![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Feedback - solutzie ....
Last Updated: Feb 04 2002 17:02, Started by
Tyby
, Jan 13 2002 15:34
·
0

Posted 13 January 2002 - 15:34

Mi s-a cerut ca la site-u' la care "bag" amu' sa pun shi un feedback mititel ... sa nu se plictiseasca omu' tot dand cu mailto:[email protected] ...
Ce solutzie imi sugeratzi?! Mentzionez ca aproape sigur sustzinatorul site-ului NU va avea suport baze de date, extensions etc ... PRACTIC: vreau sa fac un form cu input text (name, email, coments etc) shi un butonel SUBMIT care sa trimita mail la [email protected] care sa contzina cele de mai sus ... Nu ma intereseaza suport de baza de date .... E un site de mobila shi mobilier (o fi vreo diferentz oare ?!) totushi ... Multzam! Baftau! |
Posted 31 January 2002 - 15:24

shi zici ca nu o sa fie nici o urma de cgi-uri pe acolo?
pe ce platforma e serveru' de web? daca e pe vindoz am o solutie cu un server mic de SQL - gratis bineinteles si niste scripturi cgi scrise in Delphi - astea se pot scrie ...da' tre sa pui intr-un fel ceva numit BDE Administrator pentru legarea la baze de date altfel nu prea merge. daca nu nu vrei cu server de SQL se poate si asa...da' mai mult de trimis email nu o sa iti faca scriptu' |
Posted 31 January 2002 - 18:37

Daca are suport CGI este usor !
Da search pe Google dupa formmail si vei gasi destule! Daca nu are suport CGI stiu sigur ca existau niste servicii free pt. asta, insa nu mai stiu adresa! :( |
Posted 31 January 2002 - 18:50

tybyt daca vrei si daca site-u' suporta PHP iti pot da eu codul pentru un e-mailer.
Poti intra pe http://www.contor.webhop.net la "Trimite e-mail-uri aici" (dreapta) ca sa vezi despre ce e vorba. |
Posted 31 January 2002 - 18:56

Shit.. se apre ca a picat XOasis.com. Acolo aveam scriptu'. Sorry
|
Posted 01 February 2002 - 12:25

Multam tuturor de informatzii! Idee cu SQL cade ... nu cred ca cine o sa administreze srveru' o sa se complice ... Am vrut shi io ... shi fara BDE ... cu MySql ... da' nu cred ca o sa fie ...
Daca nu are cgi ... o sa fie sucks al dracului, ca trebuie ceva gen JScript sau asemeni, care sa nu aiba nevoie de nici un fel de Server Side Included (cgi - perl, php etc - asp nu mai spun) ... Io n-am gasit ... Asha ca ash fi recunoscator ... Nu imi trebuie sa stocheze NIMIK! DOAR sa trimita un draq de mail la cine trebuie ... Ca nu-i afacerea lu peshte, care sa sara in aer de la un mesaj pierdut ... Cat despre cgi ... :( am testat peste 100 de formmailuri, shi mai simple shi mai groase ... Problema? MAREA majoritate voiau sendmail de linuz ... fara suport SMTP .... Restul, aproape toate ereau jalnice ... Cate un buguletz micutz de bucata ...Am gasit ceva care ishi facea singur SMTP shi facea treaba ... Erea cam incarcat, da nu-i o problema asta ... Se rezolva ... Daca nu o rezolv cu ceva simplu de tot, cred ca o sa fac pe draqu in 4 sa-l pun pe ala ....... Inca o data multzam ... Shi daca avetzi vreun scriptuletz de-asta ...PLEASE HELP ME ca m-am saturat de editat formmail in perl pana peste cap ... :(( Baftau!:oK: |
Posted 04 February 2002 - 17:02

ar mai fi o cale...un d'ala de ziceai tu ca vorbeste SMTP...poci sa fak un client side script aka ActiveX (stiu ca suna nashpa...shi kiar e ca mai e si nesemnat da' alta kale nu vad)
odata incarcat ActiveX-u' poa sa iti faca ce vrea sufletzelu' tau... problema e ca de obicei astea sunt mari (OCX-urili ajung la 1-2 megi dar comprimate in CAB sunt mai mici dar totusi 300-400 Kb e mult sa downloadezi) avantaju e ca merg si merg bine... eu am fakut niste joace gen Flash...ca tot am boala pe el ;) ;) si se incarca OK...daca ai rabdare... oricum ka sa le faci ia ceva timp... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users