![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Certificat pentru Nokia X6-00 16Gb.
Last Updated: Aug 29 2011 13:24, Started by
OG-187
, Aug 29 2011 13:03
·
0

Posted 29 August 2011 - 13:03

Salut,as dori si eu un certificat pentru nokia x6 cu imei 352006048154661.Poate o sa ma intrebati dece nu urmez tutorialele,ei bine,nu pot deoarece nu mai am pcul,folosesc numai telefonul,daca ati fi de treaba sami faceti rost de certificat si sa mil uploadati,as fi foarte recunoscator!
Dupa cum am spus,sunt depe tel. Deci daca ati uploada helloox2 gata semnat cu imeiul meu,vas multumi.Multumesc anticipat! |
Posted 29 August 2011 - 13:20

De ceva timp unele site-uri cu certificate nu mai merg, iar unele care inca merg (fostul cer.opda.cn, acum shoujizu.net) cer intre 3 si 10 Euro pentru a primi certificatul mai repede de 5-10 zile.
|
Posted 29 August 2011 - 13:24

De ceva timp unele site-uri cu certificate nu mai merg, iar unele care inca merg (fostul cer.opda.cn, acum shoujizu.net) cer intre 3 si 10 Euro pentru a primi certificatul mai repede de 5-10 zile. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users