![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Filme 3gp full-lenght
Last Updated: Feb 22 2010 00:05, Started by
mad_mc6
, Sep 24 2005 17:39
·
0

Posted 16 February 2007 - 08:53

ati putea scrie exact configuratia pe care o folositi la conversie(sunet,tip video,ce mai ii pe acolo) in asa fel ca filmele sa mearga bine si sa se si vada bine...ms |
Posted 18 February 2007 - 16:39

Posted 21 March 2008 - 12:13

cine stie un program care sa faca filmele mai compresate deoarce am un card mic?si un se p990i cineva?ceva?
|
Posted 19 March 2009 - 14:07

Posted 04 November 2009 - 22:03

Site filme 3gp : www.filme3gp.lx.ro
Sper ca nu e ceva ilegal ca am postat link dar consider ca este la subiect. |
Posted 12 February 2010 - 12:00

Sper sa nu se considere reclama pentru ca doar ajut: alkz.net .Site doar pentru filme 3GP
|
Posted 12 February 2010 - 14:19

Cateva siteuri cu filme in format 3gp/mp4 cu subtitrare...sunt full:
http://www.filmepentrutelefon.co.cc/ http://wvw.sscorby.com/ =>sectiunea exclusiv http://www.ss5230.com/s5230.php =>sectiunea exclusiv Sper sa va fi de folos...Peace out |
Posted 13 February 2010 - 10:23

Bai alex_vma,iti faci reclama asa pe fata?
Isi face unul site de filme 3gp si gata navaliti toti care mai de care cu site-uri care mai de care mai proaste! |
Posted 13 February 2010 - 12:27

Bai alex_vma,iti faci reclama asa pe fata? Isi face unul site de filme 3gp si gata navaliti toti care mai de care cu site-uri care mai de care mai proaste! Bai vipw,merci pentru griji dar nu,nu sunt ale mele!La un simplu serch pe acest forum la sectiunea terminale mobile/samsung...ai sa vezi ca sunt postate de alti useri inaintea mea aceste siteuri...Eu,unul,nici nu sunt adeptul filmelor pe telefon ![]() |
|
Posted 22 February 2010 - 00:05

Ai putea vedea utlilitatea lor daca ai dispune de un telefon cu un display destul de mare.Sa zicem ca dispui de asa ceva pentru stiinta evolueaza si pretentiile noastre odata cu ea,asa ca atunci cand mergi cu metroul,mergi cu autocarul,mergi si iara mergi nu strica sa vezi un film bun si crede-ma ca iti vorbesc din experienta,calatoresc destul de mult.Site-ul nu l-am facut asa sa am site ci pentru ca mai convertesc din cand in cand un film si am zis sa il impartasesc si cu alti doritori.
Presupun ca ai inteles! Uite,zilele trecute am pus Legion,pai nu prea am timp sa ma uit la filme cat stau pe acasa,asa ca este o placere sa imbin utilul cu placutul.... Edited by vipw, 22 February 2010 - 00:08. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users