Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Suspensie sa

Recomandare masina de facut cubur...

Racirea camerei

Incident in trafic
 Boilere electrice slim / compacte

Problema de sunet tv LG conectat ...

Intrebari legate de CERBO GX

transport mobila grea la etaje su...
 TCL 98X955

Concursuri false, ce ziceti?

Recomandare AC pentru o camera

Sunet ambreiaj - Opel meriva z17dth
 C-BooL - Magic Symphony ft. Giang...

Pret instalator

Fire lipite cu banda sub scaunul ...

RCA mai ieftin online - unde?
 

RDS & limitarea de banda metropolitan

- - - - -
  • Please log in to reply
53 replies to this topic

#19
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002

Quote

Originally posted by Sammy
mda, imi cer scuze, am retinut eu gresit.
nu e 2 mbit/s e 2.5 mbit/s


si nu e bine cu 100 de parai pe luna metropolitana la 2,5 mbit (plus ping bazat pentru counter-strike) si internet la cat poti iesi prin amicu' prin care te tunelezi?  ;)

zahei.

#20
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002

Quote

Originally posted by Sybilia
Cele mai bune soultii d einternet mi s epar cablul Astral si mobilul pe date , dar NU gprs ca te f...e la pretz aia de la Connex. Mai degraba as opta pt zapp, dar ala e net mobil si iti blocheaza telefonul


sorry, aici trebuie sa te contrazic. RDS au bubele lor in cap (dar cine nu le are?). cu toate astea, ramane cel mai puternic provider de internet. cel care ofera peering direct cu cei mai multi isp-isti locali. si cel care are cea mai mare latime de banda la internet.

#21
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
daca rds e cel mai bazat isp de la noi (ca asta se intelege din ce spui tu), atunci zapp de ce ia tzava de la kpnqwest si nu de la rds?

iti spun eu:
rds:
1. politica de rahat de relatii cu clientii
2. relatii cu clientii de rahat
3. le pica netu' afara destul de des.

mie nu imi convine sa dau 100$ sa am net acasa nelimitat...

p.s. cati au "amicul prin care te tunelezi" cu banda mare in internet? eu am de unde sa iau, dar altii?

#22
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002

Quote

Originally posted by Sammy

1. nu e pe usb
2. si daca e pe usb tot consuma curent.

Sammy....tu stii despre ce vorbesti???

1. eu am un ericsson r320s care este legat la calulator prin intermediul unui cablu usb.
2. portul usb furnizeaza tensiune de 3,6 volti tuturor aparatelor (500mah) deci alimenteaza si mobilu...eu asa imi incarc uneori bateria.

Nu va mai bagati daca nu stiti... :(

#23
kinezu

kinezu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 920
  • Înscris: 28.11.2001
da, ai dreptate, tu la ericsson r320 nu si la alte telefoane!
cablul de date la nokia nu incarca bateria!
exista incarcator usb special pt. nokia.

asa ca ... speak for yourself!

#24
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
mda....sorry a fost vina mea ca nu am specificat totul de la inceput...sorry din nou

#25
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
1. usb-ul furnizeaza 5v, nu 3.6, nu stiu de unde ai scos-o.
2. chiar daca iti incarci bateria din usb tot consuma curent.
daca poti demonstra ca nu consuma curent, castigi premiul Nobel...

cred ca TU nu stii despre ce vorbesti /sHit/

#26
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
1. da ai dreptate.
2. eu ziceam ca pot sta conectat si 2 zile la rand deoarece nu trebuie sa ma deconectez sa imi recincarc bateria......de aia ziceam ca nu stii despre ce vorbesti.....normal ca consuma curent dar acesta este compensat de curentul din USB (acela de 5 v)

#27
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
era vorba ca nu stai pe net moka, ca mobilul ala tot consuma curent.

#28
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
a da...korekt....dar la cat curent consuma tot moka ii...

#29
karcotashu

karcotashu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 27.08.2002
Subiectul era cu totul si cu totul altul, NU alimentarea mobilului prin USB .......
Era mult mai interesanta discutia anterioara ......

#30
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
referitor la discutia anterioara, si anume cu limitarea de banda la rds:

metropolitanul este limitat la 2.5 MBit / secunda => aprox. 320 kbytes / secunda.

nu o stiu dintr-o sursa sigura (adica rds) ci din testele proprii, facute la mai multe icafe-uri.

#31
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002

Quote

Originally posted by Sammy
daca rds e cel mai bazat isp de la noi (ca asta se intelege din ce spui tu), atunci zapp de ce ia tzava de la kpnqwest si nu de la rds?

iti spun eu:
rds:
1. politica de rahat de relatii cu clientii
2. relatii cu clientii de rahat
3. le pica netu' afara destul de des.

mie nu imi convine sa dau 100$ sa am net acasa nelimitat...

p.s. cati au "amicul prin care te tunelezi" cu banda mare in internet? eu am de unde sa iau, dar altii?

vere, eu vorbeam de userul de rand cand am zis ca rds sunt cei mai buni. nu-ti permiti tu de-acasa sa platesti kpnkqest broadband :P qpnqwest e pentru biznis users.
mie imi convine sa dau aia 100 de dolari. si daca tu si eu avem de unde sa luam un "amic", ce ne pasa de restul? eu am zis doar ca din punctul meu de vedere e o oferta perfecta. nu m-am gandit la modul general.
cat despre obiectiile pe care le ridici mai sus, ai dreptate. in mare parte downtime-urile rds se intampla din cauza furturilor masive de cablu (saracii au cablul spanzurat nu ingropat..)

zahei.

