Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se regleaza aceste balamale?

Renovare ap interbelic, Centru - ...

Chit rosturi gips carton

Gasesc echipa de proiectare pentr...
 Demisie la fostul job - mutare in...

Probleme rețea

A folosit cineva sistemul din foto?

Comodatarul poate fi si persoana ...
 Durere antebrat, cred

Tehnologia Blockchain NU are viit...

Phishing - mailuri aparent de la ...

Recomandare reparare/inlocuire ca...
 Apartament in bloc nou, sfat fonic

Scadere presiune centrala din cau...

Economii in EURO sau USD?

Cu ce compilator sa incep ?
 

Digi Net Mobil 4 Asociat - internet mobil GRATUIT pentru abonatii la internet prin fibra optica

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
mariusghestan

mariusghestan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.08.2011
Detin abonament fiberlink 2.
Azi am fost la un centru RDS pentru lamuriri suplimentare.
In comunicatul lor spune ca putem avea internet pe mobil, doar ca aparatul pe care-l detinem sa aiba 3G.
Link: http://www.rcs-rds.r...telefonul-mobil
TOTAL FALS. :thumbdown:
Nu se poate decat cu telefonul mobil de la ei.
Pentru aceasta operatiune trebuie sa aduc si actul casei in original, cu toate ca sunt client de peste 4 ani si plata o fac prin direct debit (niciodata nu am intarziat cu plata facturii). Dar nu acum, ci sapatamana viitoare, ca persoana respectiva este in concediu de odihna.
HALAL DE EI. CE AU FOST SI CE AU AJUNS !!! :thumbdown:
SA LE FIE RUSINE. NESIMTITII !!! :thumbdown:

#2
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
Era neinformat agentul. Mergi in alt centru.
Se vorbeste aici
http://forum.softped...howtopic=794405

#3
Aether

Aether

    AirGod.

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,334
  • Înscris: 01.01.2011
Nu sunt eu cel mai indicat să răspund la întrebare despre telecomunicații, dar eu înțeleg că îți dau cartela gratuită, tu doar îți cumperi un telefon 3G, sau Stick, dacă este altcumva = să le fie rușine, dar așa se înțelege.

#4
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Eu zic sa le faci in ciuda si sa reziliezi contractul pentru toate serviciile.
Cred ca ar fi mai bine asa si pentru ei si pentru tine.

#5
raul_br

raul_br

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 28.06.2007
Salut!
Eu cand am semnat contractul,am primit gratis telefonul fix,telefonul mobil si stick-ul de net 3G cu internet nelimitat.
Acum folosesc cartela din stick intr-un smartphone si functioneaza ireprosabil.

Daca te ajuta cu ceva,abonamentul la internet este Fiberlink 2 si la televiziune am DIGI TV HD. Serviciile de telefonie fixa si mobila si internetul 3g iti garantez ca sunt absolut gratuite.

#6
Modemuri3G

Modemuri3G

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,521
  • Înscris: 08.03.2011
Total fals esti tu din pacate, am internet pe mobil cu telefon de la mine :)
PS poate ti-au spus ca poate activa doar titularul si nu ai priceput


 mariusghestan, on 30th August 2011, 13:12, said:

Detin abonament fiberlink 2.
Azi am fost la un centru RDS pentru lamuriri suplimentare.
In comunicatul lor spune ca putem avea internet pe mobil, doar ca aparatul pe care-l detinem sa aiba 3G.
Link: http://www.rcs-rds.r...telefonul-mobil
TOTAL FALS. :thumbdown:
Nu se poate decat cu telefonul mobil de la ei.
Pentru aceasta operatiune trebuie sa aduc si actul casei in original, cu toate ca sunt client de peste 4 ani si plata o fac prin direct debit (niciodata nu am intarziat cu plata facturii). Dar nu acum, ci sapatamana viitoare, ca persoana respectiva este in concediu de odihna.
HALAL DE EI. CE AU FOST SI CE AU AJUNS !!! :thumbdown:
SA LE FIE RUSINE. NESIMTITII !!! :thumbdown:


#7
adimogos79

adimogos79

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 434
  • Înscris: 06.10.2007
Se poate activa doar de catre titularul contractului si se activeaza internetul pe cartela. Telefonul trebuie sa fie al tau si sa fie capabil 3G (mie mi s-a precizat expres acest lucru) asa ca in concluzie sunt prost informati cei din agentie sau ... Incearca in alta agentie, procedurile sunt foarte simple (in 30 de min de la activarea in punctul RDS aveam net pe mobil deci cel putin in cazul meu au fost extrem de prompti).

Edited by adimogos79, 30 August 2011 - 12:52.


