![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
anticonceptionale help me please
Last Updated: Sep 04 2011 16:45, Started by
oanaluciana
, Sep 04 2011 12:06
·
0

Posted 04 September 2011 - 12:06

iau de 3 ani de zile anticonceptionale jeanine,nu am facut deloc pauza la ele,ciclul il aveam intr o luna de 3 zile in alta luna 1 zi sau 2,si redus,dar luna aceasta nu mi a mai venit deloc decat 2 - 3 picaturi si o usoara secretie usor maronie,nu am uitat nici o pilula de pe blister,am tot avut dureri de ovare si senzatia aceea de dinainte de ciclu dar nu a venit.mi e f teama sa nu fiu insarcinata dar nu inteleg daca as fi de ce pentru k nu am omis nici o pilula si le am luat corect nu am luat nici una alt medicament,am fost doar plecata la mare altceva nu mi s a intamplat deosebit.va rog spuneti mi daca vi s a intamplat vreodata am mai citit ca e posibil sa se instaleze o amenoree post pilula dupa un anumit timp ca se subtieaa endometru dar mie mi e frica doar sa nu fiu insarcinata
|
Posted 04 September 2011 - 12:12

Ai facut un test de sarcina ?
Edited by oaspetele, 04 September 2011 - 12:12. |
Posted 04 September 2011 - 12:12

1) cumperi de la farmacie diferite teste de sarcina, ca sa fii tu sigura !
2) dute la o CLINICA si fa-ti analizele sa vezi daca ai ramas gravida/insarcinata ![]() |
Posted 04 September 2011 - 13:17

nimic nu este 100 % sigur, nici macar prezervativele!
|
Posted 04 September 2011 - 13:18

daca le ai luat in mod corect nu sunt posibilitati de sarcina, problema de ciclu poate fi de alta natura, viziteaza un medic ginecolog
![]() |
Posted 04 September 2011 - 16:45

am facut 2 teste de sarcina amandoua negative,ma tot dor ovarele.daca as fi facut o anexita posibil si din cauza asta sa nu fi aparut menstra?si pstilele le am luat corect,nicio nu am uitat nici o pastila.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users