![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Problema cu un site
Last Updated: Sep 04 2011 20:22, Started by
fantastickmath
, Sep 03 2011 14:01
·
0

Posted 03 September 2011 - 14:01

Buna ziua,
Sunt începător în acest domeniu de acea va rog sa-mi înțelegeți ignoranta, problema mea ar fi: Am luat un domeniu gratis de la o firma "x" și mi-am făcut/organizat/construit un site cu ajutorul wordpress-ului...site acum are o interfața foarte frumoasa,arata bine...singura problema este: atunci când îmi accesez site-ul direct din google nu-mi intra direct pe site ci pe o pagina cu 2 opțiuni, mai clar: sa zicem ca site-ul meu are adresa www.siteulmeu.firmadelacareamluatdomeniu.net cand accesez aceasta adresa imi aparae o pagina alba cu 2 opțiuni :
Deci cum pot sa scap de chestia asta astfel când accesez www.siteulmeu.firmadelacareamluatdomeniu.net sa intru direct în site-ul propriu zis cel care l-am construit? Sper ca m-ați înțeles voi aprecia un răspuns "sănătos" Cu bine... |
Posted 03 September 2011 - 14:18

Instaleaza wordpressul in "public_html".
Tu il ai instalat in public_html/wp daca nu ma insel. Copiaza continutul din wp in dosarul radacina ( in majoritatea cazurilor public_html) |
Posted 04 September 2011 - 20:22

Multam.... :peacefingers:
Mi-a trebuit sa șterg site-ul ca sa-mi dau seama cum se face...eu zic ca a meritat :) din greșeli învățăm... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users