Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pierderi caldura intr-un corp de ...

Polonia cere UE sa nu mai taragan...

Peste 1 miliard de anvelope arunc...

Recomandare pardoseala
 Copii din parc si parintii

Cum comand medicamentul lenalidom...

Instaleaza TBS-5580 in Linux

Recomandare supraveghere video
 Merita sa cumpar masina cu daune?

Folosirea subconstientului (pt a-...

Problema panou disjunctoare

Sfat achiziție sacou barba&#...
 Alternativa la incalzirea cu gaz

Ai in casa un termometru cu Mercu...

Card pentru plati facturi si cump...

Acte dupa casatorie

calatori

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

corina123

corina123

New Member

• Grup: Members
buna, eu s
unt in  Italia, divortiata, cu un copil de 7 ani,copilul e nascut aici si locuieste cu mine, are pasaport facut la consulatul Roman cu adresa din Italia; fostul meu sot e roman, ne-am casatorit aici si am divortat aici, el vrea sa calatoreasca cu copilul in Romania, dar nu stiu exact daca procura care eu o fac la notar in Italia e valabila pentru a se inoarce din Romania.   daca cineva are informatile necesare, va multumesc pentru disponibilitate.

sqryn

sqryn

Member

• Grup: Members
daca o traduci si legalizezi la consulat ar trebui sa fie ok

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate