Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ballerina (2023)

Recomandare boxe

Advanced Weapons of Ghana

Wallbox Witty Start by Hager 22KW
 Actualizare drivere (DUMo)

PC uneori nu inregistreaza click ...

obtinere proiect instalatii sanit...

Numere pe BG si politia
 Ce soft monitorizare trafic / vit...

Twisted Metal

Capcana purici. Insecticid nevata...

Ce sa aleg intre ryzen 7 5700G si...
 Unde gasesc butelii cu butan ?

DGITL Sector 4 - interactiune onl...

Boxe behringer b1520 pro

Verificare lucrari suprainaltare ...

Certificat pentru Nokia X6-00 16Gb.

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

OG-187

OG-187

Member

• Grup: Members
Salut,as dori si eu un certificat pentru nokia x6 cu imei 352006048154661.Poate o sa ma intrebati dece nu urmez tutorialele,ei bine,nu pot deoarece nu mai am pcul,folosesc numai telefonul,daca ati fi de treaba sami faceti rost de certificat si sa mil uploadati,as fi foarte recunoscator!
Dupa cum am spus,sunt depe tel. Deci daca ati uploada helloox2 gata semnat cu imeiul meu,vas multumi.Multumesc anticipat!

Hider141

Hider141

trolling here since 2008

• Grup: Senior Members
De ceva timp unele site-uri cu certificate nu mai merg, iar unele care inca merg (fostul cer.opda.cn, acum shoujizu.net) cer intre 3 si 10 Euro pentru a primi certificatul mai repede de 5-10 zile.

OG-187

OG-187

Member

• Grup: Members

View PostHider141, on 29th August 2011, 14:20, said:

De ceva timp unele site-uri cu certificate nu mai merg, iar unele care inca merg (fostul cer.opda.cn, acum shoujizu.net) cer intre 3 si 10 Euro pentru a primi certificatul mai repede de 5-10 zile.
Dar nu mai este alta metoda pt a instala aplicatii nesemnate?am auzit ca exista un program xstevedore dar nu am reusit sal fac sa mearga...imi dadea eroare+ca era in chineza....

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate