Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Unde se mai mananca shaorma buna in Bucuresti?
Last Updated: Jan 27 2017 22:35, Started by
Vladimir91
, Sep 07 2011 22:00
·
0
#19
Posted 07 September 2011 - 23:34
Am mancat si la aia, de asemenea o porcarie, in schimb mi-a placut cea de langa bariera de la gara de est, este un turc acolo intr-o dugheana. Este cat de cat oke dar lipseste optiunile de customizare.
Numarul doi dupa la haleala ar fi a la turca de la lizeanu. Au o lipie facuta in casa dementiala. Edited by Al_Bundy, 07 September 2011 - 23:37. |
#20
Posted 07 September 2011 - 23:45
#21
Posted 08 September 2011 - 09:27
[mc]xtrem, on 8th September 2011, 00:45, said:
A revenit in acelasi loc, dar modernizata. Totul arata impecabil. Mai nou au si cuptor pt pizza. Sustin colegul de mai sus cu shaorma de la haleala si vreau sa mentionez ca mai este o shaormerie la Sebastian care inainte facea o shaorma de statea mata-n' coada dar nu stiu de ce s-au stricat de vreo doi ani.In legatura cu shaorma de la maverik vreau sa mentionez ca este cam uscata,nu au sosuri bune si nicodata chiar nicodata nu am gasit cartofi buni in ea,tot timpul erau rancezi,cred ca preajesc cam multi si nu apuca sa fie folositi imediat si rancezesc.Numa' bine |
#22
Posted 08 September 2011 - 13:47
''La Grasi"-langa centrul comercial Huedin.In cart.Berceni la intersectia str.Resita cu str. Huedin.Portia mare ,ieftina si buna.
|
#23
Posted 08 September 2011 - 17:01
#26
Posted 08 September 2011 - 20:12
Al_Bundy, on 8th September 2011, 09:04, said: Pai, ia spune reteta/modul de preparare. |
#27
Posted 08 September 2011 - 20:16
Eu vreau sa vad cum o prepara el, nu retete de pe internet.
|
#28
Posted 09 September 2011 - 11:17
Pai nu prea prepar mare lucru, lipia e cumparata, prajesc niste cartofi pai, piept de pui taiati in bucatele/cuburi mici , tai marunt ceva legume de obicei varza , ardei, ceapa si rosie, majoritar varza, le amestec in ceva oala cu sare piper si cativa stropi de ulei de masline. Pe o farfurie pun lipia, peste lipie pun cat de cat uniform cartofii si carnea prajita peste care mai presar oleaca de sare, peste pun legumele, peste pun uniform ketchup si maioneza din comert . La sfarsit mai incalzesc un pic totul in cuptorul cu microunde si pe urma infasor lipia .
|
|
#29
Posted 09 September 2011 - 11:42
Retetele de mai sus nu sint saorma, sau sint pe atit saorma, pe cit pot fi si fajita. Nu e de ajuns sa infasori niste pui si legume intr-o lipie libaneza ca sa o denumesti saorma. Mai vazusem mai demult catalogata si lipia aia de la Snack Attack cu pui fript si cruditati drept "un fel de saorma". In primul rind, carnea pt saorma se prepara intr-un anume fel (vizibil la orice saormerie), nu prajita in ulei in tigaie, nici fripta pe carbuni, ci pirlita la foc, ca un soi de rotisor. In al doilea rind, condimentele si sosurile tre sa fie arabesti. Altminteri tot ce iese este un sandvis/rulou cu friptura de pui si legume.
Edited by abancor, 09 September 2011 - 12:09. |
#30
Posted 09 September 2011 - 13:04
Pe Floreasca, vis-a-vis de intrarea oficiala a stadionului Dinamo. Au de pui, vita si berbecut, sosurile si ayranu-ul sunt deosebite !
|
#31
Posted 11 September 2011 - 23:29
Reteta originala de shaorma arata complet diferit de piata romaneasca, cartofii in shaorma este o inventie romaneasca.
Dar cea mai buna este la maverick, mai ales ca la Orizont este modernizat, dar este cam uscata, noroc cu castravetii aia murati daca ii mai au. La Dristor imi place cel mai mult, mai ales cu musdeiul de usturoi ( la fel inventie romaneasca). |
#32
Posted 12 September 2011 - 12:23
business11, on 12th September 2011, 00:29, said: La Dristor imi place cel mai mult, mai ales cu musdeiul de usturoi ( la fel inventie romaneasca). Topul meu e : La Haleala (Gara de nord) Iskender (vis-a-vis de liceul Hasdeu) A la Turca (Lizeanu) Asta doar pentru carnea de vita , la pui ultimele 2 variante se sterg. Restul nu exista :) Edited by Valy1, 12 September 2011 - 12:25. |
#33
Posted 12 September 2011 - 12:28
business11, on 12th September 2011, 00:29, said: Dar cea mai buna este la maverick, mai ales ca la Orizont este modernizat, dar este cam uscata, noroc cu castravetii aia murati daca ii mai au. La Dristor imi place cel mai mult, mai ales cu musdeiul de usturoi ( la fel inventie romaneasca). Offtopic: Ne hotaram si noi? :lol: Ontopic: La Genin, pe Floreasca, este de departe cea mai buna pe care am mancat-o eu. |
|
#34
Posted 12 September 2011 - 14:14
La Apaca in fata, pe Iuliu Maniu mai exact.
E dementiala ca si gust si sosuri si bei si iaurt pe saturate, grates! |
#35
Posted 12 September 2011 - 15:35
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users