TTpod pentru nokia c6 nemodificat
Last Updated: Sep 11 2011 09:35, Started by
PlasticBoy18
, Sep 06 2011 19:03
·
0

Posted 06 September 2011 - 19:03

Salut, va rog mult sa imi da-ti si mie un ttpod care sa imi mearga fara sa imi dea eroare de certificat, sau sa imi spuneti cum sa fac eu sa il semnez fara sa hackuiesc telefonul. Daca il descarc dupa site-ul oficial imi merge, dar e in chineza. Multumesc mult!
Edited by PlasticBoy18, 06 September 2011 - 19:04. |
Posted 06 September 2011 - 20:06

Salut, va rog mult sa imi da-ti si mie un ttpod care sa imi mearga fara sa imi dea eroare de certificat, sau sa imi spuneti cum sa fac eu sa il semnez fara sa hackuiesc telefonul. Daca il descarc dupa site-ul oficial imi merge, dar e in chineza. Multumesc mult! cum mi-a zis si mie cineva odata pe forum fa-ti cont aici si primesti certificatele |
Posted 06 September 2011 - 20:51

Salut, va rog mult sa imi da-ti si mie un ttpod care sa imi mearga fara sa imi dea eroare de certificat, sau sa imi spuneti cum sa fac eu sa il semnez fara sa hackuiesc telefonul. Daca il descarc dupa site-ul oficial imi merge, dar e in chineza. Multumesc mult! Dupa ce vei avea certificatul pot sa-ti dau o versiune de 360ting (ce va trebui sa o semnezi), un player ce-l folosesc de ceva timp pentru ca-i simplu, are widget si merge destul de bine fara sa manance resurse ca un porc. Edited by Hider141, 06 September 2011 - 20:58. |
Posted 08 September 2011 - 12:08

Fa-ti cont pe shoujizu ca sa poti aplica pentru certificat cu IMEI-ul tau. Singura problema e ca va dura pana la 7 zile operatiunea daca au serverele incarcate si nu vrei sa le platesti 10Euro pentru a primi certificatul pe loc. Dupa ce vei avea certificatul pot sa-ti dau o versiune de 360ting (ce va trebui sa o semnezi), un player ce-l folosesc de ceva timp pentru ca-i simplu, are widget si merge destul de bine fara sa manance resurse ca un porc. Mi-am facut cont pe ambele pagini mentionate acum 2 zile si inca nu am primit certificatul si key-ul |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users