#32
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
cand am downtime 2 saptamani la rand de 2 ori pe noapte cate 2 ore pe noapte, in fiecare noapte, nu stiu ce sa mai cred...

prefer sa dau 35$ la fx si sa am 256 kbit in internet decat sa dau 100$ la rds si sa am 2.5 mbit...

si mie imi pasa si de restul totusi...

#33
jeffe

jeffe

    Banned

  • Grup: Banned
  • Posts: 234
  • Înscris: 29.11.2001
RDS are probleme inca de cand a fost fondat. Cred ca marea problema cu care se confrunta este totala lipsa de respect pentru client. Nu reactioneaza decat la amenintari, serviciul de relatii cu clientii este la pamant (nu chiar ca la FX, totusi), iar reteaua de televiziune prin cablu are segmente de o calitate indoielnica.
Cea mai amuzanta replica pe care am primit-o de la ei a fost atunci cand i-am sunat sa ii intreb de ce nu imi merge netu', undeva in jurul orelor 11.00 : "Ne-a picat curentul la unul dintre punctele de retranslatie" (?!) evident ca nu m-am putut abtine si l-am intrebat daca pe la ei in firma s-a auzit de UPS. Raspuns: "politica firmei noastre este sa nu folosim UPS-uri in punctele de retranslatie". Nota bene: atunci cand le pica nenorocitul de curent nu se misca net-ul minimum doua ore, cat dura sinconizarea modem-ului.
FX-ul ca si alternativa mi s-a parut mult mai digerabil, cu un uptime sensibil mai bun, dar cu un suport tehnic la pamant. Iar pretul este rezonabil de asemenea.

#34
mtest

mtest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,957
  • Înscris: 13.06.2002

Quote

Originally posted by zahei


eu nici in gluma nu ma gandesc la un abonament bazat pe trafic la rds, aia imi pun pe facura si floodul. nu. insa mi se pare foarte foarte atragatoare varianta de abonament de 100 de dolari pe luna, fara banda garantata. ce inseamna asta? pe internet iesi cu cat poti, destul de slabutz in timpul zilei, iar pe metropolitana (aici e interesant) te dai cu 10 mega. beton pentru counter-strike ;>
mai departe nu e nevoie sa va spun ca baietzii deshtepti se tuneleaza pe metropolitana si ies in internet prin altcineva.  :cool:  
zahei.
Flood: Nu cred ca ai sa gaseshti un ISP care sa aiba o metoda clara de a da afara flood-ul din factura; e o problema generala a contorizarii la MB.
Bani: e prima data cand cineva spune pe-aici ca ar vrea sa plateasca un serviciu. Cam unui astfel de client cred ca i se adreseaza shi Zapp; numarul lor de abonatzi cred ca spune multe despre piatza de pe-aici...
Largime de banda: 10Mbps pe modemul de cablu este cam ca shi Zapp-ul care e de 15 ori mai rapid... Adica da, oarecum (daca te intereseaza pot detalia, dar nu cred ca cazul), sunt 10Mbps acolo (la DOCSIS chiar de cateva ori mai mult); ashtia sunt insa share-uitzi; iar la DOCSIS de obicei manufacturierii de modemuri nu se obosesc sa faca modemurile sa duca mai mult de 4-5Mbps fiindca oricum shtiu ca operatorii nu vor sa mearga mai bine...; oricum, la abonamente home-user n-o sa te lase nimeni sa ineci singur toata retzeaua... Din cate am auzit eu, atat Astral cat shi RDS limiteaza la 128kbps; greshesc? (FX nu shtiu)
CS: nu, n-ai nevoie de 10Mbps ci de delay/jitter mic. (banuiesc, nu joc CS)

Monitox:

Quote

Eu de mult ma tot enervez si incerc sa inteleg DE CE MAMA NAIBII sunt diferentele astea COLOSALE de pret dintre noi si altii !
Parca zicea cineva pe aici de o statistica in care se spune ca jumate din romani n-au auzit de Internet; ce alta explicatzie mai e necesara? Pe langa asta, concurentza in acces e foarte slaba (cele 4M abonatzi CATV comparatzi cu date/RTLC sunt abureala MCTI), iar in transport = 0.
Dupa cum mai ziceau unii aici, dincolo chiar daca sunt pretzuri mari (nu prea exista concurentza in acces nici la ei), serviciile sunt foarte bune (exista o suprasaturatzie in transport). De aceea shi super-falimentele din West (parerea mea): s-a estimat greshit ca se va extinde concurentza din transport la local loop.

#35
Sammy

Sammy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 26.11.2001
fx limita la 128 din modem cand am avut eu, adica mai sus de 90 nu prea treceai... nici cand faceai dwld direct de la ei.
rds nu stiu, dar am auzit ca astral nu te limiteaza pe metropolitan, ce putin nu se simte ca ar fi vreo limitare.

#36
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002

Quote

Originally posted by Sammy
si mie imi pasa si de restul totusi...


intra in politica ma ;)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate