![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Problema cu un site
Last Updated: Sep 04 2011 20:22, Started by
fantastickmath
, Sep 03 2011 14:01
·
0

Posted 03 September 2011 - 14:01

Buna ziua,
Sunt începător în acest domeniu de acea va rog sa-mi înțelegeți ignoranta, problema mea ar fi: Am luat un domeniu gratis de la o firma "x" și mi-am făcut/organizat/construit un site cu ajutorul wordpress-ului...site acum are o interfața foarte frumoasa,arata bine...singura problema este: atunci când îmi accesez site-ul direct din google nu-mi intra direct pe site ci pe o pagina cu 2 opțiuni, mai clar: sa zicem ca site-ul meu are adresa www.siteulmeu.firmadelacareamluatdomeniu.net cand accesez aceasta adresa imi aparae o pagina alba cu 2 opțiuni :
Deci cum pot sa scap de chestia asta astfel când accesez www.siteulmeu.firmadelacareamluatdomeniu.net sa intru direct în site-ul propriu zis cel care l-am construit? Sper ca m-ați înțeles voi aprecia un răspuns "sănătos" Cu bine... |
Posted 03 September 2011 - 14:18

Instaleaza wordpressul in "public_html".
Tu il ai instalat in public_html/wp daca nu ma insel. Copiaza continutul din wp in dosarul radacina ( in majoritatea cazurilor public_html) |
Posted 04 September 2011 - 20:22

Multam.... :peacefingers:
Mi-a trebuit sa șterg site-ul ca sa-mi dau seama cum se face...eu zic ca a meritat :) din greșeli învățăm... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users