#8
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,179
  • Înscris: 16.12.2006
din ce inteleg eu adimogos79 are Fiberlink 2 de la RDS, dar nu are telefonie mobila.

trebuie sa-si deschida un abonament de telefonie mobila, acest abonament poate sa fie cu telefon (telefonul se cumpara) sau doar cu sim.

in concluzie, cere doar sim-ul si pe urma activezi internetul pe acel sim !

evident ca sim-ul trebuie sa fie intr-un telefon 3G (2100 Mhz), iar telefonul sa nu fie codat pe alta retea, sa fie la liber :)

#9
catutza46

catutza46

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 810
  • Înscris: 01.02.2006

 adimogos79, on 30th August 2011, 13:51, said:

Se poate activa doar de catre titularul contractului si se activeaza internetul pe cartela. Telefonul trebuie sa fie al tau si sa fie capabil 3G (mie mi s-a precizat expres acest lucru) asa ca in concluzie sunt prost informati cei din agentie sau ... Incearca in alta agentie, procedurile sunt foarte simple (in 30 de min de la activarea in punctul RDS aveam net pe mobil deci cel putin in cazul meu au fost extrem de prompti).

exact

pe cartela care o folosesti acum sa vorbesti se activeaza serviciul de date. cat timp ai fiberlink1 sau 2 ai internet gratuit si pe mobil. eu aveam digi net mobil asociat 2 (cel cu 1cent/10m) si a trebuit sa  modific optiunea si acum am digi net mobil 4. citeste bine anuntul iti explica clar in el.

#10
one4win

one4win

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 15.07.2009
Noi avem Digi Net Mobil Asociat 4 si cu Fiberlink 2 (100Mbps) plus telefonul gratuit de la ei. Acuma am bagat pentru prima data sim-ul intr-un smartphone Android si am vrut sa folosesc functia de internet. Dupa setarile facute pentru APN tot nu am avut succes, asa ca am sunat (acuma seara) la relatii cu clientii si mi-au spus ca serviciul de internet pe telefon trebuie activat.

Mi-au zis insa ca poate fi activat doar daca mai fac un abonament pentru digi.mobil de exemplu de 1 euro. Pe site nu scrie asa ceva. Nu este o suma mare, dar as vrea sa stiu daca am fost fals informat si daca cuiva i-a fost activat internetul gratuit la conditiile de abonamentului de mai sus sau a fost nevoie si la voi sa aveti un abonanament suplimentar de internet.

Pentru un raspuns scurt si prompt va multumesc in avans!

P.S.: Abonamente pe care le am de la RDS: Fiberlink 2, Digi.Tel cu 2,5 EUR, Cablu Extra+

Edited by one4win, 14 December 2012 - 00:09.


#11
baducu

baducu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,191
  • Înscris: 21.08.2008
Da, trebuie sa ai abonament de 1 sau 2 EUR la telefonie mobila. Nu trebuie musai sa faci altul, il poti trece pe cel pe care il ai acum.
In trecut, pentru un timp scurt s-a activat DigiNet Mobil 4 si pe telefoanele cu ab. Asociat, acum cica nu se mai poate.Posted Image

#12
bmG123

bmG123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 269
  • Înscris: 18.09.2011
Am citit decat primul post .

Nu e adevarat , poti avea si fara telefonul lor , ei ti-l recomanda in caz ca tu un ai telefon care sa fie compatibil.

Cel putin asa a fost la mine

#13
conu

conu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,630
  • Înscris: 30.10.2005

 one4win, on 13 decembrie 2012 - 23:55, said:

Noi avem Digi Net Mobil Asociat 4 si cu Fiberlink 2 (100Mbps) plus telefonul gratuit de la ei.

P.S.: Abonamente pe care le am de la RDS: Fiberlink 2, Digi.Tel cu 2,5 EUR, Cablu Extra+
Poate reusesti sa primesti si un stick intenet gratuit ( pentru fiberlink2) , asta doar daca te avantajeaza doar 3G fara GSM.

#14
gabbar

gabbar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 30.11.2008
salut!
Stie cineva daca se poate cere(si bineinteles si se onoreaza cererea) schimbarea SIM-ului la RDS (telefon) pe micro-SIM pentru a putea utiliza intr-tableta Nexus 7 3G?

#15
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,179
  • Înscris: 16.12.2006
Da, RDS ofera si micro-SIM-uri.

#16
Materium

Materium

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,148
  • Înscris: 23.02.2005
LOL! Daca au pe stoc. La Constanta a trebuit sa astept doua zile ptr un amarat de sim normal ptr un abonament nou. Adica eu am venit la ei sa le dau bani in plus, pentru un serviciu extra, iar ei mi-au zis sa mai revin ca nu au pe stoc simuri. Asta dupa ce s-a dat telefoane la toate punctele de lucru.

#17
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,724
  • Înscris: 10.05.2008
mai nou exista si nanosimuri la digi :)

#18
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,179
  • Înscris: 16.12.2006
Nice, asa e frumos. :D

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate