facut dupa ce am recuperat codul, l-am stocat in contul meu de pe kaspersky.ro...

#12
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Bun bun :)

Ma bucur ca ai rezolvat.

#13
geluadi2000

geluadi2000

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,093
  • Înscris: 08.02.2006
Salut,

intru si eu in discutie cu partea de parental control.Sunt interesat de accesul controlat al copiilor la internet.Am kis12 iar configurarea parental control-ului nu pare sa fie complicata.

Ma intereseaza daca eu pot verifica online sau de pe un alt calc(din retea) care are si el la randul lui KIS2012 ,ce anume au facut "artistii" . Adica am 2 useri la care am activat parental control(pe fiecare calculator in parte sin aceeasi retea) si as vrea de pe laptop(in aceeasi retea) sa vad cu ce s-au ocupat ei si cum sa le limitez accesul la anumite chestii.
Iarasi,stiam ca inainte KIS avea un fel de Home Network Security unde puteam sa vad detalii(de securitate) despre pc-urile din aceeasi retea.Exista si pe 2012 sau a fost doar pe kis11?

Un sfat ar fi util!

Merci

#14
gheorgheandi

gheorgheandi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 12.05.2012

View Postcuculea, on 2nd February 2012, 19:44, said:

Am rezolvat-o pana la urma...cei de la Kaspersky m-au indrumat sa insit la magazinul on-line , ca ei nu au cum sa ii dea codul de activare, cu toate ca pe site pe undeva am citit la ei ca modalitatea de recuperare a codului de activare este sa te adresezi suportului tehnic de la Kaspersky si sa comunici ID customer .....ma rog, nu prea i-am inteles, se cam bat cap in cap ce scrtie pe site si ce mi-au transmis ei.

Am avut noroc pana la urma ca , intr-un final, magazinul on-line mi-a raspuns si mi-a retrimis codul...deci e rezolvat treaba cumva.

Da, Kaspersky, pe contul pe care mi l-am facut, au si stocarea codului de activare, dar nu apucasem sa il bag...acum asta a fot primul lucru pe care l-am facut dupa ce am recuperat codul, l-am stocat in contul meu de pe kaspersky.ro...



si eu am patit la fel , dar din pacate la mine nu a mai fost asa de usor , cei de la care am cumparat programul  au spus ca ei nu au nici o vina pentru cele intamplate si numai pot face nimic pentru mine !!!!!

am o mare rugaminte , imi puteti trimite va rog frumos si mie codul de activare , deoarece  altfel nu cred ca mai am vreo sansa sa imi activez programul ??!!!!!! emailul meu este [email protected]

va multumesc foarte mult daca ati putea face acest gest !!!!!!!

#15
cuculea

cuculea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,239
  • Înscris: 08.12.2006

View Postgheorgheandi, on 21st June 2012, 15:25, said:

si eu am patit la fel , dar din pacate la mine nu a mai fost asa de usor , cei de la care am cumparat programul  au spus ca ei nu au nici o vina pentru cele intamplate si numai pot face nimic pentru mine !!!!!

am o mare rugaminte , imi puteti trimite va rog frumos si mie codul de activare , deoarece  altfel nu cred ca mai am vreo sansa sa imi activez programul ??!!!!!! emailul meu este [email protected]

va multumesc foarte mult daca ati putea face acest gest !!!!!!!
Nu inteleg...ce cod de activare sa va trimit??? Codeul de activare al antivirusului este cumparat de mine si mi-am activat eu licenta, cum pot sa va trimit acelasi cod ? Chiar nu am cum.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate