![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Frantic (1988)
Last Updated: Aug 26 2011 20:33, Started by
bogdan_boss
, Aug 26 2011 19:56
·
0

Posted 26 August 2011 - 19:56

Un film care mi-a placut in aceeasi masura ca si The fugitive, am vazut ca e regizat de roman polanski, care a facut recent filmul The Ghost Writer (2010), roman pe care l-am citit.
Film de promovare: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/QGen_PSjmsg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Personal mi-a placut acting-ul lui ford, foarte realist filmul dupa parerea mea, desi na, parca filmul cu tom cruise in rol de barman parea mai modern realizat decat titlul topicului :-j, dar merge, sa stiti.. cine vrea mister deslusit pas cu pas, rasturnari de situatii etc, il recomand cu caldura.. nu ma apuc acum sa dezvolt parerea despre film, ca degeaba as pune-o in negru (spoiler), ca natura umana tine de multe lucruri, in special de curiozitate, asa ca... ![]() ![]() ![]() |
Posted 26 August 2011 - 20:12

L-am vazut pe TCM. Ori unde aveam eu mari asteptari, ori filmul chiar e slab.
|
Posted 26 August 2011 - 20:20

Posted 26 August 2011 - 20:